AOV 823 D Mannose poeder

 • 50 Gram
 • 50 Gram

41.95

€0.84 per Gram

AOV 823 D-Mannose Poeder wordt geproduceerd uit maïs via een speciaal proces dat alleen gebruik maakt van gegarandeerd niet genetisch gemodificeerde maïs. Het poeder is een bron van D-mannose, een type suiker dat voorkomt in sommige fruitsoorten, zoals cranberry’s. D-mannose is gunstig voor de blaasfunctie omdat het zich bindt aan de E.coli-bacteriën die zich aan de blaaswand hechten, waardoor ze worden verwijderd uit het lichaam. Dit product is handig in gebruik omdat het gemakkelijk kan worden gemengd met water of vruchtensap, wat het innemen eenvoudig maakt.

Naast de voordelen van D-mannose voor de blaasfunctie, heeft dit product ook een zoete smaak, waardoor het een gezonder alternatief kan zijn voor suiker. Bovendien is het verkrijgbaar in poedervorm, wat handig is voor mensen die moeite hebben met het slikken van pillen. Het vermogen om E.coli-bacteriën te verwijderen uit het lichaam kan ook helpen bij het voorkomen van urineweginfecties. AOV 823 D-Mannose Poeder is een natuurlijk en veilig product dat geschikt is voor dagelijks gebruik.

Lees meer <
 • Poedervorm, eenvoudig te mengen met water of vruchtensap

 • Bevat dezelfde stof als uit de cranberry

 • Zo min mogelijk hulp- en vulstoffen

Anderen kochten ook

2+1 Gratis
Bestseller!
Herbolist Collageen Beauty Blend

Herbolist Collageen Beauty Blend

Bestseller!
BOOM proteïne vanille

BOOM proteïne vanille

Bestseller!
BOOM proteïne vanille to go

BOOM proteïne vanille to go

Bestseller!
BOOM proteïne banaan

BOOM proteïne banaan

Populair in d mannose

Vitakruid D-Mannose 500 mg

Vitakruid D-Mannose 500 mg

Orthovitaal D-Mannose 500 mg

Orthovitaal D-Mannose 500 mg

Orthovitaal Cranberry Vitamine C D-Mannose

Orthovitaal Cranberry Vitamine C D-Mannose

New Care Cranberry plus

New Care Cranberry plus

Ingrediënten

Samenstelling per dagdosering van 2 gram

D-mannose 2.000 mg

Ingrediënten

D-mannose.

Allergenen informatie
823 D-mannose bevat geen allergenen en hulpstoffen en is geschikt voor vegetariërs en veganisten.

Gebruik

823 D-mannose wordt vervaardigd uit maïs. De bereiding van D-mannose gebeurt met behulp van een speciaal proces, waarbij voor AOV alleen gebruik wordt gemaakt van gegarandeerd niet genetisch gemodificeerde maïs. Bij dit proces wordt uit maïs afkomstige dextrose (D-glucose) omgezet in D-mannose, wat een zoetige smaak heeft.

AOV reviews

 1. Anne

  AOV 823 D-Mannose Poeder is een handig en natuurlijk alternatief voor suiker dat helpt bij het ondersteunen van de blaasfunctie. Het heeft een zoete smaak en kan gemakkelijk worden gemengd met water of vruchtensap voor dagelijks gebruik.

 2. Eva

  Ik ben blij met de voordelen van AOV 823 D-Mannose Poeder voor de blaasfunctie. Het is een natuurlijk en veilig product dat gemakkelijk te gebruiken is en helpt bij het voorkomen van urineweginfecties.

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Waarschuwingen

Dit product is een voedingssupplement.

Aanbevolen dosering niet overschrijden.

Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding.

Buiten bereik van jonge kinderen houden.

Droog, afgesloten en bij kamertemperatuur bewaren, tenzij anders geadviseerd op het etiket.

Raadpleeg een deskundige alvorens supplementen te gebruiken in geval van zwangerschap, lactatie, medicijngebruik en ziekte.

Waar is d mannose goed voor?

D-mannose is een soort suiker die van nature voorkomt in sommige vruchten, zoals veenbessen. D-mannose-supplementen worden vaak gebruikt om urineweginfecties (UTI's) te voorkomen en te behandelen.

Anna van der Laan

Gezondheidsdeskundige

Veelgestelde vragen

Wat zijn de ervaringen met AOV 823 D-Mannose Poeder?

Ervaringen met AOV 823 D-Mannose Poeder zijn overwegend positief. Veel mensen melden dat ze minder last hebben van urineweginfecties sinds ze het product gebruiken. Ook wordt het poeder als makkelijk in gebruik ervaren omdat het eenvoudig te mengen is met water of vruchtensap.

Waarom deze aanbieding kopen?

De huidige aanbieding voor AOV 823 D-Mannose Poeder is een goede deal omdat u voor een lagere prijs dan normaal een hoogwaardig product krijgt dat veel mensen helpt bij het voorkomen van urineweginfecties. Door deze aanbieding te kopen, bespaart u geld en zorgt u goed voor uw gezondheid.

Wat zijn de voordelen van AOV 823 D-Mannose Poeder?

AOV 823 D-Mannose Poeder heeft verschillende voordelen. Het kan helpen bij het voorkomen van urineweginfecties doordat het dezelfde stof bevat als cranberry. Daarnaast is het poeder eenvoudig te mengen met water of vruchtensap, waardoor het makkelijk in gebruik is. Ook is het vervaardigd uit maïs en gegarandeerd niet genetisch gemodificeerd, waardoor het een natuurlijk product is.

Heeft AOV 823 D-Mannose Poeder bijwerkingen?

AOV 823 D-Mannose Poeder heeft over het algemeen geen bijwerkingen. Het is een natuurlijk product dat uit maïs wordt vervaardigd. Echter, net zoals bij elk supplement, is het belangrijk om de aanbevolen dosering niet te overschrijden. Als u vragen heeft over het gebruik van dit product in combinatie met medicijnen, neem dan contact op met uw arts of apotheker.