Herbolist Collageen Puur

   34.95

   Op voorraad

   Vergeet dure beauty crèmes, dit is het geheim voor een jongere huid én zichtbaar minder rimpels. Onze unieke Herbolist pure collageen poeder bevat de formule voor een zichtbaar betere huid. Voeg dagelijks 1 scoop collageen poeder toe aan je thee, koffie, smoothie of ontbijt. Een pot bevat 40 porties en is ruim voldoende voor 30 dagen. Inclusief handige scoop!

   Lees meer <
   • Anti aging van binnenuit voor zichtbaar minder rimpels
   • Voor het behoud van soepele spieren en gewrichten
   • Voeg dagelijks toe aan je koffie, thee of ontbijt, binnen 4 weken resultaat.

   Anderen kochten ook

   Bestseller!
   Herbolist Collageen Puur

   Herbolist Collageen Puur

   Bestseller!
   BOOM proteïne vanille

   BOOM proteïne vanille

   Nu -25%
   Bestseller!
   Herbolist Collageen Beauty Blend

   Herbolist Collageen Beauty Blend

   Bestseller!
   Silidyn Ortho silicium druppels

   Silidyn Ortho silicium druppels

   Over Vitamines.com

   Vitamines.com verkoopt alleen kwalitatieve voedingssupplementen. Zo weet je dat je altijd de beste supplementen koopt tegen aantrekkelijke prijzen. Value for money and body!

   Ingrediënten

   Ingrediënten:
   Gehydrolyseerd runder collageen 99.4 %
   Vitamine C 0.6 %

   Gebruik

   Neem dagelijks 1 schep, bij voorkeur op een vast moment.
   Dit kan door de kwark, door je water of door je koffie of thee in de ochtend.

   Reviews

   1. Liselotte

    Ik ben collageen gaan gebruiken omdat mijn haar er slecht uitzag. Sinds dat ik collageen gebruik is het sterker geworden en krijg ik meer nieuwe haartjes terug. Blij!!

   2. Denise van Alkemade

    Ik gebruik inmiddels meer dan 6 maanden collageen van Herbolist, en zie toch echt duidelijk resultaat. Zijn alle goede ‘verhalen’ over collageen toch kennelijk niet zomaar van de lucht ;-).

   3. Annelies

    Ik ben collageen gaan gebruiken omdat ik last had van afgebroken haar. Na een maand dagelijks gebruik zag ik resultaat en is mijn haargroei zichtbaar verbeterd.

   4. Anne-Sophie

    Ik gebruik de collageen van Herbolist nu een aantal weken en mijn lijntjes zijn zichtbaar minder geworden.

   5. Sanne

    Minder oneffenheden sinds ik Herbolist Collageen gebruik. Ik zou het dan ook aanraden wanneer je je huid wil verbeteren!

   6. Isabelle

    Mijn huid is zo opgeknapt door collageen! Ik voeg het nu sinds twee maanden toe aan mijn ontbijt en zie zichtbaar resultaat. Mijn fijne lijntjes zijn minder geworden en daarnaast heb ik meer babyhaartjes.

   7. Anouk van der Laan

    Ik ben super blij met dit product. Ik heb zichtbaar minder kraaienpootjes. Ook heb ik minder last van stijve spieren.

   8. Annemarieke van Keulen (geverifieerde eigenaar)

    Ik ben super blij met dit product. Mijn haargroei is echt verbeterd. Het is gemakkelijk in te nemen en stinkt niet zoals veel andere collageen supplementen. Na 2-3 maanden zag ik pas verschil dus het is wel even doorzetten.

   9. Noene

    Ik heb al jaren last van een onrustige huid en sinds het gebruik van Herbolist is dit eindelijk rustiger geworden. Het is nog niet helemaal over, maar ik blijf het dagelijks aan mijn ontbijt toevoegen!

   10. Britt

    Ik ben heel blij met de collageen van Herbolist! Ik voeg het elke dag toe aan mijn koffie en naast dat mijn huid meer is gaan stralen zijn ook mijn nagels veel sterker geworden.

   11. Karin

    Naast dat ik dag en nachtcreme aanbreng, maak ik sinds kort gebruik van collageen. Heb het idee dat ik al minder rimpels heb, maar ik wacht het even af omdat het resultaat pas na een maand echt zichtbaar is.

   Een beoordeling toevoegen

   Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

   Veelgestelde vragen

   Wat is Collageen

   Collageen is het meest voorkomende eiwit in ons lichaam. Het zorgt onder andere voor de structuur en elasticiteit van onze huid, haar en nagels. Je lichaam maakt zelf collageen aan, maar vanaf je 25e neemt de collageenaanmaak af. Het huidverouderingsproces (lees: fronsrimpel, kraaienpootjes) zet in.

    

   • Voor vol en glanzend haar
   • Helpt fijne lijntjes en rimpels tegen te gaan
   • Helpt bij een onrustige huid

   Welke effecten kan ik verwachten bij het slikken van collageen?

   · Zichtbaar minder rimpels
   · Een glanzende en egale huid
   · Minder last van Acne
   · Enorm veel nieuwe baby haartjes
   · Super sterke nagels
   · Geen vlekken meer op je huid
   · Vervagende pigmentvlekken
   · Soepele spieren
   · Zichtbaar minder Striae

    

   Ik ben zwanger mag ik collageen gebruiken?

   Collageen is een lichaamseigen stof. Een jonge huid bestaat voor 70% uit collageen. Wanneer we ouder worden verminderd de aanmaak van collageen. De oplossing? Collageen zelf innemen. Veel consumenten vragen of je collageen mag slikken tijdens de zwangerschap. Hoewel collageen als veilig wordt beschouw tijdens de zwangerschap en het geven van borstvoeding adviseren wij altijd eerst je arts te raadplegen voor gebruik.

    

   Hoe gebruik ik collageen?

   Bij een collageen inname is het belangrijk om te kiezen voor een poedervorm, deze vorm wordt namelijk beter opgenomen in het lichaam. Voeg dagelijks een schepje collageenpoeder toe aan je ontbijt of verwerk het door je drinken.

    

   Wat is beter collageen poeder of pillen?

   Gehydrolyseerde collageen is afgebroken. Hierdoor wordt collageen makkelijker opgenomen in onze darmen en afgegeven door de bloedbaan waar het collageen het meeste nodig is. Met collageen in poedervorm krijg je meer van aminozuren binnen dan bijvoorbeeld bij een collageen capsule. Daarom adviseren wij om een collageen poeder te gebruiken.

    

   Ervaringen met Collageen

    

   MINDER ACNE – anne vedder

   ”Veel mensen wisten niet dat ik tijd lang last had van een onrustige huid. Ik wist niet goed wat de oorzaak was, maar ben op aanraden toch begonnen. Elke ochtend strooi ik een schepje over mijn ontbijt. Na 4 weken zag ik zichtbaar verschil en is mijn huid een stuk stralender.”

    

   BABY HAARTJES – manon van essen

   ”Ik vind collageen een belachelijk goed product. Een tijd geleden ben ik veel haar verloren tijdens het geven van borstvoeding. Mijn haar groeit eindelijk terug. Ik heb echt van die baby haartjes. Mijn nagels zijn sterker en mijn huid ziet er fantastisch uit. En dat door één product”.

    

   Stralende huid – franka vedder

   Ik gebruik elke ochtend collageen poeder in mijn koffie. Mijn huid krijgt een stralende glow die je gewoon wilt hebben. Ik ben verslaafd. Na een paar weken merkte ik al het verschil. Mijn huid is veel glanzender.

   Franka Vedder – Franky Amsterdam

   *Deze gezondheidsclaims, gemaakt op basis van plantaardige inhoudsstoffen, zijn op dit moment in behandeling bij de EFSA.

    

   Waarschuwingen

   Ben je zwanger en twijfel je over het gebruik van collageenpoeder?
   Collageen is een natuurlijke lichaamseigen stof dus het gebruik is veilig. Twijfel je, raadpleeg dan je arts.

   Waarom Collageen ?

   Het structureel innemen van collageen is belangrijk voor het resultaat. Weet je niet hoe je collageenpoeder moet gebruiken? Kies dan een vast moment waarop je dit neemt. Zoals bijvoorbeeld bij het ontbijt. Gebruik collageen bij je koffie, thee of in je smoothie. Ook kan je het in je kwark of yoghurt gebruiken.

   Anna van der Laan

   Gezondheidsdeskundige

   1 artikel toegevoegd aan jouw bestelling. Bekijk