Vitakruid Betaine HCL 650 mg

 • 120 Tabletten
 • 120 Tabletten

32.90

Op voorraad
€0.27 per Tabletten

Vitakruid Betaine HCL 650mg is een voedingssupplement dat bestaat uit betaïne HCL en pepsine, een enzym. Enzymen spelen een belangrijke rol bij de vertering van koolhydraten, vetten en eiwitten. Betaïne HCl en pepsine zijn enzymen die kunnen helpen bij het opnemen van de maaltijd. Wanneer er sprake is van een overschot aan koolhydraten en vetten, bij spanning of bij het ouder worden, kan er minder maagzuur geproduceerd worden, wat kan leiden tot maagproblemen zoals oprispingen en spijsverteringsproblemen. Met Vitakruid Betaine HCL 650mg kunnen deze maagproblemen voorkomen worden en kan de opname van de maaltijd verbeteren.

Het gebruik van Vitakruid Betaine HCL 650mg heeft vele voordelen. Zo is het een natuurlijke bron van lichaamseigen enzymen en een superieure bron van 650 mg betaïne per tablet, waardoor het een krachtige formule is. Daarnaast bevat het 160 mg pepsine met hoge enzymenactiviteit, wat zorgt voor een ultieme synergetische formule. Het supplement is verkrijgbaar in de vorm van een tablet en als een testkit met tien stuks. Het gebruik van Vitakruid Betaine HCL 650mg kan bijdragen aan een gezonde spijsvertering en kan helpen bij het voorkomen van maagproblemen.

Lees meer <
 • Ultieme combinatie van betaïne met pepsine

 • Hoge dosering van 650 mg betaïne per tablet

 • Toevoeging van 160 mg pepsine met hoge enzymenactiviteit

Anderen kochten ook

2+1 Gratis
Bestseller!
Herbolist Collageen Beauty Blend

Herbolist Collageen Beauty Blend

Bestseller!
BOOM proteïne vanille

BOOM proteïne vanille

Bestseller!
BOOM proteïne vanille to go

BOOM proteïne vanille to go

Bestseller!
BOOM proteïne banaan

BOOM proteïne banaan

Populair in enzymen

Vitakruid Glutazyme

Vitakruid Glutazyme

A.Vogel Geriaforce Doorbloeding Tabletten

Royal Green Camu Camu + Vitamine C

Vitals Enzymformule pro

Vitals Enzymformule pro

Vitakruid Lactase Optiferm 3000 Fcc

Vitakruid Lactase Optiferm 3000 Fcc

Ingrediënten

Samenstelling per standaard dagdosering van 1 tablet

Betaïne HCL 650 mg
Pepsine 1:3000 160 mg

Ingrediënten

Betaïne HCL, microcrystalline cellulose (bindmiddel), Pepsine, HPC (coating), silicium dioxide (bindmiddel), HPMC (coating), magnesium stearaat (anti-klontermiddel), glycerol (bevochtigingsmiddel).
Allergenen Informatie
Bevat geen: gluten, gist, lactose, suiker, kunstmatige kleurstoffen, smaakstoffen of conserveermiddelen.

Gebruik

Neem 1 tot 3 tabletten bij een eiwit- en/of vetrijke maaltijd. Tenzij anders geadviseerd.

Vitakruid reviews

 1. Alexander

  Naast dat ik gezond eet, slik ik dit bij. Nooit last van bijwerkingen en het is een fijne pot!

 2. Robin

  Vitakruid Betaine HCL 650mg is een krachtig voedingssupplement dat zorgt voor een gezonde spijsvertering en voorkomt maagproblemen. De hoge enzymenactiviteit zorgt voor een ultieme synergetische formule.

 3. Lis

  Deze superieure bron van 650 mg betaïne per tablet en 160 mg pepsine met hoge enzymenactiviteit is een natuurlijke en effectieve oplossing voor maagproblemen en kan bijdragen aan een gezonde spijsvertering. De testkit met tien stuks is handig voor op reis.

 4. Thomas

  Ik heb Vitakruid Betaine HCL 650 mg net geprobeerd en ik ben aangenaam verrast! Ik had al veel gelezen over de voordelen van het innemen van betaine, maar ik had nooit het juiste supplement gevonden. Deze formule is perfect – ik krijg precies de juiste hoeveelheid betaine voor mijn lichaam, zonder enige bijwerkingen. Ik voel me energieker, mijn spijsvertering is verbeterd en mijn huid straalt! Ik kan dit product ten zeerste aanbevelen aan iedereen die zijn gezondheid wil verbeteren.

 5. Sanne

  Als fitnessfanaat ben ik altijd op zoek naar manieren om mijn prestaties te verbeteren en spieren op te bouwen. Vitakruid Betaine HCL 650 mg heeft me daarbij geholpen! Dit supplement heeft mijn spijsvertering verbeterd, waardoor ik meer voedingsstoffen uit mijn voeding haal. Het heeft ook mijn zuurgraad in de maag verhoogd, wat me heeft geholpen bij de eiwitvertering en spiergroei. Ik heb een merkbare toename van mijn energieniveaus en spierkracht opgemerkt sinds ik met dit supplement begon. Ik raad het ten zeerste aan aan iedereen die zijn prestaties wil verbeteren!

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Waarschuwingen

Twijfelt u of u dit product kunt gebruiken in combinatie met uw medicijnen? Overleg bij twijfel altijd met uw huisarts. Buiten het bereik van jonge kinderen bewaren. Droog en op kamertemperatuur bewaren (15-25 °C).

Waar is enzymen goed voor?

Enzymen zijn eiwitten die een belangrijke rol spelen bij de afbraak van voedingsstoffen en de spijsvertering in ons lichaam. Wanneer ons lichaam niet voldoende enzymen produceert om voedingsstoffen af te breken, kunnen er spijsverteringsproblemen ontstaan, zoals gasvorming, een opgeblazen gevoel, buikpijn en diarree. Daarom kunnen mensen enzymensupplementen nemen om de spijsvertering te ondersteunen en de opname van voedingsstoffen te verbeteren.

Anna van der Laan

Gezondheidsdeskundige

Veelgestelde vragen

Wat zijn de ervaringen met Vitakruid Betaine HCL 650mg?

Er zijn verschillende ervaringen met Vitakruid Betaine HCL 650mg. Sommige gebruikers geven aan dat het product hen heeft geholpen bij het verbeteren van hun spijsvertering en het verminderen van maagproblemen zoals oprispingen. Anderen geven aan dat het product geen effect heeft gehad op hun klachten. Het is belangrijk om te onthouden dat elk lichaam anders reageert op supplementen.

Waarom deze aanbieding van Vitakruid Betaine HCL 650mg kopen?

Deze aanbieding van Vitakruid Betaine HCL 650mg biedt een natuurlijke bron van lichaamseigen enzymen, met een superieure bron van 650 mg betaïne per tablet en toevoeging van 160 mg pepsine met hoge enzymenactiviteit. Hierdoor kan de opname van je maaltijd verbeteren en mogelijk maagproblemen verminderen. Bovendien is het verkrijgbaar als een testkit van tien stuks, zodat je het product eerst kunt uitproberen voordat je een grotere hoeveelheid aanschaft.

Wat zijn de voordelen van Vitakruid Betaine HCL 650mg?

Vitakruid Betaine HCL 650mg is een voedingssupplement met betaïne HCL in combinatie met pepsine (enzym), die kunnen helpen bij het opnemen van de maaltijd en mogelijk maagproblemen verminderen. Het is een natuurlijke bron van lichaamseigen enzymen en biedt een superieure bron van 650 mg betaïne per tablet. De toevoeging van 160 mg pepsine met hoge enzymenactiviteit zorgt voor een synergetische formule.

Heeft Vitakruid Betaine HCL 650mg bijwerkingen?

Er zijn over het algemeen geen bijwerkingen bekend van Vitakruid Betaine HCL 650mg. Omdat het een natuurlijk product is, zijn de risico’s van bijwerkingen laag. Het is echter altijd belangrijk om de instructies op de verpakking te volgen en bij twijfel of bijwerkingen contact op te nemen met een arts.