Vitakruid Actief Foliumzuur

 • 100 Tabletten
 • 100 Tabletten

14.89

Op voorraad
€0.15 per Tabletten

Vitakruid Actief Foliumzuur 400mcg is een voedingssupplement dat vitamine B11 bevat en is voornamelijk aanbevolen voor vrouwen die zwanger willen worden of al zwanger zijn. Foliumzuur heeft diverse voordelen voor het lichaam, waaronder het verbeteren van de concentratie, geheugen en leerprestaties. Daarnaast heeft het een positieve invloed op het immuunsysteem. Een ander belangrijk voordeel is dat het risico op complicaties tijdens de zwangerschap, zoals het ontstaan van een open ruggetje bij de foetus, kan worden verkleind. Dit komt doordat het slikken van extra foliumzuur gedurende de zwangerschap wordt aanbevolen. Het supplement bevat 400 mcg actief foliumzuur, wat wordt aanbevolen door verloskundigen en wordt geleverd in kleine tabletten die makkelijk in te nemen zijn.

Vitakruid Actief Foliumzuur 400mcg bevat de vierde generatie van folaat, Quatrefolic®, wat zorgt voor een optimale opname van het foliumzuur door het lichaam. Het supplement is vegetarisch en bevat geen onnodige toevoegingen. Een ander voordeel van dit supplement is dat het gebruiksvriendelijk is en makkelijk te doseren, waardoor het perfect is voor vrouwen die zwanger willen worden of al zwanger zijn. Het regelmatig innemen van dit supplement kan bijdragen aan een gezonde zwangerschap en een gezonde ontwikkeling van de foetus.

Lees meer <
 • Hoge dosering actief foliumzuur (400 mcg)

 • Foliumzuur in de dosering aanbevolen door verloskundigen

 • Quatrefolic®; best opneembare vorm van foliumzuur

Anderen kochten ook

Nu -25%
Bestseller!
Herbolist Collageen Beauty Blend

Herbolist Collageen Beauty Blend

Nu -25%
Bestseller!
BOOM proteïne vanille

BOOM proteïne vanille

Bestseller!
Herbolist Collageen Puur

Herbolist Collageen Puur

Nu -25%
Bestseller!
BOOM proteïne banaan

BOOM proteïne banaan

Populair in foliumzuur

A.Vogel Geriaforce Doorbloeding Tabletten

Royal Green Multi Woman

Vitakruid RelaxComplex

Vitakruid RelaxComplex

Vitals Folaat 5-MTHF 400 mcg

Vitals Folaat 5-MTHF 400 mcg

Orthica Foliumzuur 800 mcg

Orthica Foliumzuur 800 mcg

Ingrediënten

Samenstelling per tablet

*RI
Foliumzuur (quatrefolic®, folaat 5-MTHF) 400 mcg 200%

*RI= Referentie Inname

Ingrediënten

Cellulose (vulstof), HPC (bindmiddel), magnesium stearaat (anti-klontermiddel), HPMC (coating), Foliumzuur (Quatrefolic®, folaat 5-MTHF).

Allergenen informatie
Vrij van GMO, gluten, gist en lactose.

Gebruik

Neem 1 tot 2 tabletten per dag, tenzij anders geadviseerd. Houd u aan de aanbevolen dosering.

Vitakruid reviews

 1. Iris

  Ik ben zo blij dat ik Vitakruid Actief Foliumzuur heb gekocht! Sinds ik het ben gaan gebruiken voel ik me veel energieker en gezonder. Ik merk ook dat mijn haar en nagels sterker zijn geworden. Ik ben momenteel zwanger en het is geweldig om te weten dat ik mijn baby help met een gezonde ontwikkeling van het zenuwstelsel dankzij het foliumzuur in dit supplement. Ik raad het zeker aan aan iedereen die zwanger is of gewoon zijn algemene gezondheid wil verbeteren.

 2. Romy

  Na maanden lang zoeken naar het juiste foliumzuursupplement, heb ik eindelijk Vitakruid Actief Foliumzuur ontdekt en het is geweldig! Het bevat de perfecte dosering die mijn lichaam nodig heeft en ik heb geen last van bijwerkingen zoals misselijkheid of buikpijn. Bovendien merk ik dat mijn huid egaler is geworden en mijn immuunsysteem sterker is. Ik ben zo blij dat ik dit product heb gevonden en zal het zeker blijven gebruiken.

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Waarschuwingen

Een gezonde levensstijl is belangrijk, evenals een gevarieerde evenwichtige voeding, waarvoor voedingssupplementen geen vervanging zijn.

Waar is foliumzuur goed voor?

Foliumzuur is een belangrijke vitamine die nodig is voor de groei en ontwikkeling van cellen in ons lichaam, inclusief de ontwikkeling van de hersenen en het ruggenmerg bij een foetus tijdens de zwangerschap. Het wordt aanbevolen om foliumzuur de eerste 10 weken van de zwangerschap te slikken. Dit om een mogelijk open ruggetje van de baby te voorkomen.

Anna van der Laan

Gezondheidsdeskundige

Veelgestelde vragen

Wat zijn de ervaringen met Vitakruid Actief Foliumzuur 400mcg?

Er zijn verschillende ervaringen met Vitakruid Actief Foliumzuur 400mcg. Sommige vrouwen gebruiken het supplement als aanvulling tijdens de zwangerschap en merken dat ze zich energieker voelen. Andere vrouwen gebruiken het om hun concentratie en geheugen te verbeteren. Over het algemeen worden de kleine tabletten als gebruiksvriendelijk ervaren.

Waarom zou ik deze Vitakruid Actief Foliumzuur 400mcg aanbieding kopen?

Deze Vitakruid Actief Foliumzuur 400mcg aanbieding is een goede keuze als je extra foliumzuur wilt innemen ter ondersteuning van je zwangerschap. Foliumzuur is belangrijk voor de ontwikkeling van de foetus en het voorkomen van complicaties. Door deze aanbieding te kopen bespaar je ook nog eens geld op de hoge dosering actief foliumzuur.

Wat zijn de voordelen van Vitakruid Actief Foliumzuur 400mcg?

De voordelen van Vitakruid Actief Foliumzuur 400mcg zijn dat het extra energie kan geven bij vermoeidheid, het kan helpen bij concentratie- en geheugenproblemen, het kan de aanmaak van cellen en weefsels ondersteunen en het kan bijdragen aan de vorming van rode en witte bloedcellen. Daarnaast kan foliumzuur een positieve invloed hebben op het immuunsysteem en is het belangrijk voor een gezonde zwangerschap.

Heeft Vitakruid Actief Foliumzuur 400mcg bijwerkingen?

Over het algemeen zijn er geen bijwerkingen bekend bij het gebruik van Vitakruid Actief Foliumzuur 400mcg. Het is wel belangrijk om de aanbevolen dosering niet te overschrijden. Als je twijfelt of je het supplement veilig kunt gebruiken, overleg dan met je arts of apotheker.