A.Vogel Kelpasan Schildklier Tabletten 200 tabletten

12.99

A.Vogel Kelpasan Tabletten is een natuurlijk voedingssupplement op basis van jodium dat specifiek ontworpen is om de schildklier* en de stofwisseling* te ondersteunen. Jodium is een essentieel mineraal dat voornamelijk voorkomt in zeevruchten en groene groenten. Wanneer uw dieet weinig van deze voedingsmiddelen bevat, kan het nuttig zijn om extra jodium aan uw voeding toe te voegen. Met A.Vogel Kelpasan Tabletten krijgt u een aanvulling van jodium van 100% natuurlijke oorsprong.

De unieke formule van A.Vogel Kelpasan Tabletten helpt bij het behouden van een gezonde schildklier* en ondersteunt de energiestofwisseling*. Bovendien bevat het geen kunstmatige toevoegingen en is het van natuurlijke oorsprong. Dit maakt het een gezonde keuze voor mensen die op zoek zijn naar een natuurlijke manier om hun jodiuminname te verhogen. Het product is nog in afwachting van Europese toelating voor de gezondheidsclaims met betrekking tot de schildklier en stofwisseling.

Lees meer <
 • Extra jodium ter aanvulling op de voeding

 • 100% natuurlijk

Anderen kochten ook

Nu -25%
Bestseller!
Herbolist Collageen Beauty Blend

Herbolist Collageen Beauty Blend

Nu -25%
Bestseller!
BOOM proteïne vanille

BOOM proteïne vanille

Bestseller!
Herbolist Collageen Puur

Herbolist Collageen Puur

Bestseller!
BOOM proteïne vanille sachet

BOOM proteïne vanille sachet

Populair in jodium tabletten

Vitals Jodium

Vitals Jodium

Orthica Dino minerals

Orthica Dino minerals

Vitakruid Jodium nascent druppels

Vitakruid Jodium nascent druppels

New Care Zwarte knoflook plus

New Care Haar huid nagel

Ingrediënten

Samenstelling
1 tablet bevat 200 µg jodium (133% van de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid).

Ingrediënten
Vulstof (lactose (melk), gesiliceerde microkristallijne cellulose), kelp (Macrocystis pyrifera), verstevigingsmiddel (acacia), glansmiddel (magnesiumstearaat).

Allergenen informatie

Bevat lactose en melk.

Gebruik

‘s Morgens één tablet met wat water innemen

A. Vogel reviews

 1. Tom

  A.Vogel Kelpasan Tabletten is een fantastisch natuurlijk voedingssupplement dat mijn schildklierfunctie en stofwisseling ondersteunt. De 100% natuurlijke oorsprong en afwezigheid van kunstmatige toevoegingen maken het een gezonde keuze voor iedereen die op zoek is naar een extra jodiuminname.

 2. Kim

  A.Vogel Kelpasan Tabletten is een geweldig product dat mijn schildklierfunctie en stofwisseling ondersteunt op een natuurlijke manier. Het is een veilige en gezonde keuze voor mensen die hun jodiuminname willen verhogen.

 3. Sander

  Ik ben erg blij met mijn beslissing om de A.Vogel Kelpasan Schildklier Tabletten 200 tabletten te kopen! Ik had al geruime tijd last van een trage schildklier en voelde me erg vermoeid. Maar na het nemen van de Kelpasan tabletten, heb ik gemerkt dat mijn energie niveaus zijn verbeterd. Ik vind het vooral geweldig dat de tabletten natuurlijk zijn en geen bijwerkingen hebben. Ik zal dit product zeker aanbevelen aan iedereen die last heeft van een trage schildklier.

 4. Demi

  Als vegetariër is het soms een uitdaging voor mij om voldoende jodium binnen te krijgen. Maar met de A.Vogel Kelpasan Schildklier Tabletten 200 tabletten hoef ik me geen zorgen te maken omdat het product rijk is aan jodium. Ik ben positief verrast dat mijn stofwisseling verbeterd is en ik voldoende energie heb om mijn dag door te komen. Dankzij deze natuurlijke tabletten kan ik nu beter voor mijn schildklier zorgen. Ik zou dit product ten zeerste aanbevelen aan alle vegetariërs en iedereen die op zoek is naar een natuurlijke manier om de schildklier en stofwisseling te ondersteunen.

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Waarschuwingen

Kelpasan niet gebruiken tijdens de zwangerschap en de periode waarin borstvoeding wordt gegeven. Niet gebruiken bij overgevoeligheid voor een van de componenten. Buiten bereik en zicht van kinderen houden. Bewaren beneden 25ºC.

Waar is jodium tabletten goed voor?

Jodium is een mineraal dat belangrijk is voor de normale functie van de schildklier. De schildklier gebruikt jodium om schildklierhormonen te maken, die het metabolisme reguleren en helpen bij de groei en ontwikkeling van het lichaam. Jodium is ook belangrijk voor de ontwikkeling van de hersenen en het zenuwstelsel bij foetussen en jonge kinderen.

Anna van der Laan

Gezondheidsdeskundige

Veelgestelde vragen

Wat zijn de ervaringen met A.Vogel Kelpasan Tabletten?

Ervaringen kunnen per persoon verschillen en zijn afhankelijk van de individuele behoeften en reacties van het lichaam. Echter, A.Vogel Kelpasan Tabletten is een populair natuurlijk voedingssupplement dat jodium aanvult en ondersteuning kan bieden bij de schildklier en stofwisseling.

Waarom zou ik deze A.Vogel Kelpasan Tabletten aanbieding kopen?

Door deze aanbieding te kopen, kun je profiteren van een aantrekkelijke prijs voor een hoogwaardig natuurlijk voedingssupplement op basis van jodium. Dit kan voordelig zijn voor mensen die een extra aanvulling van jodium nodig hebben op hun dagelijkse voeding, bijvoorbeeld wanneer ze te weinig jodium binnenkrijgen via voeding zoals volkoren brood, veldsla, groene kool en zeevruchten.

Wat zijn de voordelen van A.Vogel Kelpasan Tabletten?

A.Vogel Kelpasan Tabletten is een 100% natuurlijk voedingssupplement op basis van jodium dat ondersteuning kan bieden bij de schildklier en stofwisseling. Door de aanvulling van jodium op de dagelijkse voeding kan het helpen bij het behoud van een normale schildklierfunctie en een gezonde stofwisseling. Het product is ook geschikt voor vegetariërs.

Heeft A.Vogel Kelpasan Tabletten bijwerkingen?

Over het algemeen zijn er geen bijwerkingen bekend bij het gebruik van A.Vogel Kelpasan Tabletten volgens de aanbevolen dosering. Echter, het is altijd raadzaam om het product te gebruiken zoals voorgeschreven op de verpakking en bij twijfel contact op te nemen met een arts of apotheker.