AOV 1029 Indole 3 carbinol 200mg

  • 60 Capsules
(3)

27.95

€0.47 per capsule

Uitverkocht

AOV 1029 Indole-3-Carbinol (DIM) is een natuurlijk orthomoleculair voedingssupplement dat Indole-3-Carbinol bevat. Dit is een voedingsstof die van nature voorkomt in kruisbloemige groenten en is aanwezig in een hoeveelheid van 200 mg per vega-capsule. De formule is verrijkt met een gepatenteerde kruisbloemige groenten blend van bloemkool, broccoli en spruitjes, waardoor de biologische beschikbaarheid extra hoog is. AOV 1029 is geschikt voor vegetariërs en veganisten. Dit supplement kan helpen bij het behoud van gezonde hormonale balans en kan bijdragen aan de gezondheid van de lever.

AOV is ook bezig met duurzaamheid. Het supplement wordt nu verpakt in 100% gerecycled plastic (rPET), waardoor er wordt bijgedragen aan een meer circulaire economie. Door te kiezen voor gerecycled plastic hoeft er geen nieuw plastic geproduceerd te worden. Dit is goed voor het milieu en helpt om de hoeveelheid plastic afval te verminderen. Op deze manier zorgt AOV voor een verantwoorde en duurzame verpakking van haar supplementen.

Lees meer
Lees meer

Ontvang een email wanneer dit product weer op voorraad is

  • 200 mg Indole-3-Carbinol

  • Voorloper van DIM (Di-Indolyl-Methaan)

  • Met unieke mix van kruisbloemige groenten

Anderen kopen ook

A.Vogel Geriaforce Doorbloeding Tabletten

A.Vogel Passiflora Rustgevende Tabletten

A.Vogel Geriaforce Doorbloeding Tabletten

A.Vogel Symphosan Druppels

A.Vogel Geriaforce Doorbloeding Tabletten

A.Vogel Passiflora Rustgevende Druppels

A.Vogel Dormeasan Citroenmelisse nachtrust Tabletten

A.Vogel Dormeasan Citroenmelisse nachtrust Tabletten

Ingrediënten

Samenstelling per dagdosering van 2 vegacaps

Indole-3-Carbinol 400 mg
Gepatenterde kruisbloemige groenten blend bestaande uit: Bloemkool (Brassica oleracea var. Botrytis L.)-poeder, Broccoli (Brassica oleracea, var. Italica)-extract (0.4% sulforafaan), Spruitjes (Brassica oleracea var. Gemmifera)-poeder 200 mg

Ingrediënten
Indole-3-carbinol, HPMC (vegacaps), natuurlijke cellulose, bloemkool-poeder, broccoli-extract, antiklontermiddel (magnesium stearaat), spruitjes-poeder.

Gebruik

2 x daags 1 vegacaps bij een maaltijd, tenzij anders geadviseerd.

AOV reviews

  1. Suzan

    Ik neem dit voor de ontstekingsremmende werking. Heb er een goede ervaring mee!

  2. Kim

    Ik ben erg blij met mijn aankoop van de AOV 1029 Indole 3 carbinol 200mg supplement. Dit product is perfect voor mensen zoals ik die niet genoeg kruisbloemige groenten eten in hun dieet. Ik heb gemerkt dat sinds ik dit supplement ben gaan gebruiken, mijn spijsvertering veel beter is en ik me meer energiek voel. Ik ben blij dat dit supplement een mix van kruisbloemige groenten bevat en een hoge dosering Indole-3-Carbinol heeft, wat bijdraagt aan een betere algehele gezondheid. Ik raad dit product zeker aan aan anderen!

  3. Sanne

    Ik gebruik de AOV 1029 Indole 3 carbinol 200mg al een tijdje en ik kan zeggen dat dit echt een geweldig supplement is. Ik heb gemerkt dat mijn huid er gezonder uitziet sinds ik begon met het nemen van dit product. Ook het feit dat het product een hoge dosis bevat van Indole-3-Carbinol en kruisbloemige groenten maakt het super effectief. Het is een gemakkelijke en handige manier om voedingsstoffen binnen te krijgen die normaal gesproken moeilijk te krijgen zijn. Ik raad dit supplement aan iedereen aan die een gezonde levensstijl nastreeft.

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Waarschuwingen

Het gebruik van Indole-3-Carbinol tijdens de zwangerschap of borstvoeding wordt afgeraden.

Dit product is een voedingssupplement.

Aanbevolen dosering niet overschrijden.

Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding.

Buiten bereik van jonge kinderen houden.

Droog, afgesloten en bij kamertemperatuur bewaren, tenzij anders geadviseerd op het etiket.

Raadpleeg een deskundige alvorens supplementen te gebruiken in geval van zwangerschap, lactatie, medicijngebruik en ziekte.

Veelgestelde vragen

Wat zijn de ervaringen met AOV 1029 Indole-3-Carbinol (DIM)?

De ervaringen met AOV 1029 Indole-3-Carbinol (DIM) zijn over het algemeen positief. Gebruikers geven aan dat het supplement hen helpt bij het ondersteunen van hun hormonale balans en het verminderen van menstruatieklachten. Anderen geven aan dat ze het supplement gebruiken ter ondersteuning van hun algehele gezondheid. Zoals met alle supplementen geldt dat elk lichaam anders reageert.

Waarom deze aanbieding van AOV 1029 Indole-3-Carbinol (DIM) kopen?

Deze aanbieding van AOV 1029 Indole-3-Carbinol (DIM) biedt een hoge dosering Indole-3-Carbinol per capsule, wat kan helpen bij het ondersteunen van de hormonale balans en het verminderen van menstruatieklachten. Daarnaast heeft de formule een extra hoge biologische beschikbaarheid dankzij de toevoeging van 100mg gepatenteerde kruisbloemige groenten blend van bloemkool, broccoli en spruitjes. Door deze aanbieding te kopen, kun je profiteren van deze voordelen van AOV 1029 Indole-3-Carbinol (DIM) tegen een gunstige prijs.

Wat zijn de voordelen van AOV 1029 Indole-3-Carbinol (DIM)?

AOV 1029 Indole-3-Carbinol (DIM) is een natuurlijk orthomoleculair voedingssupplement op basis van Indole-3-Carbinol, een voedingsstof afkomstig van kruisbloemige groenten. De formule heeft een extra hoge biologische beschikbaarheid dankzij de toevoeging van 100mg gepatenteerde kruisbloemige groenten blend van bloemkool, broccoli en spruitjes. Het supplement kan helpen bij het ondersteunen van de hormonale balans en het verminderen van menstruatieklachten. Bovendien is het geschikt voor vegetariërs en veganisten en zijn de flacons gemaakt van 100% gerecycled plastic.

Heeft AOV 1029 Indole-3-Carbinol (DIM) bijwerkingen?

AOV 1029 Indole-3-Carbinol (DIM) heeft over het algemeen geen bijwerkingen. Het is echter altijd belangrijk om de instructies op de verpakking te volgen en bij twijfel of bijwerkingen contact op te nemen met een arts.

Over Vitamines.com

Ben je op zoek naar bepaalde voeding, supplementen of vitamines? Weet je nu niet wat je moet slikken of heb je bepaalde klachten waardoor je twijfelt? Neem dan contact met ons op door middel van onze chat. Soms is het lastig om een keuze te maken over de juiste vitamines. Onze experts helpen je graag op weg.

Anna van der Laan

Vitamines.com Specialist

Populair in dim supplement

Vitakruid DIM Complex

Vitakruid DIM Complex