Orthica Enzym complex

17.95

Orthica Enzym Complex is een voedingssupplement dat bestaat uit vier verschillende spijsverteringsenzymen die bijdragen aan het verteringsproces van voedsel tot nuttige voedingsstoffen voor het lichaam. Hoewel het lichaam deze enzymen zelf aanmaakt, kan het Orthica Enzym Complex een aanvulling zijn op een gezonde en gevarieerde voeding. De kleine tabletjes zijn makkelijk in te nemen en het supplement is geschikt voor zowel vegetariërs als veganisten. Bovendien wordt Orthica’s toewijding aan duurzaamheid weerspiegeld in de verpakking, die nu is gemaakt van 100% gerecycled plastic (rPET), waardoor bijgedragen wordt aan een meer circulaire economie en er geen nieuw plastic geproduceerd hoeft te worden.

Door Orthica Enzym Complex te nemen, krijgt het lichaam ondersteuning bij de spijsvertering en wordt de verwerking van voedingsstoffen vergemakkelijkt. Dit kan vooral nuttig zijn voor mensen die moeite hebben met de spijsvertering of een tekort hebben aan bepaalde enzymen. Bovendien zijn de kleine tabletjes eenvoudig in te nemen, wat het gebruiksgemak verhoogt. Door te kiezen voor Orthica Enzym Complex, kiest men niet alleen voor de ondersteuning van de spijsvertering, maar ook voor duurzaamheid en het verminderen van de impact op het milieu.

Lees meer <
 • Enzymen te rondersteuning van de spijsvertering

 • Kleine tabletjes - makkelijk in te nemen

 • Geschikt voor vegetariërs en veganisten

Anderen kochten ook

Nu -25%
Bestseller!
Herbolist Collageen Beauty Blend

Herbolist Collageen Beauty Blend

Nu -25%
Bestseller!
BOOM proteïne vanille

BOOM proteïne vanille

Bestseller!
Herbolist Collageen Puur

Herbolist Collageen Puur

Bestseller!
BOOM proteïne vanille sachet

BOOM proteïne vanille sachet

Populair in enzymen

Vitakruid Glutazyme

Vitakruid Glutazyme

Vitakruid Betaine HCL 650 mg

Vitakruid Betaine HCL 650 mg

Vitals Enzymformule pro

Vitals Enzymformule pro

A.Vogel Geriaforce Doorbloeding Tabletten

Royal Green Camu Camu + Vitamine C

Ingrediënten

Samenstelling per tablet

lipase 300 LU*
amylase 40 FAU**
cellulas 17,5 EGU***
protease 0,006 AU****
* LU = Lipase Units
** FAU = Fungal Amylase Units
*** EGU = Endo Glucanase Units
**** AU = Anson Units

Ingrediënten

vulstof (microkristallijne cellulose), amylasecomplex (bevat tarwemeel), proteasecomplex, antiklontermiddel (magnesiumstearaat, siliciumdioxide), cellulasecomplex (bevat tarwemeel), lipasecomplex (bevat tarwemeel).

Allergenen informatie
Bevat geen lactose, soja-ewit, gist, sacharose, synthetische conserveermiddelen, synthetische kleur-, geur- en smaakstoffen. Geschikt voor vegetariërs.

Gebruik

Als onderhoud is de aanbevolen dosering 1 tablet per dag, bij voorkeur innemen voor of tijdens een maaltijd. De maximale dosering is 6 tabletten verdeeld over de dag tijdens de maaltijden, tenzij anders wordt geadviseerd. De aanbevolen dagdosering niet overschrijden.

Orthica reviews

 1. Merel

  Mijn stoelgang gaat beter hierdoor! Het is gemakkelijk in te nemen.

 2. Dave

  Orthica Enzym Complex heeft geholpen bij mijn spijsvertering en ik voel me beter dan ooit tevoren! Het feit dat het supplement geschikt is voor vegetariërs en veganisten en de verpakking 100% gerecycled plastic is, is een enorme bonus.

 3. Bart

  Ik ben erg blij met mijn aankoop van Orthica Enzym complex. Het supplement is gemakkelijk in te nemen, en ik heb gemerkt dat mijn spijsvertering sinds het gebruik ervan veel beter is geworden. Ik merk dat ik minder last heb van een opgeblazen gevoel en krampen na het eten. Het feit dat het vier verschillende soorten enzymen bevat, maakt het erg effectief. Zou het zeker aanbevelen aan anderen die ook problemen hebben met de spijsvertering.

 4. Lisa

  Orthica Enzym complex heeft mij echt geholpen bij mijn problemen met de spijsvertering. Na het gebruik van dit supplement heb ik minder last van maagklachten en voel ik me veel lichter na het eten. Ik vind de kleine pillen heel handig om in te nemen en de combinatie van vier verschillende enzymen maakt het een krachtige formule. Het is absoluut een supplement dat ik in de toekomst regelmatig zal blijven gebruiken.

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Waarschuwingen

De aanbevolen dagdosering niet overschrijden. Niet gebruiken bij zwangerschap(swens) of borstvoeding. Droog en bij kamertemperatuur bewaren, buiten bereik van kinderen. Een voedingssupplement kan een gevarieerde voeding en gezonde leefstijl niet vervangen.

Waar is enzymen goed voor?

Enzymen zijn eiwitten die een belangrijke rol spelen bij de afbraak van voedingsstoffen en de spijsvertering in ons lichaam. Wanneer ons lichaam niet voldoende enzymen produceert om voedingsstoffen af te breken, kunnen er spijsverteringsproblemen ontstaan, zoals gasvorming, een opgeblazen gevoel, buikpijn en diarree. Daarom kunnen mensen enzymensupplementen nemen om de spijsvertering te ondersteunen en de opname van voedingsstoffen te verbeteren.

Anna van der Laan

Gezondheidsdeskundige

Veelgestelde vragen

Wat zijn de ervaringen met Orthica Enzym Complex?

Ervaringen met Orthica Enzym Complex kunnen variëren per persoon, maar over het algemeen zijn de reviews positief. Gebruikers geven aan dat het supplement hun spijsvertering ondersteunt en dat de kleine tabletjes makkelijk in te nemen zijn.

Waarom deze Orthica Enzym Complex aanbieding kopen?

Als je op zoek bent naar een supplement dat je spijsvertering ondersteunt, dan is de Orthica Enzym Complex aanbieding een goede keuze. Door de vier verschillende spijsverteringsenzymen die het supplement bevat, helpt het bij de bewerking van voedsel tot voedingsstoffen die het lichaam kan gebruiken. Bovendien is de verpakking van het supplement duurzaam doordat het gemaakt is van 100% gerecycled plastic.

Wat zijn de voordelen van Orthica Enzym Complex?

De voordelen van Orthica Enzym Complex zijn dat het supplement vier verschillende spijsverteringsenzymen bevat die helpen bij de bewerking van voedsel tot voedingsstoffen die het lichaam kan gebruiken. Het supplement ondersteunt daarmee de spijsvertering. Daarnaast zijn de tabletjes klein en makkelijk in te nemen en is het supplement geschikt voor vegetariërs en veganisten.

Heeft Orthica Enzym Complex bijwerkingen?

Er zijn geen bekende bijwerkingen van Orthica Enzym Complex. Het supplement bevat vier verschillende spijsverteringsenzymen die het lichaam zelf ook aanmaakt en is een aanvulling op een gezonde en gevarieerde voeding. Het is wel belangrijk om de aanbevolen dosering niet te overschrijden.