Lucovitaal Glucosamine Chondroïtine en MSM Tabletten

31.99

Lucovitaal Glucosamine, Chondroïtine en MSM is een voedingssupplement dat speciaal ontwikkeld is voor mensen die hun gewrichten willen ondersteunen. Het supplement bevat een combinatie van glucosamine, chondroïtine en MSM die helpen bij de opbouw en het behoud van kraakbeen in de gewrichten. Daarnaast bevat het supplement ook vitamine C, dat bijdraagt aan de normale collageenvorming voor de normale werking van het kraakbeen, en mangaan dat belangrijk is voor de aanmaak en opbouw van kraakbeen in de gewrichten. Het supplement is geschikt voor dagelijks gebruik en kan helpen bij het behouden van soepele en gezonde gewrichten.

Door het dagelijks innemen van Lucovitaal Glucosamine, Chondroïtine en MSM kan men de gewrichten ondersteunen en de normale werking van kraakbeen behouden. Dit kan bijvoorbeeld voordelig zijn voor mensen die veel sporten, ouderen of mensen met lichamelijke klachten. Door de toevoeging van vitamine C en mangaan is het supplement nog effectiever in het ondersteunen van de gewrichten. Het is een gemakkelijke manier om de dagelijkse behoefte aan deze voedingsstoffen binnen te krijgen en zo bij te dragen aan het behoud van soepele gewrichten.

Lees meer <
 • 1500 mg Glucosamine

 • 500 mg Chondroïtine

 • 500 mg MSM

Anderen kochten ook

Populair in glucosamine

Orthovitaal Glucosamine/MSM/Hyaluronzuur

Orthovitaal Glucosamine/MSM/Hyaluronzuur

AOV 1120 Glucosamine & chondroitine

AOV 1120 Glucosamine & chondroitine

Lucovitaal Glucosamine Chondroïtine 1500/500mg Tabletten

Lucovitaal Glucosamine Chondroïtine 1500/500mg Tabletten

Lucovitaal Glucosamine Chondroïtine Visolie Capsules

Lucovitaal Glucosamine Chondroïtine Visolie Capsules

Ingrediënten

Samenstelling

   hoeveelheid % RI*
Glucosamine
(uit 2535 mg Glucosaminesulfaat 2KCI)
1500 mg  
Chondroitinesulfaat 500 mg  
Methylsulfonylmethane 500  mg  
Vitamine C (Ascorbinezuur) 12 mg 15%
Mangaan (Mangaansulfaat) 2 mg 100%

*Referentie inname

Ingrediënten
Glucosaminesulfaat 2KCl (bevat schaal- en schelpdieren, Chondroïtinesulfaat natrium, MSM (Methylsulfonylmethaan), Vulstof (Microkristallijne cellulose, Coating (Hypromellose, Calcium carbonaat, Macrogol), Stabilisatoren (Povidone K30), Antiklontermiddel (Magnesiumstearaat), Vitamine C, Mangaan.

Allergenen informatie
Bevat schaal- en schelpdieren

Gebruik

1 x daags 2 tabletten met water innemen. Aanbevolen dagelijkse dosering niet overschrijden.

Lucovitaal reviews

 1. Lisa

  Lucovitaal Glucosamine, Chondroïtine en MSM tabletten hebben geholpen mijn gewrichten soepel te houden en mijn dagelijkse pijn te verminderen.

 2. Jeroen

  Als iemand die lijdt aan osteoartritis, kan ik zeggen dat deze tabletten een perfecte oplossing zijn. Ik heb de Lucovitaal Glucosamine Chondroïtine en MSM Tabletten nu al een tijdje gebruikt en ik voel eerlijk gezegd dat mijn gewrichten veel beter functioneren. Deze tabletten combineren 1500 mg Glucosamine met 500 mg Chondroïtine en 500 mg MSM per dagelijkse dosering. De Collageenvorming helpt ook bij de normale werking van het kraakbeen. Dit product is een aanrader voor iedereen die gewrichtspijn heeft en op zoek is naar een natuurlijk supplement om de pijn te verlichten.

 3. Dennis

  Wat een fantastisch product! De Lucovitaal Glucosamine Chondroïtine en MSM Tabletten hebben mijn leven veranderd. Ik had al jaren last van pijnlijke en stijve gewrichten en kon bijna niet meer wandelen of sporten. Na de aanbeveling van mijn vriend, probeerde ik deze tabletten en ik kan eerlijk zeggen dat mijn gewrichten nu beter functioneren. De combinatie van Glucosamine, Chondroïtine en MSM forceert de aanmaak / opbouw van kraakbeen in de gewrichten, waardoor ze beter functioneren. Ik ben blij dat ik deze tabletten heb ontdekt en beveel ze sterk aan aan iedereen die soortgelijke problemen heeft.

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Waarschuwingen

Buiten het bereik van kinderen houden. Bewaren op kamertemperatuur op een droge en donkere plaats.

Waar is glucosamine goed voor?

Glucosamine is een stof die van nature in het lichaam wordt geproduceerd en die vooral in kraakbeen en gewrichtsvloeistof voorkomt. Het wordt vaak gebruikt als supplement bij klachten zoals gewrichtspijn en ondersteuning van de mobiliteit.

Anna van der Laan

Gezondheidsdeskundige

Veelgestelde vragen

Wat zijn de ervaringen met Lucovitaal Glucosamine, Chondroïtine en MSM?

Er zijn veel positieve ervaringen met dit voedingssupplement. Mensen ervaren dat het bijdraagt aan soepelere gewrichten en minder stijfheid. Ook wordt het vaak gebruikt als ondersteuning bij het sporten.

Waarom zou je deze Lucovitaal Glucosamine, Chondroïtine en MSM aanbieding kopen?

Als je regelmatig last hebt van je gewrichten, kan dit supplement een goede aanvulling zijn op je dieet. Bovendien is er op dit moment een aanbieding, waardoor je het product voordeliger kunt aanschaffen.

Wat zijn de voordelen van Lucovitaal Glucosamine, Chondroïtine en MSM?

Dit voedingssupplement bevat verschillende stoffen die kunnen bijdragen aan soepelere gewrichten en kraakbeen. Glucosamine en Chondroïtine zijn bouwstoffen voor kraakbeen en MSM kan ontstekingsremmend werken. Daarnaast bevat het supplement ook Vitamine C, wat belangrijk is voor de collageenvorming, en Mangaan, wat bijdraagt aan de aanmaak en opbouw van kraakbeen in de gewrichten.

Heeft Lucovitaal Glucosamine, Chondroïtine en MSM bijwerkingen?

In principe zijn er geen bijwerkingen bekend bij normaal gebruik van dit voedingssupplement. Echter, zoals bij elk supplement, kan het zijn dat sommige mensen overgevoelig zijn voor bepaalde ingrediënten en daarom bijwerkingen ervaren. Bij twijfel is het altijd verstandig om eerst je arts te raadplegen voordat je dit of een ander supplement gaat gebruiken.