Orthovitaal Lactoferrine 200 mg

44.95

Orthovitaal Lactoferrine 200mg Vegicaps bevat lactoferrine, een veelzijdig eiwit dat van nature voorkomt in het menselijk lichaam, met name in slijmvliezen, traanvocht, luchtwegen en het maagdarmkanaal. Lactoferrine is een belangrijk eiwit omdat het ijzer aan zich bindt en transporteert, waardoor het een rol speelt in het immuunsysteem. Omdat de hoeveelheid lactoferrine in ons lichaam kan variëren en de behoefte kan toenemen door factoren zoals stress en blootstelling aan toxines, kan OrthoVitaal Lactoferrine 200mg Vegicaps een nuttige aanvulling zijn. Met 200 mg lactoferrine per capsule is het geschikt voor dagelijks gebruik of als onderdeel van een specifieke behandeling.

Orthovitaal Lactoferrine 200mg Vegicaps heeft verschillende voordelen, zoals het bevorderen van een gezond immuunsysteem, het ondersteunen van de spijsvertering en het helpen van het lichaam om ijzer op te nemen. Bovendien is het supplement geschikt voor vegetariërs en veganisten omdat het in vegicapsules wordt geleverd. Het supplement is vrij van allergenen en conserveermiddelen en bevat geen kunstmatige kleur- en smaakstoffen. Het kan helpen bij het aanvullen van de natuurlijke niveaus van lactoferrine in het lichaam en kan vooral nuttig zijn voor mensen met een hogere behoefte aan lactoferrine, zoals ouderen, mensen met een zwak immuunsysteem of mensen die blootgesteld worden aan vervuiling en toxines.

Lees meer <
 • Bevat uitsluitend de hoogste gezuiverde kwaliteit Lactoferrine

 • Ten minste 99% lactoferrine

 • Eigen productie - beste prijs

Anderen kochten ook

2+1 Gratis
Bestseller!
Herbolist Collageen Beauty Blend

Herbolist Collageen Beauty Blend

Bestseller!
BOOM proteïne vanille

BOOM proteïne vanille

Bestseller!
BOOM proteïne vanille to go

BOOM proteïne vanille to go

Bestseller!
BOOM proteïne banaan

BOOM proteïne banaan

Populair in lactoferrine

Vitakruid Lactoferrine 150mg

Vitakruid Lactoferrine 150mg

Orthovitaal Collageen Support met Lactoferral

Orthovitaal Collageen Support met Lactoferral

Orthovitaal Lactoferrine 300 mg

Orthovitaal Lactoferrine 300 mg

Orthovitaal Lactoferrine 500 mg

Orthovitaal Lactoferrine 500 mg

Ingrediënten

Samenstelling per dosering van 1 vegicapsule

Lactoferrine 200 mg

Ingrediënten
Vulstof (rijstbloem), lactoferrine (uit koeMELK), vegatarische capsulewand (HPMC), anti-klontermiddel (Nu-flow, natuurlijk rijstconcentraat)

Gebruik

1 tot 2 capsules per dag bij of vlak na een maaltijd met water innemen, tenzij anders geadviseerd. Aanbevolen dagelijkse dosis niet overschrijden.

Orthovitaal reviews

 1. Dave

  Orthovitaal Lactoferrine 200mg Vegicaps is een geweldig supplement dat ik dagelijks gebruik om mijn immuunsysteem te ondersteunen. Het bevat lactoferrine, een belangrijk eiwit dat kan helpen bij het aanvullen van de natuurlijke niveaus in mijn lichaam. Het supplement is gemakkelijk te slikken en ik merk echt het verschil sinds ik het gebruik!

 2. Martijn

  Ik ben zeer tevreden met de Orthovitaal Lactoferrine 200 mg capsules die ik onlangs heb besteld. Ik was op zoek naar een supplement dat goed zou zijn voor mijn immuunsysteem en ik heb veel positieve dingen gelezen over lactoferrine. Ik was in eerste instantie een beetje sceptisch, maar ik moet zeggen dat ik na het gebruik van dit supplement een merkbaar verschil heb opgemerkt. Ik voel me energieker en gezonder en heb minder last van verkoudheid en andere kwaaltjes. Ik kan de Orthovitaal Lactoferrine 200 mg capsules zeker aanraden aan iedereen die op zoek is naar een krachtig immuunsysteem boostend supplement!

 3. Bart

  Als sporter vind ik het erg belangrijk om ervoor te zorgen dat mijn lichaam alle voedingsstoffen krijgt die het nodig heeft voor een optimale prestatie en herstel. Ik heb gemerkt dat de Orthovitaal Lactoferrine 200 mg capsules een geweldige aanvulling zijn op mijn dieet. Lactoferrine helpt bij het bevorderen van de spiergroei en het stimuleren van het herstelproces na een intense training. Ik voel me minder vermoeid en heb minder spierpijn na het sporten sinds ik ben begonnen met het innemen van deze capsules. Ik zou de Orthovitaal Lactoferrine 200 mg capsules zeker aanbevelen aan iedereen die serieus bezig is met sporten!

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Waarschuwingen

Raadpleeg een deskundige alvorens dit supplement te gebruiken in geval van zwangerschap, borstvoeding, medicijngebruik en ziekte. Aanbevolen dagelijkse dosis niet overschrijden.

Waar is lactoferrine goed voor?

Lactoferrine is een eiwit dat van nature voorkomt in moedermelk, maar ook in andere lichaamsvloeistoffen zoals tranen, speeksel en slijm. Het heeft antimicrobiële eigenschappen en kan helpen bij het ondersteunen van het immuunsysteem.

Anna van der Laan

Gezondheidsdeskundige

Veelgestelde vragen

Wat zijn de ervaringen met Orthovitaal Lactoferrine 200mg Vegicaps?

Er zijn veel positieve ervaringen met Orthovitaal Lactoferrine 200mg Vegicaps. Mensen merken dat het supplement hen helpt om hun immuunsysteem te versterken en zich beter te voelen. Sommige mensen geven aan dat ze minder snel ziek worden en minder last hebben van allergieën sinds ze Lactoferrine gebruiken.

Waarom zou ik deze aanbieding van Orthovitaal Lactoferrine 200mg Vegicaps kopen?

Als je op zoek bent naar een manier om je immuunsysteem te versterken en je algemene gezondheid te verbeteren, dan is deze aanbieding van Orthovitaal Lactoferrine 200mg Vegicaps zeker de moeite waard. Je profiteert niet alleen van de gezondheidsvoordelen van lactoferrine, maar ook van de voordelige aanbieding.

Wat zijn de voordelen van Orthovitaal Lactoferrine 200mg Vegicaps?

Orthovitaal Lactoferrine 200mg Vegicaps biedt verschillende voordelen. Het helpt je immuunsysteem te versterken en beschermt je tegen ziektes en allergieën. Het kan ook helpen om je energieniveau te verhogen en je lichaam te ondersteunen bij het afvoeren van toxines. Daarnaast kan het supplement ook helpen bij het bevorderen van de spijsvertering.

Heeft Orthovitaal Lactoferrine 200mg Vegicaps bijwerkingen?

Over het algemeen zijn er geen bijwerkingen bekend van Orthovitaal Lactoferrine 200mg Vegicaps. Het is wel belangrijk om de aanbevolen dosering niet te overschrijden. Als je twijfelt of je het supplement veilig kunt gebruiken, overleg dan met een arts of apotheker.