Lucovitaal Super Kurkuma

20.99

Uitverkocht

Ontvang een email wanneer dit product weer op voorraad is

Lucovitaal Super Kurkuma Capsules zijn een voedingssupplement dat curcumine in micellen bevat, wat betekent dat het tot 185 keer beter wordt opgenomen dan onbewerkte kurkuma-extracten. Deze bijzondere capsule bevat één vloeibare, vegetarische capsule met 40 mg curcumine in micellen, wat gelijk staat aan 7400 mg curcumine longa. Door de dunne capsule lost het supplement snel op en op de juiste plaats op. Curcumine is een antioxidant die het immuunsysteem ondersteunt en gezonde weefsels en cellen beschermt. Vitamine D3, die ook in het supplement zit, verhoogt de opname van kalk in de botten, wat zorgt voor het behoud van sterke botten. Vitamine D3 is ook goed voor de werking van de spieren en Vitamine C zorgt mede voor het behoud van gezond kraakbeen en sterke botten en speelt een belangrijke rol in het functioneren van de zenuwen.

Lucovitaal Super Kurkuma Capsules zijn een handige manier om de voordelen van curcumine te ervaren, omdat het beter wordt opgenomen door het lichaam dan onbewerkte kurkuma-extracten. Het supplement bevat ook vitamine D3 en C, die belangrijk zijn voor sterke botten en gezonde weefsels. Het vloeibare en vegetarische capsule-ontwerp zorgt voor een snellere en efficiëntere afgifte van de actieve ingrediënten in het lichaam. Bovendien is het supplement vrij van kleurstoffen en geschikt voor vegetariërs. Let op: de gezondheidsclaims van het supplement zijn momenteel in afwachting van Europese toelating.

Lees meer <
 • 185 x beter opneembaar dan onbewerkt kurkuma extract

 • Kurkuma ondersteunt het immuunsysteem*

 • Vitamine D3 voor het behoud van sterke botten en is goed voor de spieren

Anderen kochten ook

2+1 Gratis
Bestseller!
Herbolist Collageen Beauty Blend

Herbolist Collageen Beauty Blend

Bestseller!
BOOM proteïne vanille

BOOM proteïne vanille

Bestseller!
BOOM proteïne vanille to go

BOOM proteïne vanille to go

Bestseller!
BOOM proteïne banaan

BOOM proteïne banaan

Populair in kurkuma

AOV 811 Curcuma Longa Zwarte Peper

AOV 811 Curcuma Longa Zwarte Peper

Royal Green Kurkuma Complex

Royal Green Kurkuma Complex

Vitakruid Kurkuma C3-2X

Vitakruid Kurkuma C3-2X

Nu -15%
Vitals Curcumine SLCP

Vitals Curcumine SLCP

Ingrediënten

Samenstelling

RI*
Curcumine (uit 48 mg curcuminoïden)
(40 mg curcumine in micellen staat gelijk aan 7400 mg curcumine longa niet in micellen)
40 mg
Vitamine C (Ascorbinezuur) 12 mg 15%
Vitamine D3 (Cholecaliferol) 12 mcg 240%

* Referentie inname

Ingrediënten
Vulmiddel (Polysorbate E433), Curcuma Longa rhizomes extract, vitamines, capsuleomhulsel (Hypromellose E464).

Gebruik

Eenmaal daags 1 capsule, bij voorkeur bij de maaltijd, innemen.

Lucovitaal reviews

 1. Annemarieke van Keulen

  Prettig product. Goede prijs voor een kurkuma tablet.

 2. Eva

  Lucovitaal Super Kurkuma Capsules zijn een geweldige manier om de voordelen van curcumine te ervaren. Het supplement bevat ook vitamine D3 en C, die belangrijk zijn voor sterke botten en gezonde weefsels.

 3. Lis

  Lucovitaal Super Kurkuma Capsules zijn een topaanvulling op mijn dagelijkse routine! Het wordt snel en efficiënt opgenomen in het lichaam en de vloeibare, vegetarische capsule is gemakkelijk in te nemen. De combinatie van curcumine en vitamines ondersteunt mijn immuunsysteem en draagt bij aan de gezondheid van mijn botten en weefsels.

 4. Sanne

  Ik heb de Lucovitaal Super Kurkuma gekocht en ik ben erg tevreden met mijn aankoop. De micellen zorgen voor een 185 keer betere opname van de curcumine, wat ik als heel positief ervaar. Hierdoor kan ik meer profijt hebben van de antioxidante werking en draagt het bij aan de normale werking van mijn immuunsysteem. Het behoud van gezonde cellen en weefsels is ook een groot pluspunt. Kortom, ik raad dit product zeker aan!

 5. Melissa

  Sinds ik de Lucovitaal Super Kurkuma gebruik, voel ik me fitter en gezonder. De ingekapselde curcumine zorgt voor een betere opname door mijn lichaam en de antioxidante werking draagt bij aan het behoud van gezonde cellen. Dit vind ik erg belangrijk, vooral in deze tijden waarin we ons immuunsysteem zo goed mogelijk willen ondersteunen. Ik ben blij dat ik dit product heb ontdekt en raad het dan ook aan aan iedereen die op zoek is naar een natuurlijk middel voor een betere gezondheid.

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Waarschuwingen

Kent Lucovitaal Super Kurkuma X-tra Krachtig Capsules bijwerkingen?

Van het gebruik van Kurkuma zijn bijwerkingen bekend, laat u daarom altijd goed vooraf adviseren en raadpleeg in het geval van zwangerschhap, lactatie, medicijngebruik een arts.

Dit product is een voedingssupplement.

Aanbevolen dosering niet overschrijden.

Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding.

Buiten bereik van jonge kinderen houden.

Droog, afgesloten en bij kamertemperatuur bewaren, tenzij anders geadviseerd op het etiket.

Raadpleeg een deskundige alvorens supplementen te gebruiken in geval van zwangerschap, lactatie, medicijngebruik en ziekte.

Waar is kurkuma goed voor?

Kurkuma is een specerij die al duizenden jaren wordt gebruikt vanwege zijn geneeskrachtige eigenschappen. Het belangrijkste actieve bestanddeel in kurkuma is curcumine, dat een sterke ontstekingsremmende en antioxidante werking heeft en wordt veel gebruikt in de Ayurveda.

Anna van der Laan

Gezondheidsdeskundige

Veelgestelde vragen

Wat zijn de ervaringen met Lucovitaal Super Kurkuma Capsules?

Er zijn veel positieve ervaringen met Lucovitaal Super Kurkuma Capsules. Mensen melden dat ze minder last hebben van gewrichten en dat hun immuunsysteem beter functioneert. Ook wordt er gemeld dat de capsules gemakkelijk in te nemen zijn.

Waarom deze Lucovitaal Super Kurkuma Capsules aanbieding kopen?

Het kopen van Lucovitaal Super Kurkuma Capsules in de aanbieding is een slimme zet omdat je zo kunt profiteren van een goede prijs-kwaliteitverhouding. Daarnaast is het een makkelijke manier om Curcumine in micellen binnen te krijgen, wat veel voordelen biedt voor je gezondheid.

Wat zijn de voordelen van Lucovitaal Super Kurkuma Capsules?

Lucovitaal Super Kurkuma Capsules hebben meerdere voordelen voor je gezondheid. Zo ondersteunt Curcumine (Kurkuma) het immuunsysteem en heeft het een beschermende invloed op gezonde weefsels en cellen. Vitamine D3 verhoogt de opname van kalk in de botten en zorgt voor het behoud van sterke botten, terwijl Vitamine C mede zorgt voor het behoud van gezond kraakbeen en sterke botten.

Heeft Lucovitaal Super Kurkuma Capsules bijwerkingen?

Er zijn geen bijwerkingen bekend bij het gebruik van Lucovitaal Super Kurkuma Capsules. Het is echter wel belangrijk om de aanbevolen dosering niet te overschrijden. Raadpleeg bij twijfel altijd een arts of apotheker.