Mattisson Runder collageen poeder Peptan

  • 300 Gram
  • 300 Gram

18.95

€0.06 per Gram

Wat is collageen?

Collageen is het meest voorkomende eiwit in het lichaam en het belangrijkste eiwit in ons bindweefsel. Collageen wordt door het lichaam aangemaakt, maar vanaf 25 jaar neemt deze productie geleidelijk af. Het verlies van collageen is mede verantwoordelijk voor het ontstaan ​​van rimpels, spierverlies en minder soepele gewrichten.

Collageen is een rijk eiwit dat bijdraagt ​​aan het behoud van sterke botten en het behoud en de groei van spiermassa.

Rundercollageen komt uit de huid van koeien. Koeien grazen en eten.

Type 1 collageen
Type 1 collageen wordt aangetroffen in huid, haar, nagels, botten, ligamenten en kraakbeen.

Peptaan collageen
Peptan® is een wereldwijd merk van collageenpeptiden. Dankzij de gehydrolyseerde vorm garandeert Peptan® een hoge zuiverheid en een hoge biologische beschikbaarheid. Verschillende wetenschappelijke studies hebben de effectiviteit van Peptan® aangetoond bij het ondersteunen van een gezonde levensstijl.

Gebruik
Wij adviseren een inname cyclus van 36 dagen ‘op’ en 6 dagen ‘af’. Met deze rustperiode kan je je lichaam stimuleren om zelf Collageen aan te maken.

  • Met peptan
  • gemaakt van runder
  • 100% puur

Over Vitamines.com

Vitamines.com verkoopt alleen kwalitatieve voedingssupplementen. Zo weet je dat je altijd de beste supplementen koopt tegen aantrekkelijke prijzen. Value for money and body!

Ingrediënten

ingrediënten

100% Runder Collageen Peptides Hydrolysaat Peptan®

voedingswaarde per 100 g
energie 1530 kJ / 360 kcal
vet 0 g
vet waarvan verzadigd 0 g
koolhydraten 0 g
waarvan suikers 0 g
eiwitten 90 g
vezels 0 g
zout 1,4 g
alanine 8,1 g
arginine 8,4 g
asparaginezuur 6,6 g
calcium 30 mg
cysteïne 0 g
glutaminezuur 12,4 g
glycine 20,6 g
histidine 0,8 g
hydroxylysine 1,2 g
hydroxyproline 11,4 g
isoleucine 1,5 g
leucine 2,9 g
lysine 3,4 g
methionine 0,6 g
phenylalanine 2,1 g
proline 11,5 g
serine 3,4 g
threonine 1,9 g
tryptofaan 0 g
tyrosine 0,5 g
valine 2,4 g

Gebruik

1 x daags 10 gram Runder Collageen Peptides Hydrolysaat Peptan® (maatschep vullen tot 25 ml) oplossen in water, vruchtensap of mengen door een SuperSmoothie. Liefst een half uur voor de maaltijd innemen. De aanbevolen dosering niet overschrijden.

Wij adviseren een inname cyclus van 36 dagen ‘op’ en 6 dagen ‘af’. Met deze rustperiode kan je je lichaam stimuleren om zelf Collageen aan te maken.

Reviews

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Mattisson Runder collageen poeder Peptan” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Veelgestelde vragen

Wat is collageen?

Collageen is het meest voorkomende eiwit in het lichaam en het belangrijkste eiwit in onze bindweefsels. Collageen wordt aangemaakt door het lichaam, maar vanaf het 25e levensjaar neemt deze aanmaak geleidelijk af. Collageen afname is medeverantwoordelijk voor de vorming van rimpels, de afname van spieren en het minder soepel worden van de gewrichten.

Collageen is rijk is aan eiwitten, welke bijdragen aan de instandhouding van sterke botten en de instandhouding en groei van de spiermassa.

Rundercollageen is afkomstig uit de huid van runderen. De runderen grazen en worden bijgevoerd.

Waar komt Collageen type 1 voor?

Collageen type 1 komt voor in de huid, haar, nagels, botten, gewrichtsbanden en kraakbeen.

Wat is peptan collageen?

Peptan® is het wereldwijde Collageen peptides merk. Peptan® garandeert een hoge zuiverheid en een zeer hoge biologische beschikbaarheid door de gehydrolyseerde vorm. Verschillende wetenschappelijke studies hebben de effectiviteit van Peptan® om een gezonde levensstijl te ondersteunen bewezen.

Hoe collageen te gebruiken?

Wij adviseren een inname cyclus van 36 dagen ‘op’ en 6 dagen ‘af’. Met deze rustperiode kan je je lichaam stimuleren om zelf Collageen aan te maken.

Waarschuwingen

Een gezonde levensstijl is belangrijk, evenals een gevarieerde evenwichtige voeding, waarvoor voedingssupplementen geen vervanging zijn.

Waarom Collageen ?

Het structureel innemen van collageen is belangrijk voor het resultaat. Weet je niet hoe je collageenpoeder moet gebruiken? Kies dan een vast moment waarop je dit neemt. Zoals bijvoorbeeld bij het ontbijt. Gebruik collageen bij je koffie, thee of in je smoothie. Ook kan je het in je kwark of yoghurt gebruiken.

Anna van der Laan

Gezondheidsdeskundige

1 artikel toegevoegd aan jouw bestelling. Bekijk