A.Vogel Geriaforce Doorbloeding Tabletten 200 tabletten

19.99

Ondersteunt geheugen en concentratie en helpt bij koude handen en voeten. Iemands naam vergeten? Niet op het juiste woord komen? Het kan iedereen overkomen. Het behoud van een goede doorbloeding is echter belangrijk voor je geheugen en concentratie op de lange termijn. A.Vogel Geriaforce op basis van Ginkgo biloba kan daar bij helpen*. Het helpt bovendien ook bij koude handen en voeten1*.

  • Goed voor de doorbloeding
  • Goed voor het geheugen en concentratie
  • Helpt ook bij koude handen en voeten

Vitamines.com belofte

Vitamines.com biedt enkel hoogwaardige supplementen aan, mocht u een vraag hebben dan staat ons team voor u klaar. Snellere levering aan huis Beste prijs/ kwaliteit Zorgvuldig ingepakt

Ingrediënten

Japanse tempelboomextract (Ginkgo biloba); vulstof (lactose (melk)); glansmiddel (magnesiumstearaat).

Gebruik

Het middel enkele weken achtereen gebruiken. Gebruik tijdens zwangerschap of borstvoeding Geriaforce kan, voor zover bekend, overeenkomstig de aangegeven dosering worden gebruikt. Bewaren: Buiten bereik en zicht van kinderen houden. Bewaren beneden 25ºC.

Reviews

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “A.Vogel Geriaforce Doorbloeding Tabletten 200 tabletten” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Waarom Vitamines.com ?

Vaak heb je meer vitamine D nodig dan je uit zonlicht en voeding haalt. Extra vitamine D wordt opgeslagen in het lichaam en dient, bijvoorbeeld in de donkere wintermaanden, als een extra reserve.

Anna van der Laan

Gezondheidsdeskundige

1 artikel toegevoegd aan jouw bestelling. Bekijk

Toegevoegd aan bestelling

X