Apb Holland D-Mannose 500mg puur

  • 90 Capsules
  • 90 Capsules

16.51

€0.18 per Capsules

D-Mannose is een essentiële suiker die van nature voorkomt in ons lichaam en in verschillende natuurlijke bronnen. Het unieke voordeel van D-Mannose is dat het door ons lichaam wordt herkend als lichaamseigen stof, waardoor er geen resistentie kan optreden bij het gebruik ervan. Bovendien doodt D-Mannose geen goede bacteriën, waardoor het de balans van de darmflora behoudt. Het wordt vaak gebruikt als aanvulling op Cranberry.

APB Holland biedt een unieke D-Mannose formule. Hun capsules bevatten een hoge dosering van 98% pure D-Mannose, zonder toevoeging van vulstoffen of bindmiddelen. Bovendien zijn de capsules koosjer, halal en geschikt voor vegetariërs. De zwarte pot waarin de D-Mannose wordt verpakt, beschermt het product tegen de invloed van licht, lucht en vocht. Met deze kwalitatieve eigenschappen biedt APB Holland een hoogwaardig D-Mannose supplement dat tegemoetkomt aan de behoeften van gebruikers.

Lees meer <
  • Hoge dosering, iedere capsule bevat 98% pure D-Mannose

  • Pure D-Mannose, zonder verdere vulstoffen of bindmiddelen

  • Koosjere, halal, vegetarische capsules

Anderen kochten ook

Populair in d mannose

Vitakruid D-Mannose 500 mg

Vitakruid D-Mannose 500 mg

AOV 823 D Mannose poeder

AOV 823 D Mannose poeder

Orthovitaal Cranberry Vitamine C D-Mannose

Orthovitaal Cranberry Vitamine C D-Mannose

New Care Zwarte knoflook plus

New Care Cranberry plus

Ingrediënten

D-Mannose, cellulose capsule (HPMC)

Gebruik

Dosering capsules: Acuut: 3x per dag 1 capsule bij de maaltijd innemen.
Preventief: 1x per dag 1 capsule bij de maaltijd innemen.

APB Holland reviews

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Apb Holland D-Mannose 500mg puur” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Waarschuwingen

Dit product is een voedingssupplement. Aanbevolen dosering niet overschrijden. Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding. Buiten bereik van jonge kinderen houden. Droog, afgesloten en bij kamertemperatuur bewaren, tenzij anders geadviseerd op het etiket. Raadpleeg een deskundige alvorens supplementen te gebruiken in geval van zwangerschap, lactatie, medicijngebruik en ziekte.

Waar is d mannose goed voor?

D-mannose is een soort suiker die van nature voorkomt in sommige vruchten, zoals veenbessen. D-mannose-supplementen worden vaak gebruikt om urineweginfecties (UTI's) te voorkomen en te behandelen.

Anna van der Laan

Gezondheidsdeskundige

Veelgestelde vragen

Wat zijn de ervaringen met Apb Holland D-Mannose 500mg puur?

De ervaringen met Apb Holland D-Mannose 500mg puur zijn over het algemeen positief. Gebruikers waarderen de hoge dosering van 98% pure D-Mannose in elke capsule. Veel mensen vinden dat het product effectief is bij het ondersteunen van een gezonde blaasfunctie en het verminderen van ongemakken. Het feit dat de D-Mannose capsules van APB Holland geen vulstoffen of bindmiddelen bevatten, wordt ook gewaardeerd. Het product wordt vaak gebruikt als aanvulling op cranberry en helpt de darmflora in balans te houden.

Waarom deze Apb Holland D-Mannose 500mg puur aanbieding kopen?

Het is de moeite waard om deze Apb Holland D-Mannose 500mg puur aanbieding te kopen omdat het verschillende voordelen biedt. Ten eerste bevat elke capsule een hoge dosering van 98% pure D-Mannose, wat ervoor zorgt dat je de maximale voordelen van deze stof kunt ervaren. Bovendien zijn de capsules gemaakt van koosjere, halal en vegetarische ingrediënten, waardoor ze geschikt zijn voor een breed publiek. Daarnaast zijn de capsules verpakt in een zwarte pot die beschermt tegen de invloed van licht, lucht en vocht, waardoor de kwaliteit van het product behouden blijft. Kortom, deze aanbieding biedt een hoogwaardig en betrouwbaar product dat je kan helpen bij het behouden van een gezonde blaasfunctie.

Wat zijn de voordelen van Apb Holland D-Mannose 500mg puur?

Apb Holland D-Mannose 500mg puur heeft verschillende voordelen. Ten eerste is D-Mannose een essentiële suiker die ons lichaam zelf in kleine hoeveelheden aanmaakt en lichaamseigen is. Hierdoor wordt de stof herkend en kan er geen resistentie optreden bij het gebruik ervan. Een bijkomend voordeel is dat D-Mannose geen goede bacteriën doodt, waardoor je darmflora in balans blijft. Bovendien wordt D-Mannose gewonnen uit beuken- en berkenhout en komt het ook voor in vruchten zoals cranberries, ananas, sinaasappelen en appelen. Het product van APB Holland onderscheidt zich door de hoge dosering, zuiverheid zonder vulstoffen of bindmiddelen, en de gebruiksvriendelijke koosjere, halal en vegetarische capsules. Deze voordelen maken het een uitstekende keuze voor wie op zoek is naar ondersteuning bij een gezonde blaasfunctie.

Heeft Apb Holland D-Mannose 500mg puur bijwerkingen?

Over het algemeen heeft Apb Holland D-Mannose 500mg puur geen bijwerkingen bij normaal gebruik. D-Mannose is een natuurlijke stof die ons lichaam herkent en geen schadelijke effecten heeft. Het is echter altijd belangrijk om de aanbevolen dosering te volgen en eventuele allergieën of gevoeligheden voor de ingrediënten te controleren. In zeldzame gevallen kunnen individuele verschillen optreden, dus als je bijwerkingen ervaart, is het raadzaam om een zorgverlener te raadplegen. Over het algemeen wordt Apb Holland D-Mannose 500mg puur goed verdragen en genieten veel mensen van de voordelen zonder negatieve bijwerkingen.