Davitamon Kurkuma

 • 30 Capsules
 • 30 Capsules

19.99

€0.67 per Capsules

Davitamon Kurkuma bevat een micellaire structuur van Curcuma longa in vloeibare vorm met een hoge biobeschikbaarheid, waardoor deze 185x beter wordt opgenomen dan kurkuma-extract in poedervorm. Dankzij deze technologie kan Davitamon Kurkuma de darmwand gemakkelijk passeren en zo goed worden opgenomen in het bloed.

Lees meer <
 • Goed voor behoud van soepele gewrichten

 • Goed voor behoud van soepele spieren

 • Goed voor behoud van gezond kraakbeen

Anderen kochten ook

Nu -25%
Bestseller!
Herbolist Collageen Beauty Blend

Herbolist Collageen Beauty Blend

Nu -25%
Bestseller!
BOOM proteïne vanille

BOOM proteïne vanille

Bestseller!
Herbolist Collageen Puur

Herbolist Collageen Puur

Bestseller!
BOOM proteïne vanille sachet

BOOM proteïne vanille sachet

Populair in kurkuma

1 + 1 Gratis
AOV 811 Curcuma Longa Zwarte Peper

AOV 811 Curcuma Longa Zwarte Peper

Royal Green Kurkuma Complex

Royal Green Kurkuma Complex

New Care Zwarte knoflook plus

New Care Scutellaria complex

Orthovitaal Ortho Multi Anti-Aging

Orthovitaal Ortho Multi Anti-Aging

Ingrediënten

Emulgator: polysorbaat 80, Vulstof: hydroxypropylmethylcellulose, Curcuma longa extract, Vitamine C, Vitamine D

Gebruik

Eén capsule per dag. Innemen met water en in zijn geheel doorslikken.

Davitamon reviews

 1. Anne

  Davitamon Kurkuma is een geweldig supplement met een hoge biobeschikbaarheid en biedt de voordelen van kurkuma in vloeibare vorm. Het is gemakkelijk te gebruiken en heeft een aangename smaak.

 2. Lis

  Davitamon Kurkuma is een uitstekend product dat ik dagelijks gebruik. Het heeft een hoge biobeschikbaarheid en ik merk dat het me helpt om gezond te blijven en mijn immuunsysteem te ondersteunen. De vloeibare vorm is ook handig en gemakkelijk te gebruiken.

 3. Melissa

  Nadat ik de Davitamon Kurkuma had gekocht en een paar weken had ingenomen, merkte ik al snel een verschil in mijn gezondheid. Ik voelde me meer energiek en mijn spijsvertering was verbeterd. Ik was ook blij te weten dat de micellaire structuur van het Curcuma longa-extract zorgt voor een hogere opname dan andere kurkuma-supplementen die ik eerder had geprobeerd. Kortom, ik raad deze kurkuma aan aan iedereen die op zoek is naar een natuurlijk supplement ter ondersteuning van hun algehele gezondheid.

 4. Iris

  Sinds ik Davitamon Kurkuma ben gaan gebruiken, heb ik minder last van ontstekingen en pijnlijke gewrichten. Ik ben echt onder de indruk van de biobeschikbaarheid van deze kurkuma, waardoor het zo goed door mijn lichaam wordt opgenomen. Ik voel me ook beter wetende dat Davitamon een gerenommeerd merk is dat zich richt op de gezondheid van mensen. Ik zou dit product zeker aanbevelen voor iedereen die op zoek is naar een natuurlijk alternatief voor pijnverlichting.

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Waar is kurkuma goed voor?

Kurkuma is een specerij die al duizenden jaren wordt gebruikt vanwege zijn geneeskrachtige eigenschappen. Het belangrijkste actieve bestanddeel in kurkuma is curcumine, dat een sterke ontstekingsremmende en antioxidante werking heeft en wordt veel gebruikt in de Ayurveda.

Anna van der Laan

Gezondheidsdeskundige