Davitamon IJzer met Vitamine C en B12

  • 33 Tabletten
  • 33 Tabletten

9.99

Op voorraad
€0.30 per Tabletten

avitamon IJzer met B12 is een voedingssupplement en bevat wel vier verschillende vitaminen. Daarnaast bevat elke tablet 14mg aan ijzer.

Vitamine C verhoogt de opname van ijzer in het bloed, bevordert de energiestofwisseling en helpt bij de bescherming van gezonde lichaamscellen.
Vitamine B12 is een vitamine uit het vitamine B-complex en is belangrijk om goed te kunnen blijven functioneren.
Vitamine B12 helpt bijvoorbeeld bij het verminderen van vermoeidheid en draagt bij aan de vorming van rode bloedcellen.
Ijzer heeft een gunstige invloed op de vermindering van vermoeidheid en moeheid.
Ijzer ondersteunt de aanmaak van rode bloedlichaampjes.

  • Helpt vermoeidheid te verminderen
  • Verbetering van ijzeropname²
  • Ook geschikt tijdens de zwangerschap en bij borstvoeding

Anderen kochten ook

Bestseller!
Herbolist Collageen Puur

Herbolist Collageen Puur

Bestseller!
Herbolist Collageen Beauty Blend

Herbolist Collageen Beauty Blend

Bestseller!
Vitakruid Multivitamine Nacht Man

Vitakruid Multivitamine Nacht Man

Nu -15%
Bestseller!
Vitakruid Vitamine D3 25mcg

Vitakruid Vitamine D3 25mcg

Over Vitamines.com

Vitamines.com verkoopt alleen kwalitatieve voedingssupplementen. Zo weet je dat je altijd de beste supplementen koopt tegen aantrekkelijke prijzen. Value for money and body!

Ingrediënten

Vitamines, lactose (MELK), emulgatoren: microkristallijne cellulose, hydroxypropylmethylcellulose, ijzer, antiklontermiddelen: talk, magnesiumzouten van vetzuren, siliciumdioxide, kleurstof: titaandioxide

Gebruik

Volwassenen en kinderen vanaf 12 jaar: 1 tablet per dag met wat water innemen,m bij voorkeur tijdens of na de maaltijd. Niet geschikt voor kinderen jonger dan 1 jaar. Droog, afgesloten en bij kamertemperatuur bewaren.

Reviews

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Davitamon IJzer met Vitamine C en B12” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Veelgestelde vragen

Vitamine B12 (cobalamine) is nodig voor de rode bloedcellen. De Rode bloedcellen zijn nodig om zuurstof in je bloed te vervoeren. Ook is vitamine B12 nodig voor dewerking van het zenuwstelsel. Wat is vitamine B12? De vitamines van een vitamine B-complex vind je in bruin brood, graanproducten, aardappelen, groente, vis, vlees en vleeswaren, melk en melkproducten en noten. Vitamine B12 kan ook in plantaardige producten voorkomen zoals zeewier en algen. Een nadeel hiervan is dat dit een vorm is die niet goed kan worden opgenomen door het lichaam. Waar zit veel vitamine B12 in? B-vitamines verhogen de natuurlijke energie in het lichaam. Dit komt omdat B-vitamines belangrijk zijn binnen onze stofwisseling. Vitamine B maakt energie vrij uit de voeding, door een rol te spelen in de verbranding van koolhydraten, vetten en eiwitten. Elke B-vitamine heeft zijn eigen specifieke werking in het lichaam. Vitamine B12 is nodig voor uw bloed en zenuwen. Zo bevordert Vitamine B12 de aanmaak van de rode bloedcellen. De rode bloedcellen zijn nodig om zuurstof in je bloed te vervoeren. Wat doet Vitamine B12 met je lichaam? We bieden je de B12 Methylcobalamine 1000 µg aan in de vorm van een smelttablet. Opname via het mondslijmvlies zorgt voor een snelle en verbeterde opname van de werkzame nutriënten. Bovendien is de lichtzoete smaak van de B12 Methylcobalamine 1000 µg smelttablet zeer aangenaam! Waarom moet ik B12 slikken als smelttablet? * Goedgekeurde gezondheidsclaims:
Vitamine B12 heeft een gunstige invloed op de vermindering van vermoeidheid en futloosheid.
Vitamine B12 heeft een positieve invloed op het immuunsysteem, de gemoedstoestand, het geheugen en het concentratievermogen.
Vitamine B12 zorgt voor een verbeterde functie van het zenuwstelsel, de aanmaak van rode bloedcellen en het heeft een rol in het vernieuwingsproces. Wat zijn de voordelen van Vitamine B12?

Waarom Vitamines.com ?

68% van de Nederlanders gebruikt een supplement om hun gezondheid te ondersteunen. Vitamines.com helpt ook jou op weg met de best geteste vitamines en supplementen.

Anna van der Laan

Vitamine Expert

1 artikel toegevoegd aan jouw bestelling. Bekijk