Vitortho Levertraan 1000 mg

  • 120 Softgels
  • 120 Softgels

18.95

Uitverkocht

€0.16 per Softgels

Ontvang een email wanneer dit product weer op voorraad is

VitOrtho Levertraan 1000 mg Softgels zijn een algemeen supplement dat 1000 mg levertraan per capsule bevat, verkregen uit vislever. Deze softgels zijn een rijke bron van vitamine A, vitamine D en omega 3-vetzuren. Vitamine D speelt een essentiele rol bij het bevorderen van de opname van calcium en fosfor, wat bijdraagt aan het behoud van sterke botten en tanden. Bovendien spelen zowel vitamine A als vitamine D een rol in het celdelingsproces en de normale werking van het immuunsysteem. Vitamine A staat bekend om zijn bijdrage aan het behoud van een gezonde huid en een goed gezichtsvermogen. Vitamine D wordt ook geassocieerd met het bevorderen van sterke spieren, wat extra voordelen biedt.

Het nemen van VitOrtho Levertraan 1000 mg Softgels kan verschillende voordelen hebben voor de gezondheid. Naast het ondersteunen van de opname van belangrijke mineralen, kan het supplement bijdragen aan het behoud van sterke botten en tanden, een gezonde huid en een goed gezichtsvermogen. Bovendien kan het helpen bij het bevorderen van een gezond immuunsysteem en sterke spieren. Door regelmatig gebruik te maken van dit supplement kunnen individuen een brede waaier aan voordelen ervaren, wat bijdraagt aan hun algehele welzijn en gezondheid.

Lees meer <

Anderen kochten ook

Populair in levertraan

Lucovitaal IJslandse levertraan

Lucovitaal IJslandse levertraan

Nu -17%
A.Vogel Geriaforce Doorbloeding Tabletten

Mollers Omega 3 levertraan tutti frutti

Nu -10%
AOV 605 L-Glutamine 500mg

Mollers Omega-3 levertraan citroen

Ingrediënten

Kabeljauwlevertraan (VIS), Softgelwand (Gelatine (rund), Glycerine, Water).

Gebruik

1 maal daags 1 softgel, bij voorkeur tijdens het eten innemen.

Dit product bevat meer dan 600 ?g RE vitamine A en is derhalve niet geschikt voor kinderen tot en met 3 jaar (verplichte waarschuwingstekst).

Raadpleeg uw gezondheidsprofessional, arts of apotheker bij zwangerschap, borstvoeding, medicijngebruik of onduidelijkheden.

Koel (maar niet in de koelkast) en droog bewaren.

Vitortho reviews

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Vitortho Levertraan 1000 mg” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Waarschuwingen

Dit product is een voedingssupplement. Aanbevolen dosering niet overschrijden. Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding. Buiten bereik van jonge kinderen houden. Droog, afgesloten en bij kamertemperatuur bewaren, tenzij anders geadviseerd op het etiket. Raadpleeg een deskundige alvorens supplementen te gebruiken in geval van zwangerschap, lactatie, medicijngebruik en ziekte.

Waar is levertraan goed voor?

Levertraan is een olie die wordt gewonnen uit de lever van kabeljauw en andere vissen. Het is een rijke bron van omega-3 vetzuren, vitamine A en vitamine D. Omega-3 vetzuren zijn essentiële vetten die ons lichaam nodig heeft voor de normale groei en ontwikkeling en voor de goede werking van het zenuwstelsel en het immuunsysteem.

Anna van der Laan

Gezondheidsdeskundige

Veelgestelde vragen

Wat zijn de ervaringen met VitOrtho Levertraan 1000 mg Softgels?

Mensen die VitOrtho Levertraan 1000 mg Softgels hebben gebruikt, hebben over het algemeen positieve ervaringen gehad. Ze merken dat het product hen helpt om hun vitamine A- en D-niveaus op peil te houden en dat het een goede aanvulling is op hun dagelijkse voeding. Sommige gebruikers hebben gemeld dat ze verbeteringen hebben gezien in hun huidconditie en gezichtsvermogen. Daarnaast hebben ze opgemerkt dat de omega 3 vetzuren in dit product gunstig kunnen zijn voor hun algemene welzijn.

Waarom deze VitOrtho Levertraan 1000 mg Softgels aanbieding kopen?

Deze aanbieding van VitOrtho Levertraan 1000 mg Softgels is een uitstekende kans om te profiteren van de voordelen die dit product biedt. Ten eerste bevat elke capsule 1000 mg levertraan, wat een rijke bron is van vitamine A en D, evenals omega 3 vetzuren. Met deze aanbieding krijg je een goede hoeveelheid capsules tegen een voordelige prijs, waardoor je kunt genieten van de voordelen van levertraan zonder je zorgen te maken over het regelmatig moeten aanschaffen van nieuwe voorraden. Kortom, deze aanbieding stelt je in staat om op een handige en kosteneffectieve manier te profiteren van de waardevolle eigenschappen van VitOrtho Levertraan 1000 mg Softgels.

Wat zijn de voordelen van VitOrtho Levertraan 1000 mg Softgels?

VitOrtho Levertraan 1000 mg Softgels biedt verschillende voordelen voor je gezondheid. Allereerst bevat elke capsule een hoge dosis levertraan, waardoor je een goede hoeveelheid vitamine A en D binnenkrijgt. Vitamine D helpt bij de opname van calcium en fosfor, wat essentieel is voor het behoud van sterke botten en tanden. Daarnaast spelen vitamine A en D een rol in het celdelingsproces en de normale werking van het immuunsysteem, waardoor ze je algehele gezondheid kunnen ondersteunen. Vitamine A is ook gunstig voor het behoud van een gezonde huid en een goed gezichtsvermogen. Bovendien leveren de omega 3 vetzuren in dit product extra voordelen voor je welzijn.

Heeft VitOrtho Levertraan 1000 mg Softgels bijwerkingen?

Over het algemeen wordt VitOrtho Levertraan 1000 mg Softgels goed verdragen en zijn er geen ernstige bijwerkingen gemeld. Het is echter belangrijk om te onthouden dat iedereen anders kan reageren op voedingssupplementen en dat individuele gevoeligheden kunnen varieren. In zeldzame gevallen kunnen sommige mensen milde maagklachten ervaren na inname van levertraan. Als je merkt dat je bijwerkingen ervaart of je je zorgen maakt, is het altijd verstandig om een zorgverlener te raadplegen voordat je het product blijft gebruiken. Zij kunnen je persoonlijk advies geven op basis van je specifieke situatie.