AOV 1142 Gaba 200mg

 • 60 Capsules
 • 60 Capsules

19.95

€0.33 per Capsules

AOV 1142 GABA is een voedingssupplement dat 200 mg GABA per vegacaps bevat. GABA is een aminozuur dat van nature voorkomt in diverse voedingsmiddelen zoals groene groenten, zaden, noten, aardappelen en eieren. Het speelt een belangrijke rol in het centrale zenuwstelsel en wordt daarom ook wel een neurotransmitter genoemd. Het kan onder andere helpen bij het verminderen van stress en angstgevoelens, het verbeteren van de slaap en het verhogen van de focus en concentratie.

Naast de voordelen van het supplement zelf, draagt AOV ook bij aan een duurzamere wereld door flacons van 100% gerecycled plastic (rPET) te gebruiken voor hun supplementen. Door te kiezen voor rPET wordt er bijgedragen aan een circulaire economie en hoeft er geen nieuw plastic geproduceerd te worden. Dit is een positieve stap in de richting van duurzaamheid en het verminderen van afval en vervuiling.

Lees meer <
 • Aminozuur

 • 200 mg GABA per vegacaps

Anderen kochten ook

2+1 Gratis
Bestseller!
Herbolist Collageen Beauty Blend

Herbolist Collageen Beauty Blend

Bestseller!
BOOM proteïne vanille

BOOM proteïne vanille

Bestseller!
BOOM proteïne vanille to go

BOOM proteïne vanille to go

Bestseller!
BOOM proteïne banaan

BOOM proteïne banaan

Populair in gaba

Vitakruid GABA Plus

Vitakruid GABA Plus

VitOrtho Boswellia en Curcuma

NOW GABA 500 mg

Bonusan Gaba 400mg Plus

Bonusan Gaba 400mg Plus

Nova Vitae Gaba 750mg

Nova Vitae Gaba 750mg

Ingrediënten

Samenstelling per dagdosering van 1 vegacaps

GABA (Gamma-aminoboterzuur) 200 mg

IngrediëntenGABA, hydroxypropylmethyl cellulose (vegacaps), vulstof (microkristallijne cellulose).

Allergenen informatie
1142 GABA bevat geen hulpstoffen en allergenen en is geschikt voor vegetariërs en veganisten.

Gebruik

1 maal daags 1 vegacaps bij een maaltijd, tenzij anders geadviseerd.

AOV reviews

 1. Niels

  AOV 1142 Gaba is een fantastisch supplement dat helpt bij het verminderen van stress en angstgevoelens en het verbeteren van de slaap. De flacons van 100% gerecycled plastic maken het nog beter voor het milieu.

 2. Dave

  AOV 1142 Gaba is een geweldig voedingssupplement dat mijn focus en concentratie heeft verbeterd. Ik ben ook blij dat AOV bijdraagt aan een duurzamere wereld door het gebruik van gerecycled plastic.

 3. Tessa

  Ik ben een student en heb altijd moeite gehad om me te concentreren tijdens lange studie-uren. Maar sinds ik AOV 1142 Gaba 200mg gebruik, voel ik me gefocust en alert zonder de bijwerkingen van cafeïne of energiedrankjes. Ik kan eindelijk al mijn taken gedaan krijgen zonder me onrustig te voelen.

 4. Sanne

  Ik heb een verleden van angststoornissen en heb veel medicijnen geprobeerd om mijn symptomen te helpen beheersen. Ik wilde echter een natuurlijk product proberen en vond AOV 1142 Gaba 200mg. Na slechts een week lijkt het alsof mijn angst minder aanwezig is en slaap ik beter. Ik ben erg blij met mijn beslissing om dit product te proberen.

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Waarschuwingen

Het gebruik van GABA tijdens de zwangerschap of borstvoeding wordt afgeraden.

Dit product is een voedingssupplement.

Aanbevolen dosering niet overschrijden.

Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding.

Buiten bereik van jonge kinderen houden.

Droog, afgesloten en bij kamertemperatuur bewaren, tenzij anders geadviseerd op het etiket.

Raadpleeg een deskundige alvorens supplementen te gebruiken in geval van zwangerschap, lactatie, medicijngebruik en ziekte.

Waar is gaba goed voor?

GABA (gamma-aminoboterzuur) is een neurotransmitter in ons zenuwstelsel die de activiteit van zenuwcellen in de hersenen vermindert. GABA voordelen worden vaak in verband gebracht voor het verlagen van stress, verbetering van slaap en verlichting van pijn.

Anna van der Laan

Gezondheidsdeskundige

Veelgestelde vragen

Wat zijn de ervaringen met AOV 1142 GABA?

Er zijn verschillende ervaringen met AOV 1142 GABA. Sommige mensen melden dat ze zich ontspannen voelen na het innemen van dit aminozuur. Anderen merken dat hun slaap verbetert. Zoals met elk supplement kunnen de ervaringen per persoon verschillen.

Waarom deze AOV 1142 GABA aanbieding kopen?

Deze aanbieding van AOV 1142 GABA is een geweldige kans om dit aminozuur te proberen tegen een gereduceerde prijs. Door deze aanbieding te kopen kunt u geld besparen en tegelijkertijd profiteren van de voordelen van dit supplement.

Wat zijn de voordelen van AOV 1142 GABA?

AOV 1142 GABA bevat 200 mg GABA per vegacaps. GABA is een aminozuur dat helpt om een gevoel van ontspanning te bevorderen en de slaap te verbeteren. Daarnaast kan GABA bijdragen aan het verminderen van angstgevoelens en stress.

Heeft AOV 1142 GABA bijwerkingen?

AOV 1142 GABA is over het algemeen veilig in gebruik en heeft geen bekende bijwerkingen. Zoals bij elk supplement is het belangrijk om de aanbevolen dosering niet te overschrijden. Raadpleeg bij twijfel altijd een arts voordat u dit supplement gaat gebruiken.