Orthica Stress support

30.95

Orthica Stress Support Tabletten is een voedingssupplement dat actief foliumzuur bevat in de vorm van calcium-L-methylfolaat, ook wel bekend als Metafolin®. Het supplement is ontwikkeld om te ondersteunen bij stress-situaties en draagt bij aan de weerstand tegen stress en de geestelijke veerkracht. Naast foliumzuur bevat het supplement ook Lactium® en L-theanine. Lactium® is een melkeiwithydrolysaat dat rustgevend werkt, terwijl L-theanine een aminozuur is dat van nature voorkomt in thee en kan helpen bij geestelijke inspanning, leerprestaties en concentratievermogen. Het supplement is verpakt in flacons van 100% gerecycled plastic, waardoor bijgedragen wordt aan een meer circulaire economie.

Het supplement Orthica Stress Support Tabletten kan een uitkomst bieden voor mensen die onder stress staan en hun mentale veerkracht willen versterken. De actieve vorm van foliumzuur zorgt voor een betere opname in het lichaam en draagt bij aan het normaal psychologisch functioneren. Lactium® heeft een rustgevend effect op het zenuwstelsel en kan bijdragen aan een betere nachtrust. L-theanine kan helpen bij geestelijke inspanning, zoals bij studeren, en kan ook een rustgevend effect hebben. Door te kiezen voor verpakkingen van 100% gerecycled plastic draagt Orthica bij aan een meer duurzame wereld en wordt er minder nieuw plastic geproduceerd.

Lees meer <
 • Foliumzuur ondersteunt bij stress-situaties

 • Foliumzuur, minder stressgevoelig in spannende tijden

 • Bevat Metafolin®, Lactium® en L-theanine

Anderen kochten ook

Nu -25%
Bestseller!
Herbolist Collageen Beauty Blend

Herbolist Collageen Beauty Blend

Nu -25%
Bestseller!
BOOM proteïne vanille

BOOM proteïne vanille

Bestseller!
Herbolist Collageen Puur

Herbolist Collageen Puur

Bestseller!
BOOM proteïne vanille sachet

BOOM proteïne vanille sachet

Populair in foliumzuur

A.Vogel Geriaforce Doorbloeding Tabletten

Royal Green Multi Woman

Vitakruid RelaxComplex

Vitakruid RelaxComplex

Vitals Folaat 5-MTHF 400 mcg

Vitals Folaat 5-MTHF 400 mcg

AOV 241 Vitamine B complex 50mg

AOV 241 Vitamine B complex 50mg

Ingrediënten

Samenstelling per dagdosering van 1 tablet

    RI*
Lactium®** (melkeiwithydrolysaat) 150 mg  
L-theanine 50 mg  
foliumzuur (calcium L -methylfolaat, Metafolin®***) 100 mcg 50%

* Referentie inname

Ingrediënten
melkeiwithydrolysaat, vulstof (hydroxypropylcellulose, natriumcarboxymethylcellulose, microkristallijne cellulose), L-theanine, antiklontermiddel (magnesiumstearaat, stearinezuur), glansmiddel (hydroxypropylmethylcellulose), calcium L -methylfolaat.

Allergenen informatie
Bevat geen gist, sacharose, synthetische conserveermiddelen, synthetische kleur-, geur- en smaakstoffen. Geschikt voor vegetariërs.

Gebruik

De aanbevolen dosering is 1 Stress Support-tablet per dag, tenzij anders wordt geadviseerd. Bij voorkeur innemen tijdens of na een maaltijd. De aanbevolen dagdosering niet overschrijden

Orthica reviews

 1. Max

  Orthica Stress Support is een geweldig product voor mensen die onder stress staan. De combinatie van actief foliumzuur, Lactium® en L-theanine kan helpen om de geestelijke veerkracht te ondersteunen en de weerstand tegen stress te versterken.

 2. Dave

  Orthica Stress Support Tabletten zijn een uitstekende keuze voor iedereen die op zoek is naar een natuurlijk middel om de weerstand tegen stress te versterken. Het supplement bevat actief foliumzuur, Lactium® en L-theanine, die samenwerken om de mentale veerkracht te verbeteren. Daarnaast is het product verpakt in 100% gerecycled plastic, waardoor het ook nog eens goed is voor het milieu.

 3. Lisa

  Als student en iemand die vaak reist voor werk, kan stress soms onvermijdelijk zijn. Deze Orthica Stress Support is een echt levensreddend supplement geweest. Het heeft me geholpen om me te concentreren op belangrijke taken en taken te voltooien zonder me overweldigd te voelen. Het is een geweldig product dat ik zou aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar stressbeheersing.

 4. Iris

  Ik ben altijd sceptisch geweest over supplementen, maar Orthica Stress Support heeft me helemaal verbaasd. Ik heb al jaren last van stress en was moe van medicijnen die niet werkten. Maar dit product heeft me echt geholpen om me te kalmeren en mijn stressniveaus te verlagen tijdens een drukke werkdag. Ik ben blij dat ik het heb uitgeprobeerd en zou het zeker aanbevelen aan iedereen die een natuurlijke oplossing voor stress zoekt.

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Waarschuwingen

Niet gebruiken bij zwangerschap(swens) of borstvoeding. Een voedingssupplement kan een gevarieerde voeding en een gezonde leefstijl niet vervangen.

Waar is foliumzuur goed voor?

Foliumzuur is een belangrijke vitamine die nodig is voor de groei en ontwikkeling van cellen in ons lichaam, inclusief de ontwikkeling van de hersenen en het ruggenmerg bij een foetus tijdens de zwangerschap. Het wordt aanbevolen om foliumzuur de eerste 10 weken van de zwangerschap te slikken. Dit om een mogelijk open ruggetje van de baby te voorkomen.

Anna van der Laan

Gezondheidsdeskundige

Veelgestelde vragen

Wat zijn de ervaringen met Orthica Stress Support Tabletten?

De ervaringen met Orthica Stress Support Tabletten zijn over het algemeen positief. Veel mensen ervaren dat het supplement helpt bij het verminderen van stress, het verbeteren van de concentratie en het versterken van de weerstand tegen stress.

Waarom zou ik deze Orthica Stress Support Tabletten aanbieding kopen?

Door de Orthica Stress Support Tabletten aanbieding te kopen, kun je profiteren van een voordelige prijs voor dit supplement. Bovendien draag je bij aan een meer duurzame economie, omdat de flacons van gerecycled plastic zijn gemaakt.

Wat zijn de voordelen van Orthica Stress Support Tabletten?

Orthica Stress Support Tabletten bevatten actief foliumzuur, wat kan helpen bij het verminderen van stress, het verbeteren van de concentratie en het versterken van de weerstand tegen stress. Daarnaast bevat het supplement ook Lactium® en L-theanine, die kunnen bijdragen aan het verminderen van geestelijke vermoeidheid.

Heeft Orthica Stress Support Tabletten bijwerkingen?

Over het algemeen worden er geen bijwerkingen gemeld bij het gebruik van Orthica Stress Support Tabletten. Echter, het is altijd raadzaam om voor gebruik de aanbevolen dosering te lezen en bij twijfel contact op te nemen met een arts of apotheker.