Davitamon Foliumzuur met Vitamine D3 

   10.74

   Davitamon Foliumzuur met Vitamine D is speciaal voor vrouwen die zwanger willen worden of al zwanger zijn. Het supplement is in de dagelijkse aanbevolen hoeveelheid extra foliumzuur zoals ook wordt geadviseerd door de gezondheidsraad. Foliumzuur helpt de ongeboren baby. Daarnaast adviseert de gezondheidsraad om ook om extra vitamine D te nemen tijdens de zwangerschap.

   Lees meer <
   • Dosering zoals geadviseerd door de gezondheidsraad 
   • Goed voor de botaanmaak en de ontwikkeling van de ongeboren baby
   • Goed voor de placenta

   Anderen kochten ook

   Bestseller!
   Herbolist Collageen Puur

   Herbolist Collageen Puur

   Bestseller!
   BOOM proteïne vanille

   BOOM proteïne vanille

   Nu -25%
   Bestseller!
   Herbolist Collageen Beauty Blend

   Herbolist Collageen Beauty Blend

   Bestseller!
   Silidyn Ortho silicium druppels

   Silidyn Ortho silicium druppels

   Over Vitamines.com

   Vitamines.com verkoopt alleen kwalitatieve voedingssupplementen. Zo weet je dat je altijd de beste supplementen koopt tegen aantrekkelijke prijzen. Value for money and body!

   Gebruik

   1 Tablet per dag met voldoende water innemen, bij voorkeur tijdens of na de maaltijd.

   Reviews

   Er zijn nog geen beoordelingen.

   Wees de eerste om “Davitamon Foliumzuur met Vitamine D3 ” te beoordelen

   Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

   Veelgestelde vragen

   Foliumzuur moet je slikken tot en met de tiende week van je zwangerschap. Tot wanneer moet ik foliumzuur slikken? Voor de zwangerschap heb je extra van deze vitamine nodig. Slik elke dag een tablet van 0,4-0,5 milligram foliumzuur tot en met de 10e week van je zwangerschap. Extra foliumzuur duurt vier weken voordat foliumzuur opgenomen is in je lichaam. Wat is de aanbevolen dosering van Foliumzuur tijdens de zwangerschap? Nee, maar begin direct zodra je weet dat je een positieve zwangerschapstest hebt. Is het erg als je foliumzuur soms vergeet? Foliumzuur is een belangrijk supplement voor de ontwikkeling van het zenuwstelsel van de baby. Als er tijdens de eerste weken van de zwangerschap een tekort aan deze vitamine is, kan de baby tijdens de zwangerschap een afwijking van het zenuwstelsel ontwikkelen. Hiervan is meest bekende een ‘open ruggetje’. Waarom moet ik foliumzuur slikken? Als je niet op tijd bent begonnen met het slikken van foliumzuur, dan is dit geen grote ramp. De kans op een baby met een afwijking zoals open ruggetje of open schedel is erg klein, ook als je geen extra foliumzuur slikt. Zodra je weet dat je zwanger bent begin met het slikken van foliumzuur. Is het erg als ik niet direct foliumzuur vergeet te slikken?

   Waarom Vitamines.com ?

   68% van de Nederlanders gebruikt een supplement om hun gezondheid te ondersteunen. Vitamines.com helpt ook jou op weg met de best geteste vitamines en supplementen.

   Anna van der Laan

   Vitamine Expert

   1 artikel toegevoegd aan jouw bestelling. Bekijk