Vitiv Alka greens bio

  • 300 Gram
  • 300 Gram

38.95

€0.13 per Gram

Vitiv Biologische Alka Greens Poeder is een veelzijdig en gezond voedingssupplement dat bestaat uit 100% biologische ingredienten. Het poeder bevat een combinatie van groene planten met chlorofyl, een bessencomplex met een hoge ORAC-waarde, en pre- en probiotica. Bovendien is het rijk aan antioxidanten (ORAC 2400), mineralen, vitaminen, vezels, probiotica en spijsverteringsenzymen. Dit maakt het een waardevolle toevoeging aan uw dagelijkse voeding.

Het gebruik van Vitiv Biologische Alka Greens Poeder is eenvoudig en flexibel. U kunt het gemakkelijk toevoegen aan uw ontbijt, zoals havermout, yoghurt of sap. Daarnaast kunt u het ook gebruiken in smoothies of shakes, waardoor u op een smakelijke manier kunt profiteren van de voedzame eigenschappen. Bovendien wordt het poeder gezoet met stevia, een natuurlijke zoetstof, waardoor het een gezond alternatief is voor suikerhoudende producten.

De voordelen van Vitiv Biologische Alka Greens Poeder zijn divers. Het biedt een scala aan voedingsstoffen zoals antioxidanten, mineralen, vitaminen en vezels, die kunnen bijdragen aan een gezond immuunsysteem, een goede spijsvertering en algehele vitaliteit. Daarnaast bevatten de pre- en probiotica in het poeder gunstige bacterien die de darmgezondheid kunnen bevorderen. Het gebruik van biologische ingredienten zorgt ervoor dat u kunt genieten van een product zonder synthetische toevoegingen of pesticiden.

Kortom, Vitiv Biologische Alka Greens Poeder is een hoogwaardig voedingssupplement dat u op verschillende manieren kunt gebruiken en dat u voorziet van belangrijke voedingsstoffen. Met zijn biologische samenstelling en zoetstof op basis van stevia is het een gezonde keuze voor diegenen die streven naar een gebalanceerd en voedzaam dieet.

Lees meer <
  • 100% biologisch

  • Bevat hoge ORAC-waarde en pre- en probioticum

  • Rijk aan anitoxidanten, mineralen, vitaminen en vezels

Anderen kochten ook

2+1 Gratis
Bestseller!
Herbolist Collageen Beauty Blend

Herbolist Collageen Beauty Blend

Bestseller!
BOOM proteïne vanille

BOOM proteïne vanille

Bestseller!
BOOM proteïne vanille to go

BOOM proteïne vanille to go

Bestseller!
BOOM proteïne banaan

BOOM proteïne banaan

Populair in greens

Vitakruid Super Greens

Vitakruid Super Greens

Fittergy Greens

Fittergy Greens

Fittergy GreensWhey

Fittergy GreensWhey

Mattisson Alkagreens probiotica

Mattisson Alkagreens probiotica

Gebruik

1 – 3x daags 10 gram Vitiv Alka Green poeder (ca. 2 maatscheppen) oplossen in water, vruchtensap of mengen door smoothie.

Groene thee:
Maximale dosis ECGC is 800 mg per dag.
Niet consumeren op een nuchtere maag of in combinatie met andere groene thee producten
Niet geschikt voor kinderen onder de 18 jaar, tijdens de zwangerschap of borstvoeding.

Koel, droog, donker en afgesloten bewaren.

Vitiv reviews

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Vitiv Alka greens bio” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Waarschuwingen

Dit product is een voedingssupplement. Aanbevolen dosering niet overschrijden. Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding. Buiten bereik van jonge kinderen houden. Droog, afgesloten en bij kamertemperatuur bewaren, tenzij anders geadviseerd op het etiket. Raadpleeg een deskundige alvorens supplementen te gebruiken in geval van zwangerschap, lactatie, medicijngebruik en ziekte.

Waar is greens goed voor?

"Greens" is een algemene term die verwijst naar een mix van groene planten, zoals bladgroenten, grassen en algen. Greens-supplementen bevatten vaak een combinatie van deze planten en worden vaak gebruikt als een manier om verschillende vitamines en voedingsstoffen binnen te krijgen.

Anna van der Laan

Gezondheidsdeskundige

Veelgestelde vragen

Wat zijn de ervaringen met Vitiv Biologische Alka Greens Poeder?

Er zijn veel positieve ervaringen met Vitiv Biologische Alka Greens Poeder. Mensen melden dat ze zich energieker voelen na het gebruik ervan. Ze merken ook een verbetering in hun spijsvertering en een algemeen gevoel van welzijn. Daarnaast waarderen gebruikers de veelzijdigheid van het product en hoe gemakkelijk het toe te voegen is aan hun dagelijkse voeding.

Waarom deze aanbieding van Vitiv Biologische Alka Greens Poeder kopen?

Deze aanbieding van Vitiv Biologische Alka Greens Poeder is de ideale gelegenheid om te profiteren van de vele voordelen die dit product biedt. Met deze aanbieding krijg je een hoogwaardig, 100% biologisch product dat rijk is aan waardevolle voedingsstoffen zoals antioxidanten, mineralen, vitaminen en vezels. Bovendien bevat het pre- en probiotica, wat gunstig kan zijn voor een gezonde spijsvertering. Door deze aanbieding te kopen, krijg je waar voor je geld en kun je jezelf verwennen met een product dat je dagelijkse voeding kan verrijken.

Wat zijn de voordelen van Vitiv Biologische Alka Greens Poeder?

Vitiv Biologische Alka Greens Poeder biedt verschillende voordelen voor je gezondheid. Het bevat een bessencomplex met een hoge ORAC-waarde, wat betekent dat het een hoog gehalte aan antioxidanten heeft die je lichaam kunnen beschermen tegen vrije radicalen. Daarnaast is het rijk aan mineralen en vitaminen die essentieel zijn voor een goede werking van je lichaam. Het vezelgehalte kan bijdragen aan een gezonde spijsvertering, terwijl de aanwezigheid van pre- en probiotica de darmgezondheid kan ondersteunen. Bovendien bevat het spijsverteringsenzymen die de vertering van voedsel kunnen bevorderen. Kortom, Vitiv Biologische Alka Greens Poeder biedt een breed scala aan voordelen voor je algehele welzijn.

Heeft Vitiv Biologische Alka Greens Poeder bijwerkingen?

Over het algemeen zijn er geen meldingen van ernstige bijwerkingen bij het gebruik van Vitiv Biologische Alka Greens Poeder. Het is echter altijd raadzaam om de aanbevolen dosering te volgen en te luisteren naar je eigen lichaam. Sommige mensen kunnen gevoelig zijn voor bepaalde ingredienten in het product, zoals stevia. Als je een bekende allergie of intolerantie hebt, is het verstandig om de ingredientenlijst zorgvuldig te controleren voordat je het product gebruikt. Als je twijfelt of vragen hebt over mogelijke bijwerkingen, is het raadzaam om contact op te nemen met een zorgverlener of een deskundige op het gebied van voedingssupplementen.