Orthica Glucosamine

Orthica MSM-1000 Tabletten bevatten zuivere MSM, een organische zwavel dat essentieel is voor het menselijk lichaam. Opti-MSM is een zeer zuivere vorm van MSM, die door Orthica wordt gebruikt in deze tabletten. Opti-MSM kenmerkt zich door de hoge zuiverheid en is daarom van hoge kwaliteit. MSM draagt bij aan het behoud van soepele gewrichten en het behoud van gezonde haren, nagels en huid. Orthica MSM-1000 Tabletten zijn verpakt in flacons van 100% gerecycled plastic (rPET), wat bijdraagt aan een meer circulaire economie. Dit is een duurzame oplossing die zorgt voor minder afval en minder nieuwe productie van plastic.

MSM is een belangrijke voedingsstof die bijdraagt aan de gezondheid van gewrichten, huid, haren en nagels. Orthica MSM-1000 Tabletten zijn gemaakt van Opti-MSM, wat bekend staat om de hoge zuiverheid en kwaliteit. Door te kiezen voor flacons van 100% gerecycled plastic, draagt Orthica bij aan een meer duurzame verpakkingsoplossing en wordt er minder nieuwe plastic geproduceerd. Hierdoor draagt Orthica bij aan het verminderen van de druk op het milieu en het behoud van grondstoffen.

Lees meer <
 • Goede samenstelling

Anderen kochten ook

Nu -25%
Bestseller!
Herbolist Collageen Beauty Blend

Herbolist Collageen Beauty Blend

Nu -25%
Bestseller!
BOOM proteïne vanille

BOOM proteïne vanille

Bestseller!
Herbolist Collageen Puur

Herbolist Collageen Puur

Bestseller!
BOOM proteïne vanille sachet

BOOM proteïne vanille sachet

Populair in glucosamine

Lucovitaal Glucosamine Chondroïtine en MSM Tabletten

Lucovitaal Glucosamine Chondroïtine en MSM Tabletten

Orthovitaal Glucosamine/MSM/Hyaluronzuur

Orthovitaal Glucosamine/MSM/Hyaluronzuur

AOV 1120 Glucosamine & chondroitine

AOV 1120 Glucosamine & chondroitine

Lucovitaal Glucosamine Chondroïtine 1500/500mg Tabletten

Lucovitaal Glucosamine Chondroïtine 1500/500mg Tabletten

Ingrediënten

Samenstelling per tablet

Diversen
MSM (methylsulfonylmethaan) (OptiMSM)* 1000 mg

* OptiMSM is een geregistreerd handelsmerk van Bergstrom Nutrition, INC

Ingrediënten
methylsulfonylmethaan, vulstof (microkristallijne cellulose), antiklontermiddel (stearinezuur, magnesiumstearaat, siliciumdioxide), glansmiddel (hydroxypropylmethylcellulose, glycerine, carnaubawas).

Allergenen informatie
Bevat geen gluten, lactose, soja-eiwit, gist, sacharose, synthetische conserveermiddelen, synthetische kleur-, geur- en smaakstoffen. Geschikt voor vegetariërs.

Gebruik

De aanbevolen dosering is 2 tabletten per dag, tenzij anders wordt geadviseerd.  Bij voorkeur innemen tijdens of na een maaltijd.

Orthica reviews

 1. Demi

  Orthica Glucosamine bevat zuivere MSM van hoge kwaliteit, wat bijdraagt aan soepele gewrichten en gezonde huid, haren en nagels. Verpakt in duurzaam 100% gerecycled plastic.

 2. Eva

  Ik ben zeer tevreden met Orthica MSM-1000 Tabletten, mijn gewrichten voelen soepeler aan en mijn huid en nagels zijn gezonder. Bovendien waardeer ik de duurzame verpakkingsoplossing van 100% gerecycled plastic.

 3. Kevin

  Ik ben erg blij met mijn aankoop van Orthica Glucosamine. Het is een geweldige combinatie van verschillende stoffen die helpen bij het ondersteunen van gezonde gewrichten. Ik heb gemerkt dat mijn gewrichtspijn verminderd is sinds ik dit product gebruik, en ik voel me nu veel comfortabeler bij het doen van dagelijkse activiteiten. Ik waardeer ook het feit dat het product natuurlijke ingrediënten bevat, wat belangrijk voor me is als het gaat om mijn gezondheid.

 4. Iris

  Orthica Glucosamine heeft echt een verschil gemaakt in mijn leven. Ik heb lang geleden aan gewrichtspijn en na het gebruik van dit product voor enkele weken, heb ik nu minder pijn en voel me veel meer flexibel. Ik ben blij met het feit dat het product ook hyaluronzuur en collageen type II bevat, wat andere voordelen heeft voor mijn huid en gezondheid. Het innemen van de pillen is heel gemakkelijk en snel, en ik heb geen nare bijwerkingen gehad. Al met al zou ik dit product sterk aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar ondersteuning van gezonde gewrichten.

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Waarschuwingen

Niet gebruiken bij zwangerschap(swens) of borstvoeding. Droog en bij kamertemperatuur bewaren, buiten bereik van kinderen. Een voedingssupplement kan een gevarieerde voeding en een gezonde leefstijl niet vervangen.

Waar is glucosamine goed voor?

Glucosamine is een stof die van nature in het lichaam wordt geproduceerd en die vooral in kraakbeen en gewrichtsvloeistof voorkomt. Het wordt vaak gebruikt als supplement bij klachten zoals gewrichtspijn en ondersteuning van de mobiliteit.

Anna van der Laan

Gezondheidsdeskundige

Veelgestelde vragen

Wat zijn de ervaringen met Orthica MSM-1000 Tabletten?

Er zijn veel positieve ervaringen met Orthica MSM-1000 Tabletten. Veel mensen merken een verbetering van hun gewrichten en spieren, en ook hun huid, haar en nagels lijken er beter uit te zien.

Waarom zou je deze Orthica MSM-1000 Tabletten aanbieding kopen?

Als je op zoek bent naar een hoogwaardige MSM supplement, dan is deze aanbieding zeker de moeite waard om te overwegen. Door de hoge kwaliteit van de Opti-MSM en de duurzame verpakking van gerecycled plastic, krijg je een topkwaliteit supplement met respect voor het milieu.

Wat zijn de voordelen van Orthica MSM-1000 Tabletten?

Orthica MSM-1000 Tabletten biedt vele voordelen, zoals het ondersteunen van gezonde gewrichten en spieren, het bevorderen van gezonde huid, haar en nagels, en het versterken van het immuunsysteem. Bovendien is MSM een belangrijk mineraal dat het lichaam nodig heeft voor vele processen.

Heeft Orthica MSM-1000 Tabletten bijwerkingen?

Over het algemeen heeft Orthica MSM-1000 Tabletten geen bijwerkingen bij normaal gebruik. Het is wel belangrijk om de aanbevolen dosering niet te overschrijden en bij twijfel altijd een arts te raadplegen.