Keuzehulp

Greens

Een greens poeder wordt gemaakt van gedroogde groene planten, die een mengsel kunnen zijn van super groene groenten en fruit. De voordelen van groene poeder zijn aanzienlijk omdat ze gevriesdroogd zijn, waardoor alle voedingsvoordelen van groenten en fruit behouden blijven. Greens poeders zitten boordevol micro- en macronutriënten uit het voedsel dat we kennen en liefhebben: grassen, algen, zeekelp, probiotica, chlorella en spirulina. Dat is een belangrijke reden waarom veel mensen kiezen voor groente poeders. Hoewel we ernaar streven veel fruit en groenten te eten, is dat niet eenvoudig te realiseren en dat is precies waar het greens supplement meerwaarde biedt. Bekijk op deze pagina onze beste groene poeders of ontdek meer over de wereld van greens.

Greens kopen

Filter

6 artikelen in Greens

6 artikelen in Greens

Mattisson Alkagreens proteïne

Mattisson Alkagreens proteïne

Mattisson HealthStyle AlkaGreens Proteïne is een hoogwaardig en uniek superfood dat plantaardige proteïnen bevat als vervanging van dierlijke eiwitbronnen zoals wei en soja proteïnen. Proteïnen dragen bij aan de opbouw, instandhouding en het herstel van spieren. Deze proteïne is verkrijgbaar in de heerlijke bosvruchtensmaak en gezoet met stevia. Daarnaast bevat het een vezelrijk groenten- en fruitcomplex (VitaVeggieTM), een bessen-complex met een hoge ORAC-waarde (VitaBerryTM), kiemgrassen met chlorofyl, kruiden, enzymen en prebiotische vezels. Het is een rijke basis voor een super smoothie die niet alleen lekker is, maar ook bijdraagt aan een gezonde levensstijl.

Het gebruik van Mattisson HealthStyle AlkaGreens Proteïne heeft veel voordelen voor het lichaam. Het bevat plantaardige proteïnen die een goede vervanging zijn voor dierlijke eiwitbronnen. Het heeft een vezelrijk groenten- en fruitcomplex, waardoor het ook bijdraagt aan een gezonde spijsvertering en stoelgang. De bessen-complex met hoge ORAC-waarde (VitaBerryTM) kan bijdragen aan een gezond immuunsysteem en het neutraliseren van vrije radicalenactiviteit en schade. De toevoeging van kiemgrassen met chlorofyl, kruiden, enzymen en prebiotische vezels zorgen voor extra gezonde voedingsstoffen en kunnen bijdragen aan een gezonde levensstijl.

Mattisson Alkagreens probiotica

Mattisson Alkagreens probiotica

Mattisson HealthStyle AlkaGreens Probiotic is een uniek en hoogwaardig superfood met een blend van 100 Probiotica stammen en meer dan 45 natuurlijke, vegan ingrediënten. Deze basis voor een super smoothie bevat onder andere kiemgrassen met chlorofyl, vezelrijk groente- en fruitmix (VitaVeggieTM), hoog ORAC bessencomplex (VitaberryTM) en 10 verschillende probioticastammen. Het product heeft een heerlijke bosvruchtensmaak en is gezoet met stevia. Bovendien bevat het probiotica die kunnen bijdragen aan een gezonde darmflora en spijsvertering.

Het unieke aan Mattisson HealthStyle AlkaGreens Probiotic is de combinatie van natuurlijke ingrediënten die elkaar versterken. De ORAC-waarden van VitaBerryTM geven de antioxidant waarde aan en laten zien dat het product de potentie heeft om vrije radicalenactiviteit en schade te neutraliseren. Het product bevat daarnaast kiemgrassen met chlorofyl, kruiden, enzymen en prebiotische vezels die de opname van voedingsstoffen kunnen bevorderen en de spijsvertering ondersteunen. Door de natuurlijke ingrediënten en de smaak van bosvruchten is het een makkelijke en gezonde toevoeging aan je dieet.

Mattisson Organic Alkagreens poeder bio

Mattisson Organic Alkagreens poeder bio

Mattisson HealthStyle AlkaGreens Organic is een hoogwaardig en uniek superfood dat meer dan 45 natuurlijke vegan ingrediënten bevat. Dit superfood kan gemakkelijk worden verwerkt in een smoothie, dankzij de heerlijke smaak van bosvruchten zonder toegevoegde zoetstoffen. Het bevat onder andere vezelrijke groenten- en fruitmix (VitaVeggieTM), kiemgrassen met chlorofyl, een hoog ORAC bessencomplex (VitaberryTM), kruiden, enzymen en prebiotische vezels. Deze ingrediënten zorgen voor een optimale en gebalanceerde voeding, rijk aan antioxidanten, vitaminen en mineralen.

VitaBerryTM is een hoogwaardige bron van antioxidanten die zijn gemeten met de ORAC-methode. De ORAC-waarde staat voor de zuurstof radicale absorptie capaciteit en is een meting van het vermogen van een stof om schadelijke vrije radicalen te neutraliseren. De ORAC-waarde van VitaBerryTM is indrukwekkend hoog, wat betekent dat het helpt bij het verminderen van schade aan het lichaam door oxidatie en het verouderingsproces van het lichaam vertraagt. Door het dagelijks toevoegen van Mattisson HealthStyle AlkaGreens Organic aan het dieet, kan het lichaam op natuurlijke wijze worden ondersteund om gezond en vitaal te blijven.

Mattisson Collagen collageen AlkaGreens poeder

Mattisson Collagen collageen AlkaGreens poeder

Mattisson HealthStyle AlkaGreens Collageen is een hoogwaardig en uniek superfood met ruim 45 natuurlijke ingrediënten, waaronder kiemgrassen die chlorofyl bevatten, vezelrijke groenten en fruit, hoog ORAC bessencomplex, kruiden, enzymen en prebiotische vezels. Een ander belangrijk ingrediënt is Peptan® Fish Collagen peptides. Dit product is gezoet met stevia en heeft een heerlijke smaak van bosvruchten.

Een van de voordelen van Mattisson HealthStyle AlkaGreens Collageen is dat het een bron van antioxidanten is. De ORAC-waarden van VitaBerryTM drukken de antioxidant waarde uit en zijn een goede maatstaf voor de kracht en mogelijkheid om vrije radicalenactiviteit en schade te neutraliseren. Daarnaast is dit product rijk aan voedingsstoffen en bevat het belangrijke ingrediënten die kunnen bijdragen aan een gezond en gebalanceerd dieet. Bovendien is het een gemakkelijke manier om extra voedingsstoffen binnen te krijgen door het eenvoudig toe te voegen aan een smoothie of shake.

Mattisson Absolute AlkaGreens poeder

Mattisson Absolute AlkaGreens poeder

Mattisson HealthStyle AlkaGreens Absolute Poeder is een superfood met meer dan 45 natuurlijke en vegan ingrediënten. Het is speciaal ontworpen voor een gezonde levensstijl en kan worden gebruikt als basis voor een super smoothie. Het bevat onder andere kiemgrassen met chlorofyl, VitaVeggieTM (een vezelrijk groente- en fruitmengsel) en VitaBerryTM (een hoogwaardig bessencomplex met een hoge ORAC-waarde), kruiden, enzymen en prebiotische vezels. Het poeder heeft een heerlijke smaak van bosvruchten en is gezoet met Stevia, waardoor het ook geschikt is voor mensen die suiker willen vermijden.

Een ander belangrijk aspect van dit superfood is de hoge ORAC-waarde van VitaBerryTM, wat aangeeft hoeveel antioxidanten het product bevat en hoe effectief het kan zijn in het bestrijden van vrije radicalen en het verminderen van oxidatieve stress in het lichaam. Het product is veganistisch en bevat geen kunstmatige ingrediënten of conserveermiddelen, waardoor het geschikt is voor mensen die een gezonde en natuurlijke levensstijl nastreven. Het is een gemakkelijke en heerlijke manier om uw lichaam te voorzien van de voedingsstoffen die het nodig heeft om gezond en vitaal te blijven.

Mattisson Absolute Alkagreens capsules 540mg

Mattisson Absolute Alkagreens capsules 540mg

Mattisson HealthStyle Biologisch Alkagreens Capsules biedt een voedingssupplement dat meer dan 45 biologische en natuurlijke ingrediënten bevat. Deze veganistische, glutenvrije en lactosevrije formule bevat kiemgrassen die chlorofyl bevatten, een vezelrijk groenten- en fruitcomplex (VitaVeggieTM), een hoog ORAC bessencomplex (VitaberryTM), kruiden, enzymen en prebiotische vezels. Door deze samenstelling is het supplement een rijke bron van voedingsstoffen, waaronder vitaminen, mineralen, vezels en antioxidanten. Bovendien heeft het product een frisse, milde smaak dankzij de toevoeging van natuurlijk bosvruchtenaroma.

AlkaGreens capsules kunnen helpen bij het handhaven van de juiste pH-balans van het lichaam, wat kan bijdragen aan het verminderen van vermoeidheid, het verbeteren van de spijsvertering en het versterken van het immuunsysteem. De toegevoegde antioxidanten kunnen beschermen tegen vrije radicalen en oxidatieve stress, wat kan helpen om de cellen en weefsels van het lichaam gezond te houden. Bovendien kan de prebiotische vezels helpen bij het bevorderen van een gezonde darmflora en spijsvertering. De capsules zijn handig in gebruik en gemakkelijk mee te nemen, waardoor ze een handige manier zijn om de dagelijkse voeding aan te vullen met extra voedingsstoffen.

Greens: wat is groene poeder?

Groene poeder is een mengsel van gevriesdroogd fruit en groenten, spijsverteringsenzymen, probiotica, vezels en extracten. Deze mix samen worden greens, groene poeder of groente poeder genoemd. Afhankelijk van het merk kunnen deze mengsels ook adaptogenen en kruiden als gember en ashwagandha bevatten.

Terwijl sommige greens plantaardig of ronduit bitter smaken, zijn er andere in verschillende smaken, zoals chocolade en gemengde bessen, die de smaakpapillen meer kunnen plezieren. Maar, sommige groente poeders worden geleverd met veel andere ingrediënten om de smaak te verbeteren, en deze kunnen toegevoegde suikers en natuurlijke smaken bevatten. Producenten van greens supplementen melden dat hun producten veel vitaminen en mineralen bevatten.

Veel drinkbare groente poeders hebben gezondheidsvoordelen, zoals ondersteuning van immuniteit, spijsvertering en energie; de wetenschap moet deze beweringen echter nog volledig onderbouwen. Bovendien kun je deze groene poeders door verschillende voedingsmiddelen mengen, wat de voedingswaarde ervan verder kan verbeteren.

Waar is greens poeder goed voor?

Greens poeders kunnen je ondersteunen tijdens vermoeide dagen. De meeste groente poeders op de markt beweren je energieniveau te verhogen dankzij de toegevoegde B-vitaminen zoals thiamine, niacine, pantotheenzuur, riboflavine, pyridoxine en methylcobalamine die verantwoordelijk zijn voor de energieproductie in het lichaam.

Omdat de effecten van greens poeder nog niet volledig begrepen wordt, is het moeilijk om zeker te weten of ze werkelijk geestelijke of lichamelijke vitaliteit bieden. Maar als je B-vitaminen niet op peil zijn, kan aanvulling helpen tegen vermoeidheid, volgens een overzicht uit 2020, gepubliceerd in Nutrients.

Bovendien voegen sommige groente poeders groene thee en zwarte thee bladextracten toe aan hun greens powder blends, twee bronnen van cafeïne die al dan niet de energie kunnen verbeteren, meldt een artikel uit 2019 in Nutrients.

Goed bezig met Greens.

Bestel voordelig op Vitamines.com

Greens kopen

Waarom greens supplement kopen?

Vraag je je nog af waarom je een greens supplement zou kopen? Als je bijvoorbeeld niet voldoet aan de aanbevelingen voor groenten en fruit, zou je baat kunnen hebben bij het innemen van een groente poeder, maar meer groenten en fruit eten zou hetzelfde effect hebben. Niet iedereen gunt zichzelf de tijd om voldoende groenten te eten en dat is precies de doelgroep waarop het greens supplement zich op richt. Het greens supplement werkt in dat opzicht, en ze kunnen nuttig zijn als je geen toegang hebt tot verse producten.

Is groene poeder gezond?

Het hele idee achter groene poeders is dat ze gezond zijn omdat greens juist de gezondheid ondersteunen, al blijft gezond eten ook onmisbaar. Zie een groen poeder als precies wat het is: een supplement. Je kunt altijd beter hele groenten en fruit eten om het volledige voedingsvoordeel en de kracht van antioxidanten te krijgen. Maar het is zeker niet ongezond om dagelijks een groene poeder te consumeren.

Geeft groene poeder bijwerkingen?

Groene poeder bijwerkingen zoals allergische reacties kunnen voorkomen, vooral bij mensen die gevoelig zijn voor bepaalde plantensoorten in de supplementen. Spijsverteringsproblemen zoals gas, opgeblazen gevoel en diarree kunnen ook optreden door de hoge vezelinhoud. Soms kunnen greens supplementen de bloedsuikerspiegel beïnvloeden, wat problemen kan veroorzaken voor mensen met diabetes.

Greens

Ontdek de kracht van onze green supplement, een unieke blend van superfoods waaronder broccoli, microgreens, biet en pompoenzaad, samengebracht in een heerlijk groen poeder. Deze greens supplements bieden buitengewone voeding voor zowel vegans als niet-vegans. Met onze groene poedertjes kun je gemakkelijk de benodigde dagelijkse hoeveelheid groenten en fruit binnen krijgen.

In tegenstelling tot veel groen poeder op de markt, is ons Green Supplement niet alleen een bron van voeding, maar het smaakt ook geweldig. We hebben een vleugje aardbei en vanille toegevoegd om een zoetere smaak te creëren. Plus, het bevat weiproteïne concentraat om je te helpen met het opbouwen en behouden van spiermassa.

Vergeet niet dat ons green powder supplement rijk is aan beta-caroteen, een krachtige antioxidant bekend om zijn talrijke gezondheidsvoordelen. Of je nu een doorgewinterde vegan bent of iemand die gewoon op zoek is naar een manier om meer groenten in je dieet te krijgen, probeer onze green supplement. Het is meer dan alleen groene poedertjes, het is een krachtige manier om je dagelijkse voeding te verbeteren.