Davitamon Glucosamine

  • 45 Tabletten
  • 45 Tabletten

14.99

Op voorraad
€0.33 per Tabletten

Glucosamine is een lichaamseigen stof die voorkomt in bijna alle weefsels van het lichaam. Het is een bouwstof van kraakbeen.

  • Goed voor aanmaak van kraakbeen in gewrichten (Mangaan)
  • Goed voor behoud van gezond kraakbeen (Vitamine C)
  • Vaak gebruikt door ouderen

Over Vitamines.com

Vitamines.com verkoopt alleen kwalitatieve voedingssupplementen. Zo weet je dat je altijd de beste supplementen koopt tegen aantrekkelijke prijzen. Value for money and body!

Ingrediënten

Samenstelling per dagdosering van 1 tablet *RI %

Glucosaminesulfaat 1500 mg
Mangaan 1 mg 50%
Vitamine C 80 mg 100%
*RI = Referentie Inname

Ingrediënten

Glucosaminesulfaat (SCHAALDIEREN), vulstof: microkristallijne cellulose, vitamine C, antiklontermiddelen: magnesiumzouten van vetzuren, talk, glansmiddelen: hydroxypropylmethylcellulose, bijenwas, carnaubawas, mangaan, kleurstof: titaandioxide, bevochtigingsmiddel: polysorbaat 80.

Gebruik

Volwassenen dagelijks 1 tablet met voldoende water innemen tijdens of vlak na de maaltijd. De tablet in zijn geheel doorslikken.

Davitamon glucosamine

Een tablet met mangaan is genoeg op het etiket voor vitamine c met een voedingssupplement. Kies voor kraakbeen en online garantie

Reviews

  1. Annemarieke van Keulen

    Glucosamine ben ik erg tevreden over. Mijn ervaring is dat ik het nu al jaren gebruik. Ik weet niet beter.

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Veelgestelde vragen

Hoe neem je glucosamine?

Glucosamine is verkrijgbaar in capsules, tabletten, poedervorm en gel. Er zijn geen voedselbronnen die rijk zijn aan glucosamine. De glucosamine die gebruikt wordt in supplementen wordt vaak gewonnen uit schalen van garnalen, kreeft, krabben en andere schaal- en schelpdieren.

Davitamon Glucosamine reviews en ervaringen?

Er zijn bij onze gezondheidsexperts veel positieve Davitamon Glucosamine reviews bekend, een belangrijke reden waarom dit supplement al lange tijd in ons assortiment is opgenomen. Er staan op het internet ook veel positieve blogs over de ervaringen met Davitamon Glucosamine.

Wat is glucosamine?

Glucosamine is een lichaamseigen stof dat voorkomt in bijna alle weefsels van het lichaam. Het is een bouwstof van het kraakbeen. Het wordt veel gebruikt bij atrose.

  • Vaak gebruikt door ouderen

Wat is de werking van Glucosamine?

Het supplement wordt vooral gebruikt door ouderen die last hebben van gewrichtspijn in het knie- of heupgewricht als gevolg van artrose.

Glucosamine in voeding

Er zijn geen voedselbronnen die rijk zijn aan glucosamine. De glucosamine die gebruikt wordt in supplementen wordt vaak gewonnen uit schalen van garnalen, kreeft, krabben en andere schaal- en schelpdieren.

 

Hoe neem je glucosamine?

Glucosamine is verkrijgbaar in capsules, tabletten, poedervorm en gel.

Waarschuwingen

Kent Davitamon Glucosamine bijwerkingen?

Van Davitamon Glucosamine zijn geen bijwerkingen bekend.

Houd u aan de aanbevolen dosering.

Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding.

Buiten bereik van jonge kinderen houden.

Droog, afgesloten en bij kamertemperatuur bewaren, tenzij anders geadviseerd op het etiket.

Waarom Vitamines.com ?

68% van de Nederlanders gebruikt een supplement om hun gezondheid te ondersteunen. Vitamines.com helpt ook jou op weg met de best geteste vitamines en supplementen.

Anna van der Laan

Vitamine Expert

1 artikel toegevoegd aan jouw bestelling. Bekijk