Vitakruid Groenlipmossel extract & Ovomet

  • 90 Capsules
  • 90 Capsules

30.90

€0.34 per Capsules

Ondersteunt normale collageenvorming*
De groenlipmossel dankt zijn naam aan de lichtgroene rand aan de buitenkant van de schelp. Mosselen komen alleen voor in de wateren van de Nieuw-Zeelandse Marlborough Sounds, waar de schelpdieren optimaal gedijen in hun ongerepte natuurlijke omgeving. Groengerande weekdieren bevatten van nature hoge concentraties essentiële vetzuren en glycosaminoglycanen (GAG’s). GAG’s zijn lange suikerketens die door het hele lichaam worden aangetroffen, voornamelijk in kraakbeen, gewrichtsvloeistof en huid.

Naast de groenlipmossel speelt ook het gepatenteerde Ovomet® een hoofdrol in deze formule. Dit eierschaalmembraan bevat van nature collageen, hyaluronzuur, glucosamine, chondroïtine, keratine, lysozym en meer dan 500 eiwitten. Groenlipmosselextract en Ovomet® zijn belangrijk voor de vorming van collageen, dat belangrijk is voor botten. *Bovendien speelt ons product een rol bij de aanmaak van kraakbeen. *

  • Draagt bij aan normale collageenvorming*
  • Goed voor het kraakbeen*
  • Belangrijk voor de huid*

Over Vitamines.com

Vitamines.com verkoopt alleen kwalitatieve voedingssupplementen. Zo weet je dat je altijd de beste supplementen koopt tegen aantrekkelijke prijzen. Value for money and body!

Ingrediënten

Groenlipmossel extract (WEEKDIER), hypromellose (capsule), Ovomet® (EI), Vitamine C (ascorbinezuur).

Gebruik

Neem 3 capsules per dag. Tenzij anders wordt voorgeschreven.

Reviews

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Vitakruid Groenlipmossel extract & Ovomet” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Waarschuwingen

Niet gebruiken bij allergie of overgevoeligheid voor vis en/of ei.

Een gezonde levensstijl is belangrijk, evenals een gevarieerde evenwichtige voeding, waarvoor voedingssupplementen geen vervanging zijn.

Waarom Vitamines.com ?

68% van de Nederlanders gebruikt een supplement om hun gezondheid te ondersteunen. Vitamines.com helpt ook jou op weg met de best geteste vitamines en supplementen.

Anna van der Laan

Vitamine Expert

1 artikel toegevoegd aan jouw bestelling. Bekijk