Orthica Foliumzuur 800 120 tabletten

10.99

Foliumzuur speelt een zeer belangrijke rol in het lichaam. Het is bijvoorbeeld essentieel voor de aanmaak van de rode bloedcellen en voor de werking van de zenuwen. Daarnaast is het zeer belangrijk voor de ontwikkeling van het zenuwstelsel van de ongeboren baby. Het is niet voor niets dat zwangere vrouwen wordt geadviseerd foliumzuur te slikken.

  • Krachtige dosering, bedoeld voor vrouwen die zwanger willen worden of zijn
  • Hoge dosering actief foliumzuur (800 mcg)

Vitamines.com belofte

Vitamines.com biedt enkel hoogwaardige supplementen aan, mocht u een vraag hebben dan staat ons team voor u klaar. Snellere levering aan huis Beste prijs/ kwaliteit Zorgvuldig ingepakt

Ingrediënten

vulstof (dicalciumfosfaat, microkristallijne cellulose, natriumcroscarmellose), vitaminen, antiklontermiddel (magnesiumstearaat, siliciumdioxide).

Gebruik

De aanbevolen dosering is 1 tablet per dag, tenzij anders wordt geadviseerd. Bij voorkeur innemen tijdens of na een maaltijd.

Reviews

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Orthica Foliumzuur 800 120 tabletten” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Veelgestelde vragen

Dit draagt bij voor de ongeboren baby tot 10 weken van de zwangerschap. Tot wanneer moet ik foliumzuur slikken? Voor de zwangerschap heb je extra van deze vitamine nodig. Slik elke dag een tablet van 0,4-0,5 milligram foliumzuur tot en met de 10e week van je zwangerschap. De supplementen zijn zonder recept bij de drogist of apotheek verkrijgbaar. Extra foliumzuur duurt ongeveer vier weken voordat dit opgenomen is in je lichaam. Wat is de dosering van Foliumzuur tijdens de zwangerschap? Nee dit niet, maar alle beetjes helpen. Is het erg als je foliumzuur vergeet? Foliumzuur is een zeer belangrijk supplement voor de ontwikkeling van het zenuwstelsel van een ongeboren baby. Als er tijdens de eerste weken van de zwangerschap een tekort aan vitamine is, kan de baby tijdens de zwangerschap mogelijk een afwijking van het zenuwstelsel ontwikkelen. De meest bekende vorm is een ‘open ruggetje’. Waarom moet ik foliumzuur slikken? Als je niet op tijd bent begonnen met het slikken van foliumzuur, hoef je niet direct bang te zijn. De kans op een baby met een open ruggetje of open schedel is erg klein, ook als je geen extra foliumzuur slikt. Zodra je weet dat je zwanger bent begin dan direct met het slikken van foliumzuur. Alle beetjes helpen. Is het erg als ik niet direct foliumzuur slik of vergeet te slikken?

Waarom Vitamines.com ?

Vaak heb je meer vitamine D nodig dan je uit zonlicht en voeding haalt. Extra vitamine D wordt opgeslagen in het lichaam en dient, bijvoorbeeld in de donkere wintermaanden, als een extra reserve.

Anna van der Laan

Gezondheidsdeskundige

1 artikel toegevoegd aan jouw bestelling. Bekijk

Toegevoegd aan bestelling

X