Mattisson Marine collageen poeder Peptan

 • 300 Gram
 • 300 Gram

28.95

€0.10 per Gram

Mattisson HealthStyle Marine Collageen Poeder Peptan is een eiwitpoeder op basis van Vis Collageen Peptides Hydrolysaat Peptan®, dat 18 belangrijke aminozuren bevat. Dit poeder is geconcentreerd en bevat 10 tot 20 keer meer eiwitten dan andere eiwitbronnen. Het heeft een positieve invloed op de gezondheid van ons bindweefsel, waaronder de huid, pezen, gewrichtsbanden, kraakbeen en botten. Het gebruik van dit poeder kan leiden tot soepelere gewrichten en spieren, en kan helpen bij het herstel van bindweefsel.

Een voordeel van het gebruik van Mattisson HealthStyle Marine Collageen Poeder Peptan is dat het een natuurlijke bron van eiwitten is. Daarnaast bevat het poeder geen toegevoegde suikers, vetten of andere toevoegingen die de gezondheid kunnen schaden. Het poeder kan gemakkelijk worden toegevoegd aan smoothies, sappen en andere dranken. Een ander voordeel is dat dit poeder een duurzaam product is, omdat het gemaakt is van visresten die anders zouden worden weggegooid.

In het kort draagt het gebruik van Mattisson HealthStyle Marine Collageen Poeder Peptan bij aan de gezondheid van het bindweefsel en kan het zorgen voor soepelere gewrichten en spieren. Daarnaast is het een natuurlijke en duurzame bron van eiwitten, wat het een goede keuze maakt voor mensen die hun gezondheid en het milieu belangrijk vinden.

Lees meer <
 • peptan® is het wereldwijde Collageen peptides merk

 • collageen is rijk is aan eiwitten

 • 100% puur

Anderen kochten ook

2+1 Gratis
Bestseller!
Herbolist Collageen Beauty Blend

Herbolist Collageen Beauty Blend

Bestseller!
BOOM proteïne vanille

BOOM proteïne vanille

Bestseller!
BOOM proteïne vanille to go

BOOM proteïne vanille to go

Bestseller!
BOOM proteïne banaan

BOOM proteïne banaan

Populair in collageen poeder

2+1 Gratis
Bestseller!
Herbolist Collageen Beauty Blend

Herbolist Collageen Beauty Blend

Bestseller!
Herbolist Collageen Puur

Herbolist Collageen Puur

Vital Proteins Collageen peptiden

Vital Proteins Collageen peptiden

Mattisson Marine collageen poeder blend Peptan

Mattisson Marine collageen poeder blend Peptan

Ingrediënten

Voedingswaarden per 100 gram

Energie 1530 kJ/360 kcal
Vet 0 gram
 waarvan verzadigd 0 gram
Koolhydraten 0 gram
 waarvan suikers 0 gram
Vezels 0 gram
Eiwitten 90 gram
Zout 0.6 gram
Calcium 30 mg
Alanine 9.5 gram
Arginine 8.9 gram
Acide asparagine 6.0 gram
Cysteine 0 gram
Acide glutamique 11.5 gram
Glycine 21.2 gram
Histidine 1.1 gram
Hydroxylysine 1.0 gram
Hydroxyproline 10.1 gram
Isoleucine 1.1 gram
Leucine 2.7 gram
Lysine 3.4 gram
Methionine 1.4 gram
Phenylalanine 2.0 gram
Proline 10.7 gram
Serine 3.7 gram
Threonine 2.9 gram
Tryptofaan 0 gram
Tyrosine 0.3 gram
Valine 2.2 gram

Ingrediënten
100% Vis Collageen Peptides Hydrolysaat Peptan®.

Allergenen informatie
Bevat vis.

Gebruik

1 x daags 8 gram Vis Collageen Peptides Hydrolysaat Peptan® (afgestreken maatschep) oplossen in water, vruchtensap of mengen door een SuperSmoothie. Liefst een half uur voor de maaltijd innemen. De aanbevolen dosering niet overschrijden.

Wij adviseren een inname cyclus van 36 dagen ‘op’ en 6 dagen ‘af’. Met deze rustperiode kan je je lichaam stimuleren om zelf Collageen aan te maken.

Mattisson reviews

 1. Eva

  Mattisson Marine collageen poeder Peptan is een natuurlijke en duurzame bron van eiwitten, zonder toegevoegde suikers of vetten. Het helpt bij het herstel van bindweefsel en zorgt voor soepelere gewrichten en spieren.

 2. Niels

  Dit eiwitpoeder bevat 18 belangrijke aminozuren en is geconcentreerd, waardoor het 10 tot 20 keer meer eiwitten bevat dan andere bronnen. Het heeft een positieve invloed op de gezondheid van ons bindweefsel en kan gemakkelijk worden toegevoegd aan smoothies en dranken.

 3. Tom

  Ik heb onlangs Mattisson Marine collageen poeder Peptan aangeschaft en ik ben zeer tevreden met mijn aankoop! Dit poeder heeft mijn gezondheid op verschillende manieren verbeterd. Ik merk dat mijn gewrichten soepeler aanvoelen en dat ik minder last heb van ontstekingen in mijn lichaam. Daarnaast is mijn huid er ook op vooruitgegaan. Het voelt zachter en gladder aan. Het feit dat het een natuurlijke eiwitbron is, zonder toegevoegde suikers of vetten, is een enorme pluspunt voor mij. Ik gebruik het poeder dagelijks, en het is heel eenvoudig toe te voegen aan mijn ochtendsmoothie. Het feit dat het duurzaam is, maakt me ook een trotse klant. Ik beveel dit product zeker aan voor iedereen die op zoek is naar een natuurlijke bron van eiwitten met meerdere gezondheidsvoordelen.

 4. Iris

  Dit is een fantastisch product! Ik heb Mattisson Marine collageen poeder Peptan geprobeerd en het heeft een enorme impact gehad op mijn gezondheid. Ik had last van pijnlijke gewrichten en spieren, en na het gebruik van dit poeder zie ik een zichtbare verbetering. Het is echt ongelofelijk hoe dit product mijn lichaam heeft geholpen herstellen. Wat ik vooral fijn vind, is dat het poeder heel gemakkelijk oplost, zonder klonters of een rare nasmaak. Bovendien is het een natuurlijke bron van eiwitten, dus ik weet dat ik het beste voor mijn lichaam doe. Ik gebruik het poeder elke ochtend, en ik merk dat ik me energieker voel gedurende de dag. Ik ben ook blij dat ik bijdraag aan het verminderen van voedselverspilling, omdat het poeder is gemaakt van visresten. Kortom, ik zou dit product zeker aanbevelen voor iedereen die op zoek is naar een effectieve en duurzame gezondheidsoplossing.

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Waarschuwingen

Een gezonde levensstijl is belangrijk, evenals een gevarieerde evenwichtige voeding, waarvoor voedingssupplementen geen vervanging zijn.

Waar is collageen poeder goed voor?

Het structureel innemen van collageen is belangrijk voor het resultaat. Weet je niet hoe je collageenpoeder moet gebruiken? Kies dan een vast moment waarop je dit neemt. Zoals bijvoorbeeld bij het ontbijt. Gebruik collageen bij je koffie, thee of in je smoothie. Ook kan je het in je kwark of yoghurt gebruiken.

Anna van der Laan

Gezondheidsdeskundige

Veelgestelde vragen

Wat zijn de ervaringen met Mattisson HealthStyle Marine Collageen Poeder Peptan op basis van Vis Collageen Peptides Hydrolysaat Peptan®?

Er zijn verschillende positieve ervaringen met Mattisson HealthStyle Marine Collageen Poeder Peptan op basis van Vis Collageen Peptides Hydrolysaat Peptan®. Mensen hebben gemeld dat hun gewrichten en spieren soepeler zijn geworden en dat hun huid er gezonder uitziet na het gebruik van dit product. Ook wordt het gemakkelijk opgenomen en heeft het een neutrale smaak.

Waarom deze Mattisson HealthStyle Marine Collageen Poeder Peptan aanbieding kopen?

Als je op zoek bent naar een product dat kan bijdragen aan soepele gewrichten en spieren, evenals de cohesie, elasticiteit en regeneratie van bindweefsels, is deze Mattisson HealthStyle Marine Collageen Poeder Peptan aanbieding een goede optie. Het bevat 18 belangrijke aminozuren en is zeer geconcentreerd met 10 tot 20 keer meer eiwitten dan andere eiwitbronnen. Door de aanbieding te kopen, bespaar je ook nog eens geld op de normale prijs van het product.

Wat zijn de voordelen van Mattisson HealthStyle Marine Collageen Poeder Peptan op basis van Vis Collageen Peptides Hydrolysaat Peptan®?

De voordelen van Mattisson HealthStyle Marine Collageen Poeder Peptan op basis van Vis Collageen Peptides Hydrolysaat Peptan® zijn onder andere de bijdrage aan soepele gewrichten en spieren en de cohesie, elasticiteit en regeneratie van bindweefsels zoals huid, pezen, gewrichtsbanden, kraakbeen en botten. Dit product bevat 18 belangrijke aminozuren en is zeer geconcentreerd met 10 tot 20 keer meer eiwitten dan andere eiwitbronnen.

Heeft Mattisson HealthStyle Marine Collageen Poeder Peptan bijwerkingen?

Er zijn geen bekende bijwerkingen van Mattisson HealthStyle Marine Collageen Poeder Peptan op basis van Vis Collageen Peptides Hydrolysaat Peptan® gemeld. Het is belangrijk om de aanbevolen dosering te volgen en het product niet te gebruiken als je allergisch bent voor vis of schaaldieren. Als je twijfelt of vragen hebt over het gebruik van dit product, raadpleeg dan altijd een arts of diëtist.