New Care Beschermd & vitaal

  • 60 Tabletten
  • 60 Tabletten

34.95

€0.58 per Tabletten

Curcuma longa (geelwortel) dankt zijn invloed aan het in de wortel aanwezige curcumine, een geel pigment dat bestaat uit meerdere substanties samen aangeduid als curcuminoïden. Curcuminoïden hebben invloed als antioxidant voor het behoud van gezonde cellen en weefsels. Curcuma kan goed worden ingezet ter ondersteuning van het immuunsysteem en is ook goed voor de lever, het zenuwstelsel, het bewegingsapparaat en de spijsvertering.

Resveratrol is een natuurlijke stof die onder meer voorkomt in de schil van rode druiven. Resveratrol is een krachtig antioxidant en is er ter bescherming van gezonde cellen en weefsels. Resveratrol ondersteunt het hart en is van belang voor een goede conditie van de bloedvaten. Dit helpt je om vitaal te blijven.

Naast curcuma en resveratrol zijn MSM en de extracten van granaatappel, witte wilg, rhodiola, rozemarijn en zwarte peper toegevoegd.

Lees meer <

Anderen kochten ook

Nu -25%
Bestseller!
Herbolist Collageen Beauty Blend

Herbolist Collageen Beauty Blend

Nu -25%
Bestseller!
BOOM proteïne vanille

BOOM proteïne vanille

Bestseller!
Herbolist Collageen Puur

Herbolist Collageen Puur

Bestseller!
BOOM proteïne vanille sachet

BOOM proteïne vanille sachet

Populair in kurkuma

1 + 1 Gratis
AOV 811 Curcuma Longa Zwarte Peper

AOV 811 Curcuma Longa Zwarte Peper

Royal Green Kurkuma Complex

Royal Green Kurkuma Complex

Orthovitaal Ortho Multi Anti-Aging

Orthovitaal Ortho Multi Anti-Aging

New Care Zwarte knoflook plus

New Care Scutellaria complex

Ingrediënten

Samenstelling per dagelijkse aanvangsdosering (= per 3 tabletten)
% RI
MSM 1.500 mg
Granaatappel extract 801 mg
Witte wilg extract 750 mg
Rhodiola extract 600 mg
Curcumine 201 mg
Trans-resveratrol (Veri-te tm) 102 mg
Rozemarijn extract 100 mg
Zwarte peper extract 12 mg
Beschermd & Vitaal bevat geen suiker, gluten, gist, lactose, kleurstoffen, smaakstoffen of conserveringsmiddelen.

Gebruik

Gebruiksadvies voor volwassenen
Aanvangsdosering: 3 x per dag 1 tablet.
In sommige gevallen kan het wenselijk zijn de dosering langzaam op te bouwen. Onderhoudsdosering: 1 à 2 x per dag 1 tablet.
De aanbevolen dosering niet overschrijden.
Tabletten met water innemen.

Ieder mens is anders. Voor ieder mens geldt ook dat de optimale dosering anders kan zijn. Dit heeft onder meer te maken met persoonlijke factoren, zoals voeding en leefstijl. In het algemeen wordt geadviseerd om de aanvangsdosering gedurende 1 verpakking te gebruiken. Daarna kan worden afgebouwd tot de onderhoudsdosering. Persoonlijke factoren kunnen aanleiding zijn om de aanvangsdosering gedurende een langere of juist kortere periode te gebruiken.

Moeite met slikken van grote tabletten of capsules? Al onze tabletten mogen worden fijngemalen met een vijzel of tabletcrusher. Met poeder gevulde capsules kunnen worden opengemaakt. De tablet of capsule kan op deze manier in poedervorm in bijvoorbeeld water of yoghurt worden ingenomen.

Gebruik Beschermd & Vitaal niet
Bij overgevoeligheid voor één van de bestanddelen.
Voor kinderen.
Bij galwegstoornissen.
Raadpleeg voor gebruik een arts in geval van medicijngebruik.

Gebruik bij zwangerschap en borstvoeding
Dit product dient niet te worden gebruikt tijdens de zwangerschap en het geven van borstvoeding.

New Care reviews

  1. Michelle

    New Care Beschermd & vitaal is een geweldig product! Ik heb het nu een paar weken gebruikt en ik voel me echt veel energieker en gezonder. De curcumine en resveratrol hebben een positief effect op mijn immuunsysteem en houden mijn cellen en weefsels gezond. Ik merk ook dat mijn spijsvertering beter werkt en dat mijn bewegingsapparaat soepeler voelt. Ik ben erg tevreden met deze aankoop en zal het zeker aanbevelen aan mijn vrienden en familie.

  2. Anouk

    Ik heb al veel verschillende supplementen geprobeerd, maar New Care Beschermd & Vitaal overtreft ze allemaal! Door de combinatie van curcumine en resveratrol voel ik me gezonder en vitaler dan ooit tevoren. Ik had voorheen vaak last van mijn hart en bloedvaten, maar nu voel ik me veel sterker en gezonder. Bovendien is de kwaliteit van het product echt top. Ik ben blij dat ik deze aankoop heb gedaan en zal zeker van plan zijn om dit product te blijven gebruiken.

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Waarschuwingen

Dit product is een voedingssupplement. Aanbevolen dosering niet overschrijden. Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding. Buiten bereik van jonge kinderen houden.Droog en koel bewaren. Raadpleeg een deskundige alvorens supplementen te gebruiken in geval van zwangerschap, lactatie, medicijngebruik en ziekte.

Waar is kurkuma goed voor?

Kurkuma is een specerij die al duizenden jaren wordt gebruikt vanwege zijn geneeskrachtige eigenschappen. Het belangrijkste actieve bestanddeel in kurkuma is curcumine, dat een sterke ontstekingsremmende en antioxidante werking heeft en wordt veel gebruikt in de Ayurveda.

Anna van der Laan

Gezondheidsdeskundige