Lucovitaal Geheugen & Cognitie Capsules

 • 30 Capsules
 • 30 Capsules

19.99

€0.67 per Capsules

Lucovitaal Geheugen & Cognitie Capsules is een voedingssupplement dat het geheugen ondersteunt en het cognitief functioneren verbetert. De formule bevat een combinatie van Bacopa Monnieri, Ginkgo Biloba, Ashwagandha, Omega-3 vetzuur DHA, vitamine B12 en magnesium. Bacopa Monnieri en Ginkgo Biloba helpen het geheugen en de cognitieve functies te behouden naarmate men ouder wordt. Ashwagandha ondersteunt de mentale functie bij ouderen. DHA is een belangrijke bouwsteen voor de hersenen en vitamine B12 geeft geestelijke energie. Magnesium helpt de geest helder te houden. Door het regelmatig trainen van het geheugen kan geheugenverlies op latere leeftijd worden voorkomen. Het supplement kan dus bijdragen aan het behoud van een gezonde geest en een goed geheugen.

Een van de voordelen van Lucovitaal Geheugen & Cognitie Capsules is dat het een complete formule bevat met ingrediënten die op elkaar zijn afgestemd en elkaar versterken. Dit maakt het supplement effectief in het ondersteunen van het geheugen en cognitief functioneren. Bovendien is het supplement makkelijk in te nemen en geschikt voor dagelijks gebruik. Een ander voordeel is dat het supplement kan helpen om geheugenproblemen op latere leeftijd te voorkomen. Hierdoor kan men langer zelfstandig blijven functioneren en genieten van een goede kwaliteit van leven. Ook kan het supplement bijdragen aan het verminderen van stress en het verbeteren van de slaap, wat weer positief kan bijdragen aan de algehele mentale gezondheid.

Lees meer <
 • Uitgebreide formule

 • Met Gingko Biloba en Bacopa Monnieri

 • Met Vitamine B12 en Magnesium: Draagt bij aan een heldere geest

Anderen kochten ook

Nu -25%
Bestseller!
Herbolist Collageen Beauty Blend

Herbolist Collageen Beauty Blend

Nu -25%
Bestseller!
BOOM proteïne vanille

BOOM proteïne vanille

Bestseller!
Herbolist Collageen Puur

Herbolist Collageen Puur

Bestseller!
BOOM proteïne vanille sachet

BOOM proteïne vanille sachet

Populair in ginkgo biloba

A.Vogel Geriaforce Doorbloeding Tabletten

A.Vogel Geriaforce Doorbloeding Tabletten

New Care Zwarte knoflook plus

New Care Hormoon balans

New Care Zwarte knoflook plus

New Care Multi 50+

A.Vogel Geriaforce Doorbloeding Tabletten

A.Vogel Geriaforce Doorbloeding Druppels

Ingrediënten

Samenstelling per dagdosering van 1 capsule

Visolie 560 mg
Ginkgo Biloba Extract 160 mg
Ashwagandha wortel extract 100 mg
Vitamine B12 1.25 mcg
Magnesiumoxide 56.25 mg

Ingrediënten
Visolie, Visgelatine, Verdikkingsmiddel (Glycerine, Sorbitol), Emulgator (Sojaolie, Soja lecithine), Ginkgo Biloba, Ashwagandha, Mineralen, Glansmiddel (Bijenwas), Kleurstoffen (Karamel), Vitamines.

Allergenen informatie
Bevat vis.

Gebruik

1x daags 1 capsule, bij voorkeur bij een maaltijd, innemen. Aanbevolen dagelijkse dosering niet overschrijden.

Lucovitaal reviews

 1. Eva

  Lucovitaal Geheugen & Cognitie Capsules zijn een geweldige manier om het geheugen te ondersteunen en de cognitieve functie te verbeteren. De complete formule en de effectieve ingrediënten maken dit supplement zeer geschikt voor dagelijks gebruik.

 2. Eva

  Deze capsules zijn een geweldige aanvulling op mijn dagelijkse routine. Ze ondersteunen niet alleen mijn geheugen en cognitieve functies, maar dragen ook bij aan mijn algehele mentale gezondheid en welzijn.

 3. Tom

  Ik ben zeer tevreden over Lucovitaal Geheugen & Cognitie Capsules! Het heeft me geholpen om me beter te concentreren en mijn geheugen te verbeteren. Ik raad dit supplement aan aan iedereen die hun mentale prestaties wil verbeteren.

 4. Anne

  Lucovitaal Geheugen & Cognitie Capsules is een effectief supplement dat het geheugen en cognitief functioneren ondersteunt dankzij de complete en goed afgestemde formule. Het kan helpen geheugenverlies op latere leeftijd te voorkomen en draagt bij aan een goede mentale gezondheid.

 5. Lis

  Dankzij de combinatie van Bacopa Monnieri, Ginkgo Biloba, Ashwagandha, DHA, vitamine B12 en magnesium is Lucovitaal Geheugen & Cognitie Capsules een fantastisch voedingssupplement dat niet alleen helpt bij het verbeteren van het geheugen en cognitief functioneren, maar ook stress kan verminderen en de slaap kan verbeteren. Een echte aanrader voor iedereen die zijn mentale gezondheid wil verbeteren!

 6. Maria

  Ik ben zo blij dat ik Lucovitaal Geheugen & Cognitie Capsules heb ontdekt! Sinds ik dit supplement ben gaan gebruiken, merk ik echt een verbetering in mijn cognitieve functies. Vooral op het gebied van het geheugen merk ik een groot verschil. Ik ben nu veel beter in staat om namen en belangrijke informatie te onthouden. Ook kan ik mij beter concentreren en me langer focussen op taken. Wat ik vooral fijn vind aan deze capsules, is dat ze makkelijk in te nemen zijn en dat er alleen maar natuurlijke ingrediënten in zitten. Ik voel me echt goed bij het idee dat ik iets goeds voor mijn lichaam en geest doe. Kortom, ik kan dit product zeker aanbevelen voor iedereen die zijn mentale gezondheid een boost wil geven!

 7. Iris

  Ik ben overtuigd van de voordelen van Lucovitaal Geheugen & Cognitie Capsules. Ik ben nu een aantal weken bezig met dit supplement en ik merk dat mijn geest veel helderder is geworden. Ik kan me beter concentreren en me langer focussen op taken, zonder dat ik daarbij gestrest raak. Ik heb ook het idee dat ik beter kan omgaan met drukke situaties. Verder vind ik het fijn dat dit supplement makkelijk in te nemen is en dat er alleen maar natuurlijke ingrediënten in zitten. Ik merk geen bijwerkingen en voel me echt goed bij het idee dat ik iets goeds voor mijn hersenen en geest doe. Ik zou dit product zeker aanbevelen aan mensen die een druk leven hebben en wat extra ondersteuning nodig hebben op het gebied van cognitieve functies. Het is echt een aanrader!

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Waarschuwingen

Buiten het bereik van jonge kinderen te houden. Op kamertemperatuur bewaren.

Waar is ginkgo biloba goed voor?

Ginkgo biloba is een kruid dat afkomstig is van de bladeren van de Ginkgo biloba-boom en vaak wordt gebruikt als een natuurlijk supplement.

Anna van der Laan

Gezondheidsdeskundige

Veelgestelde vragen

Wat zijn de ervaringen met Lucovitaal Geheugen & Cognitie Capsules?

Er zijn verschillende ervaringen van gebruikers van Lucovitaal Geheugen & Cognitie Capsules. Sommige gebruikers melden dat zij verbetering zien in hun geheugen en cognitieve functies, terwijl anderen minder effect ervaren. Het is belangrijk om te onthouden dat de ervaringen per persoon kunnen verschillen.

Waarom deze Lucovitaal Geheugen & Cognitie Capsules aanbieding kopen?

Als je op zoek bent naar een voedingssupplement om het geheugen en cognitieve functies te ondersteunen, kan deze aanbieding van Lucovitaal Geheugen & Cognitie Capsules een goede keuze zijn. Met de uitgebreide formule met ingrediënten als Ginkgo Biloba, Bacopa Monnieri, vitamine B12 en magnesium, kan dit supplement helpen geheugenverlies tegen te gaan en de geest helder te houden. Bovendien is het momenteel een aanbieding, wat betekent dat je het product tegen een voordelige prijs kunt aanschaffen.

Wat zijn de voordelen van Lucovitaal Geheugen & Cognitie Capsules?

Lucovitaal Geheugen & Cognitie Capsules biedt verschillende voordelen voor het geheugen en de cognitieve functies. De uitgebreide formule met ingrediënten als Bacopa Monnieri, Ginkgo Biloba, DHA, vitamine B12 en magnesium kan helpen geheugenverlies tegen te gaan en de geest helder te houden. Dit supplement is daarom geschikt voor ouderen, maar ook voor jongere mensen die hun geheugen willen ondersteunen.

Heeft Lucovitaal Geheugen & Cognitie Capsules bijwerkingen?

Er zijn geen bekende bijwerkingen van Lucovitaal Geheugen & Cognitie Capsules. Echter, zoals met alle voedingssupplementen, is het belangrijk om de aanbevolen dosering te volgen. Als je twijfelt of dit supplement geschikt is voor jou, overleg dan met een arts of apotheker.