Leidapharm O.R.S.

  • 10 Sachets
  • 10 Sachets

4.95

€0.50 per Sachets

Leidapharm O.R.S. Sachets zijn een voedingssupplement dat speciaal is ontworpen om de vochtopname uit de darmen te bevorderen bij situaties zoals dunne ontlasting of overmatige transpiratie. Het preparaat bevat een combinatie van glucose en zouten, die helpen bij het voorkomen van uitdroging en het herstellen van de vochtbalans in het lichaam. Naast de functionele voordelen heeft Leidapharm O.R.S. ook een aangename sinaasappelsmaak, waardoor het innemen ervan gemakkelijker en smakelijker wordt.

Het bevorderen van vochtopname uit de darmen kan cruciaal zijn in gevallen van dunne ontlasting of overmatige transpiratie, waarbij het lichaam meer vocht verliest dan normaal. Door het gebruik van Leidapharm O.R.S. Sachets kan uitdroging worden voorkomen, wat essentieel is voor het behoud van een goede gezondheid. Bovendien helpt het herstellen van de vochtbalans het lichaam om optimaal te functioneren en te herstellen na periodes van verhoogde vochtverlies. De toegevoegde sinaasappelsmaak maakt het product niet alleen functioneel, maar ook plezierig in gebruik, waardoor het gemakkelijker wordt om voldoende vocht binnen te krijgen tijdens deze specifieke situaties.

Lees meer <

Anderen kochten ook

2+1 Gratis
Bestseller!
Herbolist Collageen Beauty Blend

Herbolist Collageen Beauty Blend

Bestseller!
BOOM proteïne vanille

BOOM proteïne vanille

Bestseller!
BOOM proteïne vanille to go

BOOM proteïne vanille to go

Bestseller!
BOOM proteïne banaan

BOOM proteïne banaan

Populair in drogisterij

ProtectAir Kalknagel Kit

ProtectAir Kalknagel Kit

Metagenics Chitosan

Metagenics Chitosan

Ingrediënten

Kaliumchloride, sinaasappelaroma, siliciumdioxide en de zoetstof sucralose (E955)

Gebruik

Gebruik bij intensieve fysieke inspanning, bijv. inensief sporten. Drink steeds voldoende water. Los 1 sachet op in 1 liter drinkwater. Gebruik tijdens de inspanning ca. 250 ml per half uur.

Zuigelingen en kinderen tot 20 kg: 10 – 20 ml per kg lichaamsgewicht per uur, zolang gewenst.
Volwassenen en kinderen vanaf 20 kg: 200 ml per keer, na iedere stoelgang, zolang gewenst.

Gebruik dit product niet bij aanwezigheid van bloed in de ontlasting of bij verstopping van het maagdarmkanaal en ook niet bij slecht functionerend nieren.
Het product bevat glucose en diabetici moeten hier rekening mee houden.

Bewaar het product beneden de 30?C.
De oplossing is in de koelkast max. 24 uur houdbaar.

Leidapharm reviews

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Leidapharm O.R.S.” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Waarschuwingen

Dit product is een voedingssupplement. Aanbevolen dosering niet overschrijden. Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding. Buiten bereik van jonge kinderen houden. Droog, afgesloten en bij kamertemperatuur bewaren, tenzij anders geadviseerd op het etiket. Raadpleeg een deskundige alvorens supplementen te gebruiken in geval van zwangerschap, lactatie, medicijngebruik en ziekte.

Waarom Vitamines.com ?

Weet je nu niet wat je moet slikken of heb je bepaalde klachten waardoor je twijfelt? Neem dan contact met ons op door middel van onze chat. Soms is het lastig om een keuze te maken over de juiste vitamines. Onze experts helpen je graag op weg.

Anna van der Laan

Vitamine Expert

Veelgestelde vragen

Wat zijn de ervaringen met Leidapharm O.R.S. Sachets?

Veel gebruikers hebben positieve ervaringen met Leidapharm O.R.S. Sachets. Ze vinden het een effectief product bij dunne ontlasting of overmatige transpiratie, omdat het helpt om de vochtopname uit de darmen te bevorderen. Mensen merken op dat het product helpt om uitdroging te voorkomen en de vochtbalans in het lichaam te herstellen. Bovendien waarderen gebruikers de lekkere sinaasappelsmaak van de sachets.

Waarom zou ik deze Leidapharm O.R.S. Sachets aanbieding kopen?

Deze aanbieding voor Leidapharm O.R.S. Sachets is de ideale gelegenheid om dit product te kopen. Ten eerste biedt het je een effectieve oplossing bij dunne ontlasting of overmatige transpiratie, omdat het de vochtopname uit de darmen bevordert. Dit helpt om uitdroging te voorkomen en je vochtbalans te herstellen. Ten tweede krijg je waar voor je geld dankzij deze speciale aanbieding. Het is een geweldige kans om het product tegen een voordelige prijs te verkrijgen en tegelijkertijd te profiteren van de voordelen die Leidapharm O.R.S. Sachets biedt.

Wat zijn de voordelen van Leidapharm O.R.S. Sachets?

Leidapharm O.R.S. Sachets heeft verschillende voordelen. Ten eerste helpt het bij dunne ontlasting of overmatige transpiratie door de vochtopname uit de darmen te bevorderen. Hierdoor voorkomt het uitdroging en helpt het je vochtbalans te herstellen. Daarnaast heeft het een lekkere sinaasappelsmaak, wat het gebruik aangenamer maakt. Bovendien is het een handig product, verpakt in sachets die gemakkelijk mee te nemen en te gebruiken zijn, waar je ook bent.

Heeft Leidapharm O.R.S. Sachets bijwerkingen?

Over het algemeen zijn er geen meldingen van ernstige bijwerkingen bij het gebruik van Leidapharm O.R.S. Sachets. Het is echter altijd belangrijk om de instructies op de verpakking te volgen en niet meer dan de aanbevolen dosering te gebruiken. Sommige mensen kunnen individuele gevoeligheden of intoleranties hebben voor bepaalde ingredienten. Als je merkt dat je een ongewone reactie ervaart na het gebruik van het product, is het verstandig om te stoppen met gebruik en indien nodig een zorgverlener te raadplegen.