A.Vogel Echinaforce Kauwtabletten sterk + Vitamine C Tabletten 60 Kauwtabletten

17.99

Echinaforce kauwtabletten sterk** bevat een hoge dosering Echinacea purpurea (rode zonnehoed). Deze Echinaforce variant is bijzonder door de toegevoegde vitamine C. Dit helpt onder andere bij de bescherming van gezonde lichaamscellen.

  • Ondersteunt het immuunsysteem*
  • 1 kauwtablet per dag
  • 50% van dagelijkse aanbevolen vitamine C

Vitamines.com belofte

Vitamines.com biedt enkel hoogwaardige supplementen aan, mocht u een vraag hebben dan staat ons team voor u klaar. Snellere levering aan huis Beste prijs/ kwaliteit Zorgvuldig ingepakt

Ingrediënten

De ingrediënten zijn vrij van conserveringsmiddelen, lactose, gluten en kunstmatige kleur-, geur- en smaakstoffen. De tabletten bestaan uit de volgende ingrediënten:

plantenextracten: rode zonnehoed (Echinacea purpurea herba en radix);
vulstof (xylitol, mannitol, gemodificeerd maïszetmeel);
acerolakers (Malpighia punicifolia): bron van natuurlijke vitamine C;
glansmiddel (magnesiumstearaat, vetzuren);
natuurlijk frambozenaroma;
kleurstof (rodebietenextract);
verstevigingsmiddel (siliciumdioxide, Arabische gom).
De vitamine C in deze kauwtabletten is van natuurlijke oorsprong en wordt gewonnen uit de vruchten van de acerola-kers (Malpighia punicifolia). De groene onrijpe vrucht van de acerola-kers, die bijna tweemaal zoveel vitamine C bevat als de rijpe vrucht, staat bekend als één van de rijkere bronnen van vitamine C.

Gebruik

Hoe gebruik je Echinaforce kauwtabletten sterk**?
Echinaforce kauwtabletten sterk** hebben een lekkere framboossmaak en zijn eenvoudig in te nemen op elk gewenst moment van de dag. Je kunt ze innemen zonder water door te kauwen op de tablet.

Onderhoudsdosering: 1 keer per dag 1 kauwtablet.
Indien wenselijk de dosering verhogen tot 3 keer per dag 1 kauwtablet.

Dagdoseringen van 1, 2 en 3 tabletten bevatten de inhoudsstoffen van respectievelijk 1000 mg, 2000 mg en 3000 mg extract van Echinacea purpurea.

1 tablet van 1050 mg bevat 40 mg natuurlijke vitamine C.

Reviews

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “A.Vogel Echinaforce Kauwtabletten sterk + Vitamine C Tabletten 60 Kauwtabletten” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Veelgestelde vragen

Vitamine C is goed voor Gezonde botten, tanden, huid en bloedvaten. Ook ondersteunt Vitamine C de aanmaak van collageen, dat van essentieel belang is bij de vorming en instandhouding van sterke botten, tanden en de huid. Je kunt dus vitamine C nemen om je te helpen bij de verzorging van je huid van binnenuit. Is Vitamine C goed voor je? Ascorbinezuur is de vorm van vitamine C die het meest is onderzocht. Deze vorm komt van nature voor in voeding en wordt goed opgenomen door ons lichaam. Wat is de beste vorm van Vitamine C? Vitamine C heeft erg veel taken: zo ondersteunt Vitamine C je weerstand. is het belangrijk voor je huid, sterke tanden en bloedvaten. Ook helpt Vitamine C voor de samenstelling van je bot en kraakbeen. Wat is het nut van Vitamine C? Vitamine C zit in fruit, groente en aardappelen, in bepaalde koolsoorten, paprika, citrusfruit, kiwi’s, bessen en aardbeien. Waar zit Vitamine C in? Vitamine C of ascorbinezuur is de bekendste vitamine. Vitamine C zorgt als antioxidant voor het lichaam en is nodig voor de vorming van bindweefsel, de opname van ijzer en het in stand houden van de weerstand.

• Helpt de weerstand in stand te houden!
• Belangrijk voor een gezonde huid
• Helpt bij de samenstelling van botten Wat is Vitamine C?

Waarom Vitamines.com ?

Vaak heb je meer vitamine D nodig dan je uit zonlicht en voeding haalt. Extra vitamine D wordt opgeslagen in het lichaam en dient, bijvoorbeeld in de donkere wintermaanden, als een extra reserve.

Anna van der Laan

Gezondheidsdeskundige

1 artikel toegevoegd aan jouw bestelling. Bekijk

Toegevoegd aan bestelling

X