AOV 813 Ginkgo biloba extract

 • 60 Capsules
 • 60 Capsules

28.50

€0.48 per Capsules

AOV 813 Ginkgo Biloba Extract Capsules zijn een voedingssupplement dat 240 mg gestandaardiseerd Ginkgo biloba-extract per dagdosering van 2 vegacaps bevat. Ginkgo biloba is afkomstig van de Japanse Tempelboom en wordt gewonnen uit de gedroogde groene bladeren. Het extract wordt van oudsher gebruikt om de doorbloeding in het lichaam te bevorderen en ter ondersteuning van het geheugen en concentratievermogen. De gestandaardiseerde vorm van het extract in deze capsules zorgt ervoor dat de werkzame stoffen in een gegarandeerde hoeveelheid aanwezig zijn.

Naast de inhoud van de capsules is er ook aandacht besteed aan de verpakking. AOV heeft ervoor gekozen om de supplementen te verpakken in flacons van 100% gerecycled plastic (rPET). Hiermee draagt AOV bij aan een meer circulaire economie en wordt er geen nieuw plastic geproduceerd. Dit vermindert de milieubelasting en zorgt voor een duurzamere toekomst.

Lees meer <
 • Geschikt voor vegetariërs en veganisten

 • extract wordt gewonnen uit de gedroogde groene bladen van de Ginkgoboom

Anderen kochten ook

2+1 Gratis
Bestseller!
Herbolist Collageen Beauty Blend

Herbolist Collageen Beauty Blend

Bestseller!
BOOM proteïne vanille

BOOM proteïne vanille

Bestseller!
BOOM proteïne vanille to go

BOOM proteïne vanille to go

Bestseller!
BOOM proteïne banaan

BOOM proteïne banaan

Populair in ginkgo biloba

New Care Hormoon balans

New Care Hormoon balans

A.Vogel Geriaforce Doorbloeding Tabletten

A.Vogel Geriaforce Doorbloeding Tabletten

New Care Multi 50+

New Care Multi 50+

Orthica Multivitamine 65+

Orthica Multivitamine 65+

Ingrediënten

Samenstelling per dagdosering van 2 vegacaps

Ginkgo biloba-extract 240 mg
        gestandaardiseerd extract uit het blad op ten minste
24% flavonoïden en 6% terpeen lactonen

Ingrediënten

Vulstof (microkristallijne cellulose), ginkgo biloba-extract, hydroxypropylmethyl cellulose (vegacaps), antioxidant (ascorbyl palmitaat).

Allergenen informatie
813 Ginkgo Biloba-extract bevat geen allergenen en hulpstoffen en is geschikt voor vegetariërs en veganisten.

AOV reviews

 1. Lis

  AOV 813 Ginkgo biloba extract heeft me geholpen bij het verbeteren van mijn concentratie en geheugen, en ik waardeer ook de duurzame verpakking.

 2. Anne

  Ik ben erg blij met AOV 813 Ginkgo biloba extract, het heeft mijn bloedcirculatie bevorderd en de gestandaardiseerde vorm van het extract in deze capsules zorgt voor een gegarandeerde hoeveelheid werkzame stoffen.

 3. Sander

  Ik heb onlangs de AOV 813 Ginkgo biloba-extract aangeschaft en ben echt blij met de resultaten tot nu toe. Het duurde niet lang voordat ik me energieker en wakkerder voelde. Ik heb gevonden dat mijn concentratievermogen en mentale helderheid zijn verbeterd sinds ik ben begonnen met het nemen van deze supplementen. Ik neem dagelijks twee vega-capsules, zoals aanbevolen, en mijn ervaringen zijn echt geweldig geweest. Ik raad de AOV 813 Ginkgo biloba-extract zeker aan aan iedereen die op zoek is naar een supplement dat hun mentale helderheid en energieniveau kan verbeteren.

 4. Eva

  Ik ben al lang op zoek naar een supplement dat kan helpen bij het verbeteren van mijn focus en concentratie. Ik was sceptisch over de AOV 813 Ginkgo biloba-extract, maar besloot het toch eens te proberen. Ik moet zeggen dat ik aangenaam verrast ben! Ik heb gemerkt dat ik meer gefocust ben op mijn werk en minder afgeleid ben tijdens mijn dagelijkse taken. Ik vind het geweldig dat dit product op natuurlijke wijze is gemaakt en geen rare of onbekende ingrediënten bevat. Ik raad dit product ten zeerste aan aan iedereen die op zoek is naar een natuurlijk supplement om hun focus en concentratie te verbeteren.

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Waarschuwingen

Het gebruik van Ginkgo Biloba-extract tijdens de zwangerschap of borstvoeding wordt afgeraden.

Dit product is een voedingssupplement.

Aanbevolen dosering niet overschrijden.

Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding.

Buiten bereik van jonge kinderen houden.

Droog, afgesloten en bij kamertemperatuur bewaren, tenzij anders geadviseerd op het etiket.

Raadpleeg een deskundige alvorens supplementen te gebruiken in geval van zwangerschap, lactatie, medicijngebruik en ziekte.

Waar is ginkgo biloba goed voor?

Ginkgo biloba is een kruid dat afkomstig is van de bladeren van de Ginkgo biloba-boom en vaak wordt gebruikt als een natuurlijk supplement.

Anna van der Laan

Gezondheidsdeskundige

Veelgestelde vragen

Wat zijn de ervaringen met AOV 813 Ginkgo Biloba Extract Capsules?

Er zijn verschillende ervaringen met AOV 813 Ginkgo Biloba Extract Capsules. Sommige gebruikers geven aan dat ze verbetering zien in hun geheugen en concentratie, terwijl anderen geen effect opmerken. Het is belangrijk om te onthouden dat iedereen anders reageert op supplementen en dat het effect kan verschillen per persoon.

Waarom deze AOV 813 Ginkgo Biloba Extract Capsules aanbieding kopen?

De aanbieding van AOV 813 Ginkgo Biloba Extract Capsules biedt een mooie kans om dit supplement tegen een voordelige prijs uit te proberen. Daarnaast is het verpakt in een duurzame flacon van 100% gerecycled plastic, wat bijdraagt aan een meer circulaire economie. Door te kiezen voor deze aanbieding kunt u dus niet alleen uw gezondheid, maar ook het milieu een handje helpen.

Wat zijn de voordelen van AOV 813 Ginkgo Biloba Extract Capsules?

AOV 813 Ginkgo Biloba Extract Capsules bevatten 240 mg gestandaardiseerd Ginkgo biloba-extract per dagdosering (2 vegacaps). Ginkgo biloba kan helpen bij het verbeteren van het geheugen en de concentratie, en kan tevens een gunstige invloed hebben op de doorbloeding. Daarnaast is de flacon van AOV 813 Ginkgo Biloba Extract Capsules gemaakt van 100% gerecycled plastic (rPET), wat bijdraagt aan een meer duurzame wereld.

Heeft AOV 813 Ginkgo Biloba Extract Capsules bijwerkingen?

AOV 813 Ginkgo Biloba Extract Capsules worden over het algemeen goed verdragen en hebben weinig tot geen bijwerkingen. Echter, bij hoge doseringen kunnen sommige mensen last krijgen van bijwerkingen zoals duizeligheid, maagklachten en hoofdpijn. Het is daarom altijd belangrijk om de aanbevolen dosering te volgen en bij twijfel een arts te raadplegen.