Royal Green Kurkuma Complex

  • 60 Capsules
  • 60 Capsules

23.95

€0.40 per Capsules

Het kurkuma-extract werkt voor je weerstand, ondersteunt het immuunsysteem en helpt de lever gezond te houden. Ook heeft het een ondersteunende rol voor de vertering, stimuleert het de eetlust en helpt het gewrichten te onderhouden. Het kruid voed de huid en is goed voor de bloedcirculatie. Een veelzijdig supplement wat zelfs kan bijdragen tot een goede mentale balans.*

  • Werkt ontstekingsremmend
  • Voor goede mentale balans
  • Ondersteunende rol voor de vertering

Over Vitamines.com

Vitamines.com verkoopt alleen kwalitatieve voedingssupplementen. Zo weet je dat je altijd de beste supplementen koopt tegen aantrekkelijke prijzen. Value for money and body!

Ingrediënten

Geelwortel (Curcuma longa), gember (Zingiber officinale), capsule: HPMC, zwarte peper (Piper nigrum), antiklontermiddelen: talk en siliciumdioxide.

Gebruik

U neemt 1 tot 2 capsules per dag het liefst bij een maaltijd tenzij anders geadviseerd door uw gezondheidsprofessional.

Reviews

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Royal Green Kurkuma Complex” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Veelgestelde vragen

De concentratie curcumin in kurkuma is te laag om een effect te hebben. Daarom wordt vaak gebruik gemaakt van supplementen. Waarom moet ik Kurkuma slikken? Kurkuma heeft veel gezondheidsvoordelen en lijken een positieve effecten te hebben bij allerlei ziektes. Daarom is het een goed idee om regelmatig kurkuma in je keuken te gebruiken. Kurkuma komt voor in de geelwortel. Dit kruid wordt veel gebruikt in kruiden mixen, maar kan ook in thee voorkomen. Kurkuma komt voor in de geelwortel. Dit kruid wordt veel gebruikt in kruiden mixen, maar kan ook in thee voorkomen. Waar zit veel Kurkuma in? Kurkuma werkt ontstekingsremmend. En dat is ook de reden waarom dit kruid zo breed toepasbaar is. Bij veel klachten en ziekten spelen antioxidanten een rol. Veel mensen zijn chronisch ontstoken wat uiteindelijk tot klachten en welvaartziekten leidt.
Wat doet Kurkuma met je lichaam? Het kurkuma-extract werkt voor je weerstand, ondersteunt het immuunsysteem en helpt de lever gezond te houden. Ook heeft het een ondersteunende rol voor de vertering, stimuleert het de eetlust en helpt het gewrichten te onderhouden. Het kruid voed de huid en is goed voor de bloedcirculatie. Een veelzijdig supplement wat zelfs kan bijdragen tot een goede mentale balans.*

• Werkt ontstekingsremmend
• Voor goede mentale balans
• Ondersteunende rol voor de vertering Wat is kurkuma?

Waarom Vitamines.com ?

68% van de Nederlanders gebruikt een supplement om hun gezondheid te ondersteunen. Vitamines.com helpt ook jou op weg met de best geteste vitamines en supplementen.

Anna van der Laan

Vitamine Expert

1 artikel toegevoegd aan jouw bestelling. Bekijk