Orthica Kalium 100

11.95

Orthica Kalium 100 is een voedingssupplement dat kalium en kelp bevat. Kalium is essentieel voor een gezond lichaam omdat het bijdraagt aan een normale bloeddruk en de vochtbalans regelt. Daarnaast is kalium goed voor de spierwerking. Het mineraal kan worden verkregen uit voedingsmiddelen zoals groenten, fruit, aardappelen, koffie, brood en noten. Kelp, een natuurlijke bron van jodium, is ook aanwezig in dit supplement. Jodium is van belang voor een goede werking van de schildklier en speelt een rol bij veel processen in het lichaam.

Een bijkomend voordeel van Orthica Kalium 100 is dat de flacons waarin de supplementen verpakt worden, gemaakt zijn van 100% gerecycled plastic (rPET). Dit betekent dat er bijgedragen wordt aan een meer circulaire economie, omdat er geen nieuw plastic geproduceerd hoeft te worden. Dit draagt bij aan een duurzamere toekomst voor onze planeet.

In het kort is Orthica Kalium 100 een voedingssupplement met kalium en kelp, dat essentieel is voor het behoud van een normale bloeddruk, de vochtbalans en de spierwerking. Het supplement wordt verpakt in 100% gerecycled plastic, wat bijdraagt aan een duurzamere toekomst.

Lees meer <
 • Goed voor de spieren

 • behoud van een normale bloeddruk

Anderen kochten ook

2+1 Gratis
Bestseller!
Herbolist Collageen Beauty Blend

Herbolist Collageen Beauty Blend

Bestseller!
BOOM proteïne vanille

BOOM proteïne vanille

Bestseller!
BOOM proteïne vanille to go

BOOM proteïne vanille to go

Bestseller!
BOOM proteïne banaan

BOOM proteïne banaan

Populair in kalium supplement

Vitals Elke dag platinum

Vitals Elke dag platinum

Vitals Kalium citraat 200 mg

Vitals Kalium citraat 200 mg

Orthica Kalium 250

Orthica Kalium 250

Ingrediënten

Drie tabletten bevatten:

Mineralen (elementaire hoeveelheid)
kalium (-chloride) 300 mg
Diversen
Ascophyllum nodosumextract (kelp)
(0,085% jodium) 60 mg
betaïne HCl 60 mg

Ingrediënten
vulstof (calciumcarbonaat, microkristallijne cellulose, natriumcarboxymethylcellulose), kaliumchloride, antiklontermiddel (stearinezuur, magnesiumstearaat, siliciumdioxide), betaïne HCl, Ascophyllumnodosumextract, glansmiddel (hydroxypropylmethylcellulose, glycerine, carnaubawas).

Allergenen informatie
Bevat geen gist, sacharose, synthetische conserveermiddelen,synthetische kleur-, geur- en smaakstoffen. Geschikt voor vegetariers.

Gebruik

De aanbevolen dosering is 3 tabletten per dag, tenzij anders wordt geadviseerd. Bij voorkeur innemen tijdens of na een maaltijd. De aanbevolen dagdosering niet overschrijden. Droog en bij kamertemperatuur bewaren, buiten bereik van kinderen. Een voedingssupplement kan een gevarieerde voeding en gezonde leefstijl niet vervangen.

Orthica reviews

 1. Lis

  Orthica Kalium 100 is een geweldig supplement dat ik dagelijks gebruik om mijn gezondheid te ondersteunen. Het bevat essentiële mineralen die bijdragen aan een normale bloeddruk en vochtbalans, en het feit dat de verpakking is gemaakt van 100% gerecycled plastic is een groot pluspunt voor het milieu!

 2. Niels

  Ik ben zeer tevreden met Orthica Kalium 100. Het is een hoogwaardig supplement dat mijn lichaam ondersteunt en de verpakking is ook nog eens duurzaam! Ik raad dit supplement zeker aan aan iedereen die op zoek is naar een gezonde aanvulling op hun dieet.

 3. Anne

  Ik ben ontzettend blij met Orthica Kalium 100! Sinds ik dit product gebruik, voel ik me energieker en mijn spieren lijken sterker te zijn. Het is makkelijk in te nemen en het heeft geen rare smaak of geur. Ik merk ook dat mijn bloeddruk stabiel blijft, wat een enorme bonus is. Dit product is een aanrader voor iedereen die meer kalium wilt binnenkrijgen.

 4. Max

  Ik had een tekort aan kalium en ik besloot om Orthica Kalium 100 te proberen. Ik kan nu al zeggen dat ik het verschil merk. Ik voel me niet meer zo moe als voorheen en ik kan meer activiteiten aan zonder me uitgeput en slap te voelen. De tabletten zijn makkelijk te slikken en de verpakking is handig om mee te nemen onderweg. Ik zou dit product zeker aanbevelen aan alle mensen die behoefte hebben aan extra kalium.

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Waarschuwingen

Dit product is een voedingssupplement.

Aanbevolen dosering niet overschrijden.

Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding.

Buiten bereik van jonge kinderen houden.

Droog, afgesloten en bij kamertemperatuur bewaren, tenzij anders geadviseerd op het etiket.

Raadpleeg een deskundige alvorens supplementen te gebruiken in geval van zwangerschap, lactatie, medicijngebruik en ziekte.

Waar is kalium supplement goed voor?

Kalium is een mineraal dat nodig is voor verschillende belangrijke lichaamsfuncties. Het speelt een essentiële rol bij het reguleren van de bloeddruk, het handhaven van de elektrolytenbalans, het ondersteunen van de spier- en zenuwfunctie en het bevorderen van de gezondheid van het hart en de botten.

Anna van der Laan

Gezondheidsdeskundige

Veelgestelde vragen

Wat zijn de ervaringen met Orthica Kalium 100?

Ervaringen met Orthica Kalium 100 kunnen verschillen per persoon. Het is belangrijk om de aanbevolen dosering te volgen en het supplement op een juiste manier te gebruiken. Bij vragen of twijfel over het gebruik van Orthica Kalium 100, kun je het beste contact opnemen met een deskundige.

Waarom deze Orthica Kalium 100 aanbieding kopen?

Als er een aanbieding is voor Orthica Kalium 100, kan het voordeliger zijn om het supplement te kopen. Door de flacons van 100% gerecycled plastic (rPET) wordt er bijgedragen aan een meer circulaire economie. Hierdoor hoef je geen nieuw plastic te kopen en draag je bij aan een duurzamere toekomst.

Wat zijn de voordelen van Orthica Kalium 100?

Orthica Kalium 100 bevat kalium, wat bijdraagt aan het behoud van een normale bloeddruk en een normale spierwerking. Daarnaast bevat het supplement kelp, een natuurlijke bron van het mineraal jodium. Jodium is onder andere goed voor de schildklier. Orthica Kalium 100 kan dus een goede aanvulling zijn op je voeding.

Heeft Orthica Kalium 100 bijwerkingen?

Als je Orthica Kalium 100 op de juiste manier gebruikt en de aanbevolen dosering volgt, zijn er meestal geen bijwerkingen. Echter, bij hogere doseringen kan kaliumvergiftiging optreden. Dit kan leiden tot klachten als spierzwakte, vermoeidheid, tintelingen en hartritmestoornissen. Overleg daarom altijd met een deskundige voordat je Orthica Kalium 100 gebruikt.