Vitortho L-Theanine 100 mg

  • 60 Capsules
  • 60 Capsules

23.95

€0.40 per Capsules

VitOrtho L-Theanine uit Groene Thee Vegicaps is een voedingssupplement dat 100 mg L-theanine bevat, gewonnen uit de bladeren van de groene theeplant (Camellia sinensis). L-theanine is een wateroplosbaar aminozuur en staat bekend om zijn karakteristieke smaak in groene thee. Normaal gesproken bevat gedroogde groene thee ongeveer 1 tot 2% theanine, maar door gebruik te maken van een geavanceerd extractieproces wordt deze stof in hogere concentraties beschikbaar gesteld in de Vegicaps.

Het innemen van L-Theanine uit Groene Thee Vegicaps kan verschillende voordelen bieden. L-theanine wordt vaak geassocieerd met ontspanning en stressvermindering. Het heeft het vermogen om de alfa-hersengolven te verhogen, wat resulteert in een kalmerend effect zonder slaperigheid te veroorzaken. Bovendien kan L-theanine de focus en alertheid bevorderen, waardoor het een populaire keuze is voor mensen die cognitieve prestaties willen ondersteunen. Daarnaast kan L-theanine helpen bij het bevorderen van een gezonde nachtrust en het verminderen van mentale en fysieke stressreacties. Met deze voordelen kan VitOrtho L-Theanine uit Groene Thee Vegicaps een waardevolle aanvulling zijn voor degenen die op zoek zijn naar natuurlijke ontspanning en ondersteuning van de algehele gezondheid.

Lees meer <

Anderen kochten ook

2+1 Gratis
Bestseller!
Herbolist Collageen Beauty Blend

Herbolist Collageen Beauty Blend

Bestseller!
BOOM proteïne vanille

BOOM proteïne vanille

Bestseller!
BOOM proteïne vanille to go

BOOM proteïne vanille to go

Bestseller!
BOOM proteïne banaan

BOOM proteïne banaan

Populair in l-theanine

Vitakruid Saffraan & L-Theanine

Vitakruid Saffraan & L-Theanine

Orthovitaal L-Theanine (natuurlijk)

Orthovitaal L-Theanine (natuurlijk)

AOV 830 Saffraan & L Theanine

AOV 830 Saffraan & L Theanine

New Care Bij stress

New Care Bij stress

Ingrediënten

L-theanine, Capsulewand (Hydroxypropylmethylcellulose), Vulstoffen (Rijstconcentraat, Gefermenteerde leucine).

Gebruik

1-2 maal daags 1 vegicap.

Groene thee:
Maximale dosis ECGC is 800 mg per dag.
Niet consumeren op een nuchtere maag of in combinatie met andere groene thee producten
Niet geschikt voor kinderen onder de 18 jaar, tijdens de zwangerschap of borstvoeding.

Koel (maar niet in de koelkast) en droog bewaren.

Vitortho reviews

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Vitortho L-Theanine 100 mg” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Waarschuwingen

Dit product is een voedingssupplement. Aanbevolen dosering niet overschrijden. Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding. Buiten bereik van jonge kinderen houden. Droog, afgesloten en bij kamertemperatuur bewaren, tenzij anders geadviseerd op het etiket. Raadpleeg een deskundige alvorens supplementen te gebruiken in geval van zwangerschap, lactatie, medicijngebruik en ziekte.

Waar is l-theanine goed voor?

Theanine is een aminozuur dat van nature voorkomt in groene theebladeren en wordt vaak gebruikt als supplement vanwege de mogelijke gezondheidsvoordelen. Waaronder mogelijk het verminderen van stress.

Anna van der Laan

Gezondheidsdeskundige

Veelgestelde vragen

Wat zijn de ervaringen met VitOrtho L-Theanine uit Groene Thee Vegicaps?

Ervaringen met VitOrtho L-Theanine uit Groene Thee Vegicaps zijn over het algemeen positief. Mensen hebben gemeld dat het supplement hen helpt ontspannen en een gevoel van kalmte bevordert. Sommige gebruikers hebben ook opgemerkt dat het hun focus en concentratie verbetert. Het wordt vaak gewaardeerd vanwege de natuurlijke oorsprong van het aminozuur uit groene thee.

Waarom zou ik deze aanbieding van VitOrtho L-Theanine uit Groene Thee Vegicaps kopen?

Deze aanbieding van VitOrtho L-Theanine uit Groene Thee Vegicaps is een geweldige kans om te profiteren van de voordelen van dit supplement tegen een aantrekkelijke prijs. Door deze aanbieding te kopen, bespaar je geld en krijg je nog steeds het hoogwaardige product dat je nodig hebt. Dit is een uitstekende gelegenheid om je voorraad aan te vullen en te genieten van de rustgevende eigenschappen van L-theanine uit groene thee.

Wat zijn de voordelen van VitOrtho L-Theanine uit Groene Thee Vegicaps?

VitOrtho L-Theanine uit Groene Thee Vegicaps biedt verschillende voordelen. Het supplement helpt je ontspannen en bevordert een gevoel van kalmte zonder slaperigheid te veroorzaken. Het kan ook de focus en concentratie ondersteunen, wat voordelig kan zijn tijdens periodes van stress of drukke tijden. Bovendien wordt L-theanine gewaardeerd om zijn natuurlijke oorsprong uit groene thee, waardoor het een aantrekkelijke keuze is voor mensen die de voorkeur geven aan natuurlijke producten.

Heeft VitOrtho L-Theanine uit Groene Thee Vegicaps bijwerkingen?

Over het algemeen wordt VitOrtho L-Theanine uit Groene Thee Vegicaps als veilig beschouwd en zijn er weinig bijwerkingen gemeld. Het is belangrijk om de aanbevolen dosering te volgen en het supplement niet te gebruiken als je overgevoelig bent voor de ingredienten. Zoals bij elk voedingssupplement, is het raadzaam om bij twijfel een arts of apotheker te raadplegen voordat je het product gebruikt.