Orthica Ginkgo

  • 90 Capsules
  • 90 Capsules

26.95

€0.30 per Capsules

Geconcentreerde plantenextracten, goed voor de bloedsomloop en concentratie
Ginkgo biloba is een natuurlijk kruid dat veel door ouderen wordt gebruikt. Het Ginkgo biloba-extract in dit voedingssupplement is afkomstig van de gelijknamige Japanse tempelboom. Ginkgo biloba komt oorspronkelijk uit China en ginkgozaden worden om verschillende redenen van oudsher zeer gewaardeerd. Het extract in Orthica Ginkgo wordt gewonnen uit de gedroogde groene bladeren van de Ginkgo-boom. De aanbevolen dagelijkse hoeveelheid is 2 capsules per dag, wat overeenkomt met 80 mg ginkgo biloba-extract. Dit extract is gestandaardiseerd en bevat 24% flavonoïden en 6% terpeenlactonen.

Om fit en gezond te worden en te blijven is een gezonde en gevarieerde voeding erg belangrijk. Voedingssupplementen kunnen dit alleen maar aanvullen. Ginkgo biloba-extract heeft gunstige effecten op de bloedsomloop en doorbloeding. Ginkgo helpt het geheugen en de concentratie. Neem de aanbevolen 2 capsules met water, bij voorkeur tijdens of direct na de maaltijd. Ginkgo is vrij van gluten, lactose, soja-eiwit, gist, sucrose, synthetische conserveermiddelen, synthetische kleur-, smaak- en geurstoffen.

Lees meer <
  • Heeft een positieve invloed op de doorbloeding
  • Ondersteunt functioneren geheugen en concentratievermogen
  • Met gestandaardiseerd Ginkgo biloba-extract

Anderen kochten ook

Bestseller!
Herbolist Collageen Puur

Herbolist Collageen Puur

Bestseller!
BOOM proteïne vanille

BOOM proteïne vanille

Nu -25%
Bestseller!
Herbolist Collageen Beauty Blend

Herbolist Collageen Beauty Blend

Bestseller!
Silidyn Ortho silicium druppels

Silidyn Ortho silicium druppels

Over Vitamines.com

Vitamines.com verkoopt alleen kwalitatieve voedingssupplementen. Zo weet je dat je altijd de beste supplementen koopt tegen aantrekkelijke prijzen. Value for money and body!

Ingrediënten

rijstzetmeel, mix van runder en varkensgelatine, Ginkgo bilobaextract, antiklontermiddel (magnesiumstearaat, siliciumdioxide).

Gebruik

De aanbevolen dosering is 2 capsules per dag, tenzij anders wordt geadviseerd.  Bij voorkeur innemen tijdens of na een maaltijd.

Reviews

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Orthica Ginkgo” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Waarom Vitamines.com ?

68% van de Nederlanders gebruikt een supplement om hun gezondheid te ondersteunen. Vitamines.com helpt ook jou op weg met de best geteste vitamines en supplementen.

Anna van der Laan

Vitamine Expert

1 artikel toegevoegd aan jouw bestelling. Bekijk