Mattisson Cranberry D mannose poeder

  • 100 Gram
  • 100 Gram

24.95

€0.25 per Gram

Het Mattisson HealthStyle Absolute Cranberry D-Mannose Poeder is samengesteld met D-Mannose en Cranberry extract. D-Mannose is een natuurlijke stof die van nature voorkomt in ons lichaam. Het poeder heeft de eigenschap dat het zich hecht aan de E. coli bacterie, waardoor de bacterie niet aan de wanden van de urinewegen kan hechten. Dit voorkomt infecties en zorgt ervoor dat de bacterie gemakkelijk via de urine het lichaam kan verlaten. Dit product is dus gunstig voor mensen die gevoelig zijn voor urineweginfecties en het op een natuurlijke manier willen voorkomen.

Een bijkomend voordeel van het Mattisson HealthStyle Absolute Cranberry D-Mannose Poeder is dat het geschikt is voor veganisten. Het poeder is vrij van dierlijke ingrediënten en past daardoor perfect in een plantaardig dieet. Bovendien is het gebruik van dit poeder zeer efficiënt, aangezien slechts 2 gram D-Mannose in het poeder overeenkomt met ongeveer 225 gram cranberrys. Dit betekent dat je met een kleine hoeveelheid van het poeder al de voordelen van cranberrys kunt ervaren. Het Mattisson HealthStyle Absolute Cranberry D-Mannose Poeder biedt dus een handige en veganistische manier om urineweginfecties te voorkomen en te ondersteunen, met een kleinere hoeveelheid poeder in vergelijking met de inname van verse cranberrys.

Lees meer <
  • 2 gram D-mannose staat gelijk aan ongeveer 225 gram cranberryïs

  • Vegan

Anderen kochten ook

Ingrediënten

D-Mannose 78%, Cranberry extract 4:1 10% (Vaccinium macrocarpon L.), Bamboe extract (Bambusa vulgaris)

Gebruik

2 gram D-mannose staat gelijk aan ongeveer 225 gram cranberry?s

Mattisson reviews

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Mattisson Cranberry D mannose poeder” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Waarschuwingen

Dit product is een voedingssupplement. Aanbevolen dosering niet overschrijden. Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding. Buiten bereik van jonge kinderen houden. Droog, afgesloten en bij kamertemperatuur bewaren, tenzij anders geadviseerd op het etiket. Raadpleeg een deskundige alvorens supplementen te gebruiken in geval van zwangerschap, lactatie, medicijngebruik en ziekte.

Waarom Vitamines.com ?

68% van de Nederlanders gebruikt een supplement om hun gezondheid te ondersteunen. Vitamines.com helpt ook jou op weg met de best geteste vitamines en supplementen.

Anna van der Laan

Vitamine Expert

Veelgestelde vragen

Wat zijn de ervaringen met Mattisson HealthStyle Absolute Cranberry D-Mannose Poeder?

Gebruikers van Mattisson HealthStyle Absolute Cranberry D-Mannose Poeder hebben over het algemeen positieve ervaringen met het product. Ze waarderen de effectiviteit van de formule en de natuurlijke ingrediënten. Veel mensen merken op dat het poeder helpt bij het behoud van een gezonde urinewegfunctie. Ze ervaren verlichting van ongemakken en een verminderde frequentie van urineweginfecties. Daarnaast wordt het product gewaardeerd vanwege het feit dat het veganistisch is, wat aantrekkelijk is voor mensen met verschillende dieetvoorkeuren.

Waarom deze Mattisson HealthStyle Absolute Cranberry D-Mannose Poeder aanbieding kopen?

Het is de moeite waard om deze Mattisson HealthStyle Absolute Cranberry D-Mannose Poeder aanbieding te kopen vanwege de voordelen die het biedt. Ten eerste bevat het product D-Mannose, een lichaamseigen stof die helpt bij het voorkomen van de hechting van de E. coli bacterie aan de wanden van de urinewegen. Dit kan helpen bij het voorkomen van urineweginfecties. Daarnaast bevat het poeder cranberry extract, dat ook bekend staat om zijn ondersteunende werking voor een gezonde urinewegfunctie. Met deze aanbieding krijg je een handige en effectieve manier om deze voordelen te ervaren.

Wat zijn de voordelen van Mattisson HealthStyle Absolute Cranberry D-Mannose Poeder?

Mattisson HealthStyle Absolute Cranberry D-Mannose Poeder biedt verschillende voordelen voor de gezondheid. Het bevat D-Mannose, een natuurlijke stof die kan helpen bij het voorkomen van urineweginfecties. D-Mannose hecht zich aan de E. coli bacterie, waardoor deze zich niet aan de wanden van de urinewegen kan hechten. Hierdoor kan de bacterie gemakkelijker worden uitgescheiden via de urine. Bovendien bevat het poeder cranberry extract, dat bekend staat om zijn ondersteunende werking voor een gezonde urinewegfunctie. Het product is ook geschikt voor veganisten, wat een bijkomend voordeel is voor mensen met specifieke dieetvoorkeuren.

Heeft Mattisson HealthStyle Absolute Cranberry D-Mannose Poeder bijwerkingen?

Over het algemeen zijn er weinig tot geen bijwerkingen bekend van Mattisson HealthStyle Absolute Cranberry D-Mannose Poeder. Omdat het product is gebaseerd op natuurlijke ingrediënten en D-Mannose een lichaamseigen stof is, wordt het over het algemeen goed verdragen. Sommige individuen kunnen echter gevoeligheid ervaren voor bepaalde ingrediënten. Als je allergisch bent voor cranberrys of andere ingrediënten in het product, is het raadzaam om voor gebruik een arts te raadplegen. Het is altijd verstandig om de aanbevolen dosering te volgen en eventuele bijwerkingen onmiddellijk te melden aan een medische professional.