Orthovitaal Lactoferrine 300 mg

  • 60 Capsules
  • 60 Capsules

65.95

€1.10 per Capsules

Lactoferrine is een ontstekingsremmend en endogeen eiwit. Baby’s krijgen maar liefst 2.000 mg tot 3.000 mg via de moedermelk. Bovendien maakt het lichaam dit eiwit zelf aan via onze witte bloedcellen. Deze cellen vormen de basis van het immuunsysteem.

Lactoferrine wordt in zeer kleine hoeveelheden aangetroffen in lichaamsvloeistoffen zoals tranen, speeksel, pancreassap, urine en slijm, niet vergelijkbaar met de hoeveelheid die een baby aan het begin van zijn leven via de moedermelk binnenkrijgt. Bovendien kan de behoefte aan lactoferrine hoger zijn vanwege omgevingsfactoren zoals stress en blootstelling aan gifstoffen.

Samen met lactoferrine vind je ook zink in de formule. Het mineraal zink heeft veel gezondheid bevorderende eigenschappen. Het belangrijkste doel van zink in dit product is het ondersteunen van het immuunsysteem. Zink draagt ​​bij tot de normale werking van het immuunsysteem.

Lees meer <
  • 300 mg uitsluitend de hoogste gezuiverde kwaliteit Lactoferrine
  • Ten minste 99% lactoferrine
  • Eigen productie - beste prijs

Anderen kochten ook

Bestseller!
Herbolist Collageen Puur

Herbolist Collageen Puur

Bestseller!
BOOM proteïne vanille

BOOM proteïne vanille

Nu -25%
Bestseller!
Herbolist Collageen Beauty Blend

Herbolist Collageen Beauty Blend

Bestseller!
Silidyn Ortho silicium druppels

Silidyn Ortho silicium druppels

Over Vitamines.com

Vitamines.com verkoopt alleen kwalitatieve voedingssupplementen. Zo weet je dat je altijd de beste supplementen koopt tegen aantrekkelijke prijzen. Value for money and body!

Ingrediënten

Bevat per 1 capsule %RI*

Lactoferrine 300 mg
Zink (citraat) 5 mg 50%

Vulstof (rijstbloem), lactoferrine, zink (citraat), vegatarische capsulewand (HPMC), anti-klontermiddel (Nu-flow®, natuurlijk rijstconcentraat)

Gebruik

1 tot 2 capsules per dag bij of vlak na een maaltijd met water innemen, tenzij anders geadviseerd. Aanbevolen dagelijkse dosis niet overschrijden.

Reviews

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Orthovitaal Lactoferrine 300 mg” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Waarom Vitamines.com ?

68% van de Nederlanders gebruikt een supplement om hun gezondheid te ondersteunen. Vitamines.com helpt ook jou op weg met de best geteste vitamines en supplementen.

Anna van der Laan

Vitamine Expert

1 artikel toegevoegd aan jouw bestelling. Bekijk