Vitakruid D-Mannose 500 90 capsules

34.89

D-mannose is een natuurlijke suiker. Je kunt het vergelijken met glucose. D-Mannose wordt vaak gebruikt tegen blaasontsteking

  • Hoge dosering van 500mg d-mannose per capsule
  • Veel geconcentreerder dan cranberry
  • Qua werkzaamheid gelijk aan 225g cranberries

Vitamines.com belofte

Vitamines.com biedt enkel hoogwaardige supplementen aan, mocht u een vraag hebben dan staat ons team voor u klaar. Snellere levering aan huis Beste prijs/ kwaliteit Zorgvuldig ingepakt

Ingrediënten

D-Mannose, Aardappelzetmeel (vulstof), Vegetarische HPMC capsule, Magnesiumstearaat (anti-klontermiddel), Zonnebloemolie (flow verbeteraar).

Gebruik

Neem 3 x daags 1 capsule, tenzij anders geadviseerd. Bij ongemak: gedurende de eerste 4 dagen een dubbele dagdosering nemen.

Reviews

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Vitakruid D-Mannose 500 90 capsules” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Veelgestelde vragen

Om te weten hoe d-mannose werkt tijdens een blaasontsteking, is het handig om te weten wat zich precies in je blaas afspeelt wanneer je een blaasontsteking hebt.
Bij een blaasontsteking zitten er bepaalde bacteriën in je blaas, die daar niet thuishoren.
Als die bacterie via je urinebuis in je blaas terechtkomt, hecht deze zich aan je blaaswand. Hierdoor ontstaat een blaasontsteking. De werking van d-mannose bij een blaasontsteking is te vergelijken met klittenband. Op het moment dat d-mannose je blaas binnenkomt, trekt het de bacteriedeeltjes naar zich toe. Deze deeltjes hechten zich aan elkaar, waardoor je ze gemakkelijk kunt uitplassen.

Let op: er is nog maar weinig onderzoek gedaan naar het gebruik van d-mannose tegen blaasontsteking. Een aantal onderzoeken heeft aangetoond dat deze natuurlijke suiker het risico op terugkerende blaasontstekingen kan verlagen, maar de werking van d-mannose is nog niet geheel wetenschappelijk bewezen.
Wat is de werking van d-mannose bij blaasontsteking?

Waarom Vitamines.com ?

Vaak heb je meer vitamine D nodig dan je uit zonlicht en voeding haalt. Extra vitamine D wordt opgeslagen in het lichaam en dient, bijvoorbeeld in de donkere wintermaanden, als een extra reserve.

Anna van der Laan

Gezondheidsdeskundige

1 artikel toegevoegd aan jouw bestelling. Bekijk

Toegevoegd aan bestelling

X