Vitakruid Atrimove capsules

 • 300 Capsules
 • 300 Capsules

64.90

€0.22 per Capsules

Vitakruid Atrimove Capsules is een voedingssupplement dat het functioneren van het bewegingsapparaat ondersteunt. De capsules bevatten een hoog gebalanceerde dosering van verschillende vitaminen en mineralen, waaronder calcium, magnesium en vitamine D voor het behoud van normale botten en voor een normale werking van de spieren. Daarnaast bevat het supplement vitamine C, dat belangrijk is voor de aanmaak van collageen, wat weer zorgt voor een normale werking van het kraakbeen. Bovendien bevat het supplement een hoge dagdosering van actieve nutriënten, zoals glucosamine, chondroïtine en MSM, die bijdragen aan de vorming van bindweefsel en collageen. Het supplement is ook goed voor de opbouw van sterke tanden en het beschermt gezonde cellen en weefsels.

Een ander voordeel van Vitakruid Atrimove Capsules is de ongekende prijs-kwaliteit verhouding. Bovendien zijn er goedgekeurde gezondheidsclaims voor het supplement, zoals het feit dat calcium goed is voor het skelet en de kalkhuishouding, en dat magnesium belangrijk is voor de opbouw en het behoud van sterke tanden en spieren. Vitamine C en mangaan beschermen het lichaam tegen oxidatieve schade, en vitamine D is goed voor de calciumhuishouding, de opname van calcium en voor het skelet. Vitakruid Atrimove Capsules is ook beschikbaar in capsulevorm, waardoor het geschikt is voor mensen die de voorkeur geven aan capsules boven poeder. Het gebruik van het supplement kan bijdragen aan de ondersteuning van het bewegingsapparaat en de algemene gezondheid.

Lees meer <
 • Glucosamine (1750 mg), Chondroïtine (1500 mg) en MSM (3000 mg)

 • Unieke nutriëntencombinatie (Glucosamine, Chondroïtine en MSM)

 • Goed voor skelet en kraakbeen*

Anderen kochten ook

2+1 Gratis
Bestseller!
Herbolist Collageen Beauty Blend

Herbolist Collageen Beauty Blend

Bestseller!
BOOM proteïne vanille

BOOM proteïne vanille

Bestseller!
BOOM proteïne vanille to go

BOOM proteïne vanille to go

Bestseller!
BOOM proteïne banaan

BOOM proteïne banaan

Populair in glucosamine

Orthovitaal Glucosamine/MSM/Hyaluronzuur

Orthovitaal Glucosamine/MSM/Hyaluronzuur

AOV 1120 Glucosamine & chondroitine

AOV 1120 Glucosamine & chondroitine

Lucovitaal Glucosamine Chondroïtine en MSM Tabletten

Lucovitaal Glucosamine Chondroïtine en MSM Tabletten

Vitakruid Glucosamine 1200

Vitakruid Glucosamine 1200

Ingrediënten

Samenstelling per dagdosering van 10 capsules

Glucosamine (sulfaat) 1750 mg
Chondroïtine 1500 mg
MSM 3000 mg
Vitamine B6 (pyridoxaal-5-fosfaat) 5 mg 360%
Vitamine C (calcium/magnesium ascorbaat) 505 mg 630 %
Calcium (citraat) 250 mg 31%
Magnesium (citraat) 450 mg 120%
Mangaan (citraat) 7.6 mg 380%
Vitamine D3 (cholecalciferol) 5 mcg 100%

Ingrediënten
MSM, glucosaminesulfaat kaliumchloride (uit schaaldieren), chondroïtinesulfaat, hypromellose, mineralen, vitaminen, magnesium stearaat, citroenzuur (zuurteregelaar).

Allergenen informatie 
Bevat schaaldieren. Dit product bevat geen gluten, gist, lactose, kunstmatige kleurstoffen, bindmiddelen of conserveringsmiddelen.

Gebruik

Neem 10 capsules per dag. Tenzij anders geadviseerd.

Vitakruid reviews

 1. Niels

  het bewegingsapparaat en het behoud van sterke botten, spieren en kraakbeen.

 2. Lis

  Vitakruid Atrimove Capsules heeft mijn dagelijks leven enorm verbeterd door de ondersteuning van mijn bewegingsapparaat. De hoge dosering van vitaminen en mineralen en de actieve nutriënten, zoals glucosamine en chondroïtine, hebben echt geholpen b

 3. Eva

  Ik ben echt onder de indruk van Vitakruid Atrimove capsules! Ik heb al jaren last van mijn gewrichten, maar sinds ik deze capsules dagelijks gebruik, heb ik veel minder pijn en kan ik veel gemakkelijker bewegen. Ik waardeer vooral de hoge dosering glucosaminesulfaat, wat duidelijk een verschil maakt in mijn dagelijks leven. Daarnaast ben ik blij dat er ook andere gezondheidsbevorderende nutriënten zijn toegevoegd, waardoor ik weet dat ik mijn lichaam echt het beste geef.

 4. Demi

  Ik was sceptisch over het proberen van Vitakruid Atrimove capsules, maar ik ben zo blij dat ik het gedaan heb! Na slechts een paar weken gebruik voel ik al een verschil in mijn gewrichten. Ik moet vaak lange uren zitten voor mijn werk, en mijn heupen en knieën deden altijd pijn na een lange dag. Nu merk ik dat ik gemakkelijker kan opstaan en bewegen, en ik voel me over het algemeen veel comfortabeler. Ik zou deze capsules aanraden aan iedereen die op zoek is naar natuurlijke verlichting van gewrichtspijn!

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Waarschuwingen

De maximale hoeveelheid vitamine B6 in een supplement ligt voor kinderen lager dan voor volwassenen. De reden hiervoor is dat kinderen een lagere veilige bovengrens voor vitamine B6 hebben dan volwassenen. In de onderstaande tabel staat de maximale hoeveelheid vitamine B6 voor kinderen aangegeven. Wij adviseren u om hier rekening mee te houden.

Hoeveelheid vitamine B6 Advies/waarschuwing
Tot 3 milligram per dag Niet geschikt voor kinderen onder 1 jaar
3 milligram per dag of meer Niet geschikt voor kinderen tot en met 3 jaar
5 milligram per dag of meer Niet geschikt voor kinderen tot en met 10 jaar
7 milligram per dag of meer Niet geschikt voor kinderen tot en met 17 jaar

Niet gebruiken bij overgevoeligheid of allergie voor schaaldieren. Dit voedingssupplement is niet geschikt voor kinderen tot en met 3 jaar.Twijfelt u of u dit product kunt gebruiken in combinatie met uw medicijnen? Overleg bij twijfel altijd met uw huisarts. Buiten bereik en zicht van jonge kinderen houden. Droog en op kamertemperatuur bewaren (15-25 °C).

Waar is glucosamine goed voor?

Glucosamine is een stof die van nature in het lichaam wordt geproduceerd en die vooral in kraakbeen en gewrichtsvloeistof voorkomt. Het wordt vaak gebruikt als supplement bij klachten zoals gewrichtspijn en ondersteuning van de mobiliteit.

Anna van der Laan

Gezondheidsdeskundige

Veelgestelde vragen

Wat zijn de ervaringen met Vitakruid Atrimove Capsules?

Er zijn veel positieve ervaringen van gebruikers van Vitakruid Atrimove Capsules. Veel mensen merken dat hun gewrichten soepeler aanvoelen en dat ze minder last hebben van stijfheid en pijn. Ook ervaren sommige gebruikers dat hun botten sterker worden en dat ze meer energie hebben. Het is echter belangrijk om te onthouden dat de ervaringen van gebruikers kunnen verschillen en dat het effect van het supplement afhankelijk kan zijn van verschillende factoren, zoals leeftijd, levensstijl en gezondheid.

Waarom deze Vitakruid Atrimove Capsules aanbieding kopen?

Als je op zoek bent naar een supplement dat het functioneren van het bewegingsapparaat ondersteunt, dan is deze aanbieding van Vitakruid Atrimove Capsules zeker de moeite waard om te overwegen. Dit supplement bevat een hoog gebalanceerde dosering van verschillende vitaminen en mineralen die belangrijk zijn voor sterke botten en spieren. De extreem hoge dagdoseringen van de actieve nutriënten in dit supplement maken het een goede keuze voor mensen die behoefte hebben aan extra ondersteuning. Bovendien biedt de ongekende prijs-kwaliteit verhouding van dit supplement een extra voordeel.

Wat zijn de voordelen van Vitakruid Atrimove Capsules?

Vitakruid Atrimove Capsules heeft verschillende voordelen. Zo ondersteunt het supplement het functioneren van het bewegingsapparaat op verschillende gebieden en bevat het een hoog gebalanceerde dosering van verschillende vitaminen en mineralen. Het supplement is goed voor de botten en spieren en helpt bij het behoud van sterke tanden. Bovendien beschermt het supplement het lichaam tegen oxidatieve schade en helpt het bij de aanmaak van rode bloedcellen. De extreem hoge dagdoseringen van de actieve nutriënten en de ongekende prijs-kwaliteit verhouding maken dit supplement een goede keuze voor mensen die behoefte hebben aan extra ondersteuning.

Heeft Vitakruid Atrimove Capsules bijwerkingen?

Vitakruid Atrimove Capsules is een voedingssupplement en bevat geen medicinale ingrediënten. Het supplement is veilig om te gebruiken en heeft geen bekende bijwerkingen bij de aanbevolen dosering. Het is echter altijd belangrijk om de aanbevolen dosering te volgen en de instructies op de verpakking te lezen voordat je het supplement gebruikt. Als je twijfelt of het supplement geschikt is voor jou, kun je het beste contact opnemen met een arts of apotheker.