Lucovitaal D-Mannose Blaasontsteking Bruistabletten

 • 14 Tabletten
 • 14 Tabletten

19.99

€1.43 per Tabletten

Lucovitaal D-Mannose Blaasontsteking Bruistabletten is een medisch hulpmiddel dat specifiek is ontworpen voor de behandeling en preventie van urineweginfecties. Urineweginfecties worden vaak veroorzaakt door de Escherichia coli bacterie en kunnen vervelende symptomen veroorzaken zoals pijnlijk urineren, frequente drang om te plassen en buikpijn. De actieve ingrediënt in de formule van Lucovitaal D-Mannose Blaasontsteking Bruistabletten, D-mannose, hecht zich aan de E. coli bacterie en voorkomt dat deze zich aan de wand van de urinewegen kan hechten. Hierdoor kan de bacterie gemakkelijk via de urine het lichaam verlaten, waardoor de infectie wordt verminderd of voorkomen.

Een groot voordeel van het gebruik van Lucovitaal D-Mannose Blaasontsteking Bruistabletten is dat het geen microbiële resistentie veroorzaakt. In tegenstelling tot antibiotica, die soms resistentie kunnen veroorzaken en daardoor minder effectief kunnen worden bij herhaald gebruik, heeft D-mannose geen invloed op de gevoeligheid van bacteriën voor antibiotica. Bovendien kan het worden gebruikt in combinatie met andere geneesmiddelen, zoals antibiotica, waardoor het een nuttige aanvullende therapie kan zijn voor mensen die gevoelig zijn voor urineweginfecties.

Lees meer <
 • Ondersteunt de behandeling van urineweginfecties en voorkomt herhaling

 • Medisch hulpmiddel klasse Iia

Anderen kochten ook

2+1 Gratis
Bestseller!
Herbolist Collageen Beauty Blend

Herbolist Collageen Beauty Blend

Bestseller!
BOOM proteïne vanille

BOOM proteïne vanille

Bestseller!
BOOM proteïne vanille to go

BOOM proteïne vanille to go

Bestseller!
BOOM proteïne banaan

BOOM proteïne banaan

Populair in d mannose

Vitakruid D-Mannose 500 mg

Vitakruid D-Mannose 500 mg

AOV 823 D Mannose poeder

AOV 823 D Mannose poeder

Orthovitaal D-Mannose 500 mg

Orthovitaal D-Mannose 500 mg

Orthovitaal Cranberry Vitamine C D-Mannose

Orthovitaal Cranberry Vitamine C D-Mannose

Ingrediënten

Samenstelling per bruistablet

D-Mannose 2 gram

Ingrediënten
Citroenzuur, D-mannose, Natriumwaterstofcarbonaat, Maiszetmeel, Bietenpoeder, Sorbitol, Wilde bessen extract, Inuline, Sucralose.

Allergenen informatie
Bevat geen allergenen. Is geschikt voor veganisten.

Gebruik

Ter ondersteuning van de behandeling: 2x daags 1 bruistablet. Gebruik voor tenminste 7 dagen en totdat de symptomen zijn verdwenen. -Ter preventie: 1x daags 1 bruistablet. Los de bruistablet op in een glas met water (200ml) en roer goed. Direct opdrinken. Gebruiksduur D-mannose Blaasontsteking dient niet langer dan 30 dagen in 1 behandelingsperiode te worden gebruikt. Na 4 dagen kan de behandeling worden hervat.

Lucovitaal reviews

 1. Eva

  Lucovitaal D-Mannose Blaasontsteking Bruistabletten is een effectief en veilig product dat snel verlichting biedt bij urineweginfecties zonder microbiële resistentie te veroorzaken.

 2. Anne

  Als iemand die vaak last heeft van urineweginfecties, kan ik bevestigen dat Lucovitaal D-Mannose Blaasontsteking Bruistabletten een levensreddend product is. Het werkt snel en voorkomt terugkerende infecties zonder de noodzaak van antibiotica.

 3. Tom

  Ik ben ontzettend tevreden met de Lucovitaal D-Mannose Blaasontsteking Bruistabletten. Ik ben al jarenlang gevoelig voor urineweginfecties en heb talloze antibiotica kuren geprobeerd, maar helaas zonder succes. Sinds ik deze bruistabletten gebruik, heb ik niet alleen minder last van urineweginfecties, maar verminderen ook mijn symptomen significant. De bruistabletten zijn gemakkelijk in te nemen en hebben geen nare bijwerkingen. Wat ik vooral fijn vind, is dat de actieve ingrediënt, D-mannose, geen microbiële resistentie veroorzaakt. Dit maakt het product veel effectiever in de behandeling van urineweginfecties dan antibiotica. Ik raad dit product zeker aan aan iedereen die last heeft van urineweginfecties!

 4. Mike

  Ik ben erg enthousiast over de Lucovitaal D-Mannose Blaasontsteking Bruistabletten. Niet alleen werken ze effectief tegen urineweginfecties, maar ze zijn ook nog eens gemakkelijk in te nemen en hebben geen nare bijwerkingen. Ik vind het fijn dat het product geen microbiële resistentie veroorzaakt, aangezien dit bij antibiotica wel het geval kan zijn. Bovendien kan het worden gebruikt in combinatie met andere geneesmiddelen, wat het een nuttige aanvulling maakt op andere behandelmethoden. Wat ik vooral prettig vind aan dit product, is dat het werkt als een preventief middel tegen urineweginfecties. Sinds ik dit product gebruik, heb ik geen last meer gehad van vervelende symptomen. Zeker een aanrader dus voor mensen die kampen met terugkerende urineweginfecties.

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Waarschuwingen

Niet te gebruiken bij overgevoeligheid of allergie voor een van de bestanddelen;
-Bij overdosering kunnen er klachten ontstaan, zoals winderigheid

Waar is d mannose goed voor?

D-mannose is een soort suiker die van nature voorkomt in sommige vruchten, zoals veenbessen. D-mannose-supplementen worden vaak gebruikt om urineweginfecties (UTI's) te voorkomen en te behandelen.

Anna van der Laan

Gezondheidsdeskundige

Veelgestelde vragen

Wat zijn de ervaringen met Lucovitaal D-Mannose Blaasontsteking Bruistabletten?

Er zijn veel positieve ervaringen met Lucovitaal D-Mannose Blaasontsteking Bruistabletten. Veel mensen hebben aangegeven dat het product effectief is bij het voorkomen en behandelen van urineweginfecties en dat het snel verlichting biedt bij de symptomen. Daarnaast wordt het product over het algemeen goed verdragen en zijn er weinig bijwerkingen gemeld.

Waarom deze Lucovitaal D-Mannose Blaasontsteking Bruistabletten aanbieding kopen?

Deze aanbieding van Lucovitaal D-Mannose Blaasontsteking Bruistabletten is een goede kans om het product voordelig uit te proberen. Door het actieve bestanddeel D-mannose voorkomt dit medisch hulpmiddel dat de E. coli bacterie zich hecht aan de urinewegen. Bovendien kan het worden gebruikt als aanvullende therapie voor de preventie en symptomatische behandeling van urineweginfecties. Maak nu gebruik van deze aanbieding om uw blaas gezond te houden en urineweginfecties te voorkomen.

Wat zijn de voordelen van Lucovitaal D-Mannose Blaasontsteking Bruistabletten?

Het grootste voordeel van Lucovitaal D-Mannose Blaasontsteking Bruistabletten is dat het een effectief medisch hulpmiddel is voor de behandeling en preventie van urineweginfecties. Door het actieve bestanddeel D-mannose kan de E. coli bacterie zich niet hechten aan de wand van de urinewegen, waardoor het gemakkelijker kan worden uitgescheiden via de urine. Daarnaast is het product goed verdragen en kan het worden gebruikt in combinatie met andere geneesmiddelen.

Heeft Lucovitaal D-Mannose Blaasontsteking Bruistabletten bijwerkingen?

Over het algemeen worden er weinig bijwerkingen gemeld bij het gebruik van Lucovitaal D-Mannose Blaasontsteking Bruistabletten. Het product is goed verdragen en er zijn geen gevallen van microbiële resistentie bekend. Het kan veilig worden gebruikt in combinatie met andere geneesmiddelen, zoals antibiotica. Het is echter altijd belangrijk om de instructies op de verpakking te volgen en bij eventuele bijwerkingen uw arts te raadplegen.