Vitakruid Lactoferrine 150mg

 • 60 Capsules
 • 60 Capsules

48.89

€0.81 per Capsules

Vitakruid Lactoferrine Minimaal 95% Puur + Vitamine C Capsules zijn een perfecte ondersteuning voor het immuunsysteem. Deze capsules bevatten 95% zuivere lactoferrine, afkomstig uit magere melk, die vrij is van LPS (lipopolysachariden). Lactoferrine is een eiwit dat zich aan ijzer bindt en van nature voorkomt in moedermelk van zowel mensen als dieren. De capsules bevatten tevens vitamine C die verschillende gezondheidsvoordelen biedt, zoals het bevorderen van de weerstand tijdens en na fysieke inspanning, het verhogen van de ijzeropname en het verminderen van vermoeidheid en moeheid. Vitamine C is ook een krachtige antioxidant die gezonde cellen en weefsels helpt beschermen tegen schadelijke vrije radicalen.

Vitakruid Lactoferrine Minimaal 95% Puur + Vitamine C Capsules zijn van de hoogste kwaliteit dankzij de koude extractiemethode waarmee de lactoferrine wordt verkregen. Bovendien zijn de capsules vrij van kunstmatige kleur-, geur- en smaakstoffen. De goedgekeurde gezondheidsclaims van vitamine C maken deze capsules een veelzijdige ondersteuning voor de gezondheid. Door dagelijks deze capsules in te nemen, kan het immuunsysteem worden versterkt, de energiehuishouding worden verbeterd en kunnen de botten, tanden, tandvlees en bloedvaten gezond worden gehouden.

Lees meer <
 • Ondersteunt het immuunsysteem*

 • Hoogste kwaliteit door koude extractie

 • Bevat 95% zuivere lactoferrine, volledig vrij van LPS

Anderen kochten ook

2+1 Gratis
Bestseller!
Herbolist Collageen Beauty Blend

Herbolist Collageen Beauty Blend

Bestseller!
BOOM proteïne vanille

BOOM proteïne vanille

Bestseller!
BOOM proteïne vanille to go

BOOM proteïne vanille to go

Bestseller!
BOOM proteïne banaan

BOOM proteïne banaan

Populair in lactoferrine

Orthovitaal Lactoferrine 500 mg

Orthovitaal Lactoferrine 500 mg

Orthovitaal Collageen met Lactoferral

Orthovitaal Collageen met Lactoferral

Orthovitaal Collageen Support met Lactoferral

Orthovitaal Collageen Support met Lactoferral

Orthovitaal Lactoferrine 300 mg

Orthovitaal Lactoferrine 300 mg

Ingrediënten

Per aanbevolen dagelijkse inname (1 vega capsule):

%ADH*
Lactoferrine (minimaal 95% puur) 150 mg** *
Vitamine C ( calciumascorbaat) 80 mg 100%

*Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid is niet vastgesteld.

**Geen RI vastgesteld

Lactoferrine (melk), Vitamine C (calciumascorbaat), HPMC (capsule), stearinezuur (anti-klontermiddel).

Gebruik

Neem 1 tot 2 capsules per dag. Bij voorkeur rondom de maaltijd innemen. Houd u aan de aanbevolen dosering.

Vitakruid reviews

 1. Tom

  Vitakruid Lactoferrine 150mg Capsules zijn een geweldige aanvulling op mijn dagelijkse routine. De combinatie van 95% zuivere lactoferrine en vitamine C biedt een krachtige ondersteuning voor mijn immuunsysteem en vermindert vermoeidheid.

 2. Isa

  Deze capsules zijn van topkwaliteit en bieden een uitstekende ondersteuning voor het immuunsysteem. Ik voel me energieker sinds ik Vitakruid Lactoferrine 150mg gebruik en merk dat mijn lichaam beter bestand is tegen ziektes.

 3. Lotte

  Mijn eerste indruk van Vitakruid Lactoferrine 150mg is zeer positief! Het is een hoogwaardig supplement dat volledig natuurlijk is en alleen de beste ingrediënten bevat. Het is zeer gemakkelijk in te nemen en heeft me snel geholpen mijn immuunsysteem te versterken. Ik heb gemerkt dat ik me sinds ik dit supplement neem veel energieker en gezonder voel. Ik raad het ten zeerste aan aan iedereen die op zoek is naar een natuurlijke manier om hun gezondheid te verbeteren!

 4. Robin

  Als moeder van een jong kind was ik op zoek naar een manier om mijn immuunsysteem te versterken en mijn lichaam te ondersteunen tijdens een drukke periode. Ik besloot om Vitakruid Lactoferrine 150mg te proberen en ik kan eerlijk zeggen dat ik enorm onder de indruk ben van dit product! Niet alleen heeft het geholpen om mijn immuunsysteem te versterken, maar het heeft ook mijn energiepeil verhoogd en me geholpen om meer gefocust te blijven gedurende de dag. Ik raad het ten zeerste aan aan alle moeders die hun lichaam willen ondersteunen tijdens een drukke periode!

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Waarschuwingen

Houdt u aan de aanbevolen dosering.
Buiten bereik van kinderen houden.

Waar is lactoferrine goed voor?

Lactoferrine is een eiwit dat van nature voorkomt in moedermelk, maar ook in andere lichaamsvloeistoffen zoals tranen, speeksel en slijm. Het heeft antimicrobiële eigenschappen en kan helpen bij het ondersteunen van het immuunsysteem.

Anna van der Laan

Gezondheidsdeskundige

Veelgestelde vragen

Wat zijn de ervaringen met Vitakruid Lactoferrine Minimaal 95% Puur + Vitamine C Capsules?

Mensen ervaren over het algemeen positieve resultaten bij het gebruik van Vitakruid Lactoferrine Minimaal 95% Puur + Vitamine C Capsules. Het supplement ondersteunt het immuunsysteem en bevordert de weerstand tijdens en na fysieke inspanning. Daarnaast helpt het vermoeidheid te verminderen en heeft het een gunstige werking op het energiemetabolisme.

Waarom deze Vitakruid Lactoferrine Minimaal 95% Puur + Vitamine C Capsules aanbieding kopen?

Als je op zoek bent naar een supplement dat het immuunsysteem ondersteunt en vermoeidheid vermindert, dan is deze aanbieding van Vitakruid Lactoferrine Minimaal 95% Puur + Vitamine C Capsules een goede keuze. Door het gebruik van koude extractie bevat dit supplement de hoogste kwaliteit lactoferrine. Bovendien is het vrij van LPS en bevat het belangrijke gezondheidsclaims die zijn goedgekeurd door de autoriteiten.

Wat zijn de voordelen van Vitakruid Lactoferrine Minimaal 95% Puur + Vitamine C Capsules?

De voordelen van Vitakruid Lactoferrine Minimaal 95% Puur + Vitamine C Capsules zijn dat het het immuunsysteem ondersteunt, de weerstand bevordert tijdens en na fysieke inspanning, vermoeidheid vermindert en het energiemetabolisme ondersteunt. Daarnaast bevat het belangrijke gezondheidsclaims die zijn goedgekeurd door de autoriteiten.

Heeft Vitakruid Lactoferrine Minimaal 95% Puur + Vitamine C Capsules bijwerkingen?

Over het algemeen heeft Vitakruid Lactoferrine Minimaal 95% Puur + Vitamine C Capsules geen bijwerkingen. Het is echter altijd verstandig om het supplement te gebruiken volgens de aanbevolen dosering. Mocht je bijwerkingen ervaren, dan is het raadzaam om contact op te nemen met je arts of apotheker.