Orthovitaal Ortho Schildklier Complex

 • 60 Capsules
 • 60 Capsules

24.95

€0.42 per Capsules

Orthovitaal Ortho Schildklier Complex Vegicaps is een voedingssupplement dat wetenschappelijk onderbouwde ingrediënten bevat, waaronder jodium uit kelp en selenium uit seleniummethionine. Dit product is speciaal ontworpen om de productie van schildklierhormonen te ondersteunen en bij te dragen aan een normale hormoonhuishouding. Bovendien is dit supplement verrijkt met vitamine C en vitamine D, die een gunstige invloed hebben op het immuunsysteem en vermoeidheid helpen verminderen. De zorgvuldig op elkaar afgestemde ingrediënten in deze complete formule maken het een uitstekende keuze voor mensen die hun schildklierfunctie willen ondersteunen en tegelijkertijd hun algehele gezondheid willen verbeteren.

Een ander voordeel van het Orthovitaal Ortho Schildklier Complex Vegicaps is dat het ook ingrediënten bevat die bijdragen aan een gezond zenuwstelsel en energiemetabolisme. Zo zijn jodium, koper en vitamine C belangrijk voor de werking van het zenuwstelsel en het energiemetabolisme. Bovendien helpen ijzer, koper en vitamine C bij de bescherming van gezonde lichaamscellen. Het immuunsysteem wordt versterkt door de toevoeging van ijzer, koper, selenium, zink, vitamine C en vitamine D. Dit supplement kan ook helpen bij het verbeteren van de concentratie en het geheugen vanwege de aanwezigheid van zink en ijzer. Al met al is het Orthovitaal Ortho Schildklier Complex Vegicaps een compleet voedingssupplement dat kan bijdragen aan een betere algehele gezondheid.

Lees meer <
 • Wetenschappelijk onderbouwd - met Jodium uit kelp en Selenium uit seleniummethionine

 • Complete formule met 8 zorgvuldig afgestemde ingrediënten

 • Met organisch zinkcitraat, zink draagt bij aan een normale hormoonhuishouding

Anderen kochten ook

Nu -25%
Bestseller!
Herbolist Collageen Beauty Blend

Herbolist Collageen Beauty Blend

Nu -25%
Bestseller!
BOOM proteïne vanille

BOOM proteïne vanille

Bestseller!
Herbolist Collageen Puur

Herbolist Collageen Puur

Bestseller!
BOOM proteïne vanille sachet

BOOM proteïne vanille sachet

Populair in jodium tabletten

Vitals Jodium

Vitals Jodium

Orthica Dino minerals

Orthica Dino minerals

New Care Zwarte knoflook plus

New Care Haar huid nagel

Vitakruid Jodium nascent druppels

Vitakruid Jodium nascent druppels

Ingrediënten

Samenstelling per dagdosering van 1 capsule

    RI*
N-acetyl L-tyrosine 100 mg  
IJzer (ijzer fumaraat) 7 mg 50%
Jodium (kelp) 150 mcg 100%
Koper (citraat) 1 mg 100%
Selenium (selenium methionine) 50 mcg 91%
Zink (citraat) 10 mg 100%
Vitamine C (ascorbinezuur) 30 mg 38%
Vitamine D (cholecalciferol) 5 mcg 100%

*RI = Referentie-inname (voorheen ADH)

Ingrediënten
Vulmiddel (MCC), kelp extract 5:1, N-acetyl-L-Tyrosine, mineralen, vitaminen, antiklontermiddelen (siliciumdioxide, magnesiumstearaat), HPMC vegacapsule.

Gebruik

1 capsule per dag. Gebruik tijdens zwangerschap en/of borstvoeding wordt afgeraden. Aanbevolen dagdosering niet overschrijden.

Orthovitaal reviews

 1. Tis

  Het Orthovitaal Ortho Schildklier Complex Vegicaps is een fantastisch supplement dat een optimale ondersteuning biedt voor de schildklierfunctie en het immuunsysteem.

 2. Tom

  Dit supplement is een uitstekende keuze voor iedereen die zijn algehele gezondheid wil verbeteren, dankzij de zorgvuldig geselecteerde ingrediënten die het zenuwstelsel, het energiemetabolisme en de concentratie ondersteunen.

 3. Bart

  Ik heb nog nooit zo’n effectief voedingssupplement gebruikt! Orthovitaal Ortho Schildklier Complex heeft me geholpen mijn schildklierfunctie te ondersteunen en mijn algehele gezondheid te verbeteren. Na een paar weken merkte ik al dat mijn immuunsysteem sterker was en dat ik minder vermoeidheid ervaarde. Ik vind het geweldig dat dit supplement niet alleen jodium en selenium bevat, maar ook vitamine C en D voor extra ondersteuning. Bovendien is het geweldig dat het ook helpt bij het beschermen van gezonde cellen en het verbeteren van mijn concentratie. Ik raad Orthovitaal Ortho Schildklier Complex zeker aan aan iedereen die hun gezondheid willen verbeteren!

 4. Daphne

  Ik was een beetje sceptisch over het gebruik van voedingssupplementen, maar Orthovitaal Ortho Schildklier Complex heeft me zeker overtuigd. Na het lezen van de ingrediëntenlijst besloot ik om het te proberen en ik ben blij dat ik dat heb gedaan. Het heeft me geholpen mijn schildklierfunctie te ondersteunen en mijn immuunsysteem sterker te maken. Ik ben minder moe en merk dat ik me beter kan concentreren en dat mijn geheugen beter is. Het is geweldig dat het ook ingrediënten bevat die mijn zenuwstelsel ondersteunen en mijn metabolisme verbeteren. Ik voel me geweldig en zal zeker opnieuw Orthovitaal Ortho Schildklier Complex kopen!

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Waarschuwingen

Koel, droog, donker, afgesloten en buiten bereik van kinderen bewaren.

Waar is jodium tabletten goed voor?

Jodium is een mineraal dat belangrijk is voor de normale functie van de schildklier. De schildklier gebruikt jodium om schildklierhormonen te maken, die het metabolisme reguleren en helpen bij de groei en ontwikkeling van het lichaam. Jodium is ook belangrijk voor de ontwikkeling van de hersenen en het zenuwstelsel bij foetussen en jonge kinderen.

Anna van der Laan

Gezondheidsdeskundige

Veelgestelde vragen

Wat zijn de ervaringen met Orthovitaal Ortho Schildklier Complex Vegicaps?

Ervaringen met Orthovitaal Ortho Schildklier Complex Vegicaps zijn over het algemeen positief. Mensen die het product hebben gebruikt, hebben gemeld dat ze zich energieker en minder vermoeid voelen. Sommige gebruikers hebben ook verbetering in hun schildklierfunctie opgemerkt. Het product wordt geprezen om zijn complete formule met wetenschappelijk onderbouwde ingrediënten.

Waarom deze Orthovitaal Ortho Schildklier Complex Vegicaps aanbieding kopen?

Als je op zoek bent naar een voedingssupplement dat speciaal is samengesteld om de schildklierfunctie te ondersteunen, dan is deze aanbieding van Orthovitaal Ortho Schildklier Complex Vegicaps een goede keuze. Bovendien is het product momenteel in de aanbieding, waardoor je kunt profiteren van een scherpe prijs en zo geld kunt besparen op je aankoop.

Wat zijn de voordelen van Orthovitaal Ortho Schildklier Complex Vegicaps?

Orthovitaal Ortho Schildklier Complex Vegicaps heeft verschillende voordelen. Het product bevat ingrediënten die essentieel zijn voor de productie van schildklierhormonen en draagt bij aan een normale hormoonhuishouding. Ook helpt het bij het verminderen van vermoeidheid en moeheid en heeft het een positieve invloed op het zenuwstelsel en immuunsysteem. Daarnaast zijn de ingrediënten zorgvuldig op elkaar afgestemd voor een complete formule.

Heeft Orthovitaal Ortho Schildklier Complex Vegicaps bijwerkingen?

Over het algemeen zijn er geen bijwerkingen bekend van Orthovitaal Ortho Schildklier Complex Vegicaps, mits het product wordt gebruikt volgens de aanbevolen dosering. Het is echter altijd aan te raden om voor gebruik de bijsluiter te lezen en bij twijfel contact op te nemen met een arts of apotheker.