Orthica Foliumzuur 800 mcg

  • 120 Tabletten
  • 120 Tabletten

11.95

€0.10 per Tabletten

Foliumzuur speelt een zeer belangrijke rol in het lichaam. Het is bijvoorbeeld essentieel voor de aanmaak van de rode bloedcellen en voor de werking van de zenuwen. Daarnaast is het zeer belangrijk voor de ontwikkeling van het zenuwstelsel van de ongeboren baby. Het is niet voor niets dat zwangere vrouwen wordt geadviseerd foliumzuur te slikken.

Lees meer <
  • Krachtige dosering, bedoeld voor vrouwen die zwanger willen worden of zijn
  • Hoge dosering actief foliumzuur (800 mcg)

Anderen kochten ook

Bestseller!
Herbolist Collageen Puur

Herbolist Collageen Puur

Bestseller!
BOOM proteïne vanille

BOOM proteïne vanille

Nu -25%
Bestseller!
Herbolist Collageen Beauty Blend

Herbolist Collageen Beauty Blend

Bestseller!
Silidyn Ortho silicium druppels

Silidyn Ortho silicium druppels

Over Vitamines.com

Vitamines.com verkoopt alleen kwalitatieve voedingssupplementen. Zo weet je dat je altijd de beste supplementen koopt tegen aantrekkelijke prijzen. Value for money and body!

Ingrediënten

vulstof (dicalciumfosfaat, microkristallijne cellulose, natriumcroscarmellose), vitaminen, antiklontermiddel (magnesiumstearaat, siliciumdioxide).

Gebruik

De aanbevolen dosering is 1 tablet per dag, tenzij anders wordt geadviseerd. Bij voorkeur innemen tijdens of na een maaltijd.

Reviews

  1. Anne

    Tijdens mijn zwangerschap is dit een goede ondersteuning. Heb er geen bijwerkingen van.

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Veelgestelde vragen

Dit draagt bij voor de ongeboren baby tot 10 weken van de zwangerschap. Tot wanneer moet ik foliumzuur slikken? Voor de zwangerschap heb je extra van deze vitamine nodig. Slik elke dag een tablet van 0,4-0,5 milligram foliumzuur tot en met de 10e week van je zwangerschap. De supplementen zijn zonder recept bij de drogist of apotheek verkrijgbaar. Extra foliumzuur duurt ongeveer vier weken voordat dit opgenomen is in je lichaam. Wat is de dosering van Foliumzuur tijdens de zwangerschap? Nee dit niet, maar alle beetjes helpen. Is het erg als je foliumzuur vergeet? Foliumzuur is een zeer belangrijk supplement voor de ontwikkeling van het zenuwstelsel van een ongeboren baby. Als er tijdens de eerste weken van de zwangerschap een tekort aan vitamine is, kan de baby tijdens de zwangerschap mogelijk een afwijking van het zenuwstelsel ontwikkelen. De meest bekende vorm is een ‘open ruggetje’. Waarom moet ik foliumzuur slikken? Als je niet op tijd bent begonnen met het slikken van foliumzuur, hoef je niet direct bang te zijn. De kans op een baby met een open ruggetje of open schedel is erg klein, ook als je geen extra foliumzuur slikt. Zodra je weet dat je zwanger bent begin dan direct met het slikken van foliumzuur. Alle beetjes helpen. Is het erg als ik niet direct foliumzuur slik of vergeet te slikken?

Waarom Vitamines.com ?

68% van de Nederlanders gebruikt een supplement om hun gezondheid te ondersteunen. Vitamines.com helpt ook jou op weg met de best geteste vitamines en supplementen.

Anna van der Laan

Vitamine Expert

1 artikel toegevoegd aan jouw bestelling. Bekijk