A.Vogel Echinaforce Kauwtabletten sterk + Vitamine C Tabletten

  • 60 Tabletten
  • 60 Tabletten

17.99

Op voorraad
€0.30 per Tabletten

Echinaforce kauwtabletten sterk** bevat een hoge dosering Echinacea purpurea (rode zonnehoed). Deze Echinaforce variant is bijzonder door de toegevoegde vitamine C. Dit helpt onder andere bij de bescherming van gezonde lichaamscellen.

  • Ondersteunt het immuunsysteem*
  • 1 kauwtablet per dag
  • 50% van dagelijkse aanbevolen vitamine C

Kwalitatief voedingssupplement

Vitamines.com verkoopt alleen kwalitatieve voedingssupplementen. Zo weet je dat je altijd de beste supplementen koopt tegen aantrekkelijke prijzen. Value for money and body!

Ingrediënten

De ingrediënten zijn vrij van conserveringsmiddelen, lactose, gluten en kunstmatige kleur-, geur- en smaakstoffen. De tabletten bestaan uit de volgende ingrediënten:

plantenextracten: rode zonnehoed (Echinacea purpurea herba en radix);
vulstof (xylitol, mannitol, gemodificeerd maïszetmeel);
acerolakers (Malpighia punicifolia): bron van natuurlijke vitamine C;
glansmiddel (magnesiumstearaat, vetzuren);
natuurlijk frambozenaroma;
kleurstof (rodebietenextract);
verstevigingsmiddel (siliciumdioxide, Arabische gom).
De vitamine C in deze kauwtabletten is van natuurlijke oorsprong en wordt gewonnen uit de vruchten van de acerola-kers (Malpighia punicifolia). De groene onrijpe vrucht van de acerola-kers, die bijna tweemaal zoveel vitamine C bevat als de rijpe vrucht, staat bekend als één van de rijkere bronnen van vitamine C.

Gebruik

Hoe gebruik je Echinaforce kauwtabletten sterk**?
Echinaforce kauwtabletten sterk** hebben een lekkere framboossmaak en zijn eenvoudig in te nemen op elk gewenst moment van de dag. Je kunt ze innemen zonder water door te kauwen op de tablet.

Onderhoudsdosering: 1 keer per dag 1 kauwtablet.
Indien wenselijk de dosering verhogen tot 3 keer per dag 1 kauwtablet.

Dagdoseringen van 1, 2 en 3 tabletten bevatten de inhoudsstoffen van respectievelijk 1000 mg, 2000 mg en 3000 mg extract van Echinacea purpurea.

1 tablet van 1050 mg bevat 40 mg natuurlijke vitamine C.

Reviews

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “A.Vogel Echinaforce Kauwtabletten sterk + Vitamine C Tabletten” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Veelgestelde vragen

Vitamine C is goed voor Gezonde botten, tanden, huid en bloedvaten. Ook ondersteunt Vitamine C de aanmaak van collageen, dat van essentieel belang is bij de vorming en instandhouding van sterke botten, tanden en de huid. Je kunt dus vitamine C nemen om je te helpen bij de verzorging van je huid van binnenuit. Is Vitamine C goed voor je? Ascorbinezuur is de vorm van vitamine C die het meest is onderzocht. Deze vorm komt van nature voor in voeding en wordt goed opgenomen door ons lichaam. Wat is de beste vorm van Vitamine C? Vitamine C heeft erg veel taken: zo ondersteunt Vitamine C je weerstand. is het belangrijk voor je huid, sterke tanden en bloedvaten. Ook helpt Vitamine C voor de samenstelling van je bot en kraakbeen. Wat is het nut van Vitamine C? Vitamine C zit in fruit, groente en aardappelen, in bepaalde koolsoorten, paprika, citrusfruit, kiwi’s, bessen en aardbeien. Waar zit Vitamine C in? Vitamine C of ascorbinezuur is de bekendste vitamine. Vitamine C zorgt als antioxidant voor het lichaam en is nodig voor de vorming van bindweefsel, de opname van ijzer en het in stand houden van de weerstand.

• Helpt de weerstand in stand te houden!
• Belangrijk voor een gezonde huid
• Helpt bij de samenstelling van botten Wat is Vitamine C?

Waarom Vitamines.com ?

68% van de Nederlanders gebruikt een supplement om hun gezondheid te ondersteunen. Vitamines.com helpt ook jou op weg met de best geteste vitamines en supplementen.

Anna van der Laan

Vitamine Expert

1 artikel toegevoegd aan jouw bestelling. Bekijk