Mattisson Magnesium citraat malaat met B6

  • 120 Capsules
  • 120 Capsules

18.95

€0.16 per Capsules

Mattisson HealthStyle Magnesium Citraat Malaat 78mg is een supplement dat een belangrijke rol speelt bij het behoud van sterke spieren, het activeren van natuurlijke energie in het lichaam en het bijdragen aan fitheid. Dit supplement maakt gebruik van de organische binding van citraat (citroenzuur zout), waardoor het lichaam magnesium efficient kan opnemen. Dit maakt het bijzonder geschikt voor sporters die behoefte hebben aan een goede magnesiumopname. Daarnaast bevat het supplement malaat, een binding van magnesium met organisch appelzuur, dat zorgt voor minder maag-darmklachten.

Een ander voordeel van Mattisson HealthStyle Magnesium Citraat Malaat 78mg is dat het snel door het lichaam wordt opgenomen, wat betekent dat de voordelen snel merkbaar kunnen zijn. Bovendien bevat het supplement vitamine B6, wat de opname van magnesium verhoogt, vermoeidheid helpt verminderen en bijdraagt aan de energievoorziening in de spieren. Met 13% elementair magnesium per capsule biedt het supplement een goede dosering van dit essentiele mineraal.

Een bijkomend voordeel is dat dit supplement veganistisch is, wat betekent dat het geschikt is voor mensen die een plantaardig dieet volgen. Het biedt een handige en effectieve manier om de magnesiuminname te verhogen en te profiteren van de vele voordelen die magnesium biedt voor spierkracht, energie en algehele fitheid.

Lees meer <
  • Mattisson Magnesium citraat malaat met B6

  • Voor het behoud van sterke spieren

  • Acitveert de natuurlijke eniergie in het lichaam

Anderen kochten ook

2+1 Gratis
Bestseller!
Herbolist Collageen Beauty Blend

Herbolist Collageen Beauty Blend

Bestseller!
BOOM proteïne vanille

BOOM proteïne vanille

Bestseller!
BOOM proteïne vanille to go

BOOM proteïne vanille to go

Bestseller!
BOOM proteïne banaan

BOOM proteïne banaan

Populair in magnesium citraat

2+1 Gratis
Daily Co Magnesium 200

Daily Co Magnesium 200

Vitakruid Magnesium 200 Citraat

Vitakruid Magnesium 200 Citraat

A.Vogel Geriaforce Doorbloeding Tabletten

NOW Magnesium Trio

Vitals Magnesiumcitraat 100 mg

Vitals Magnesiumcitraat 100 mg

Ingrediënten

Magnesium Citraat Malaat, Rijstvlies extact (anti- klontermiddel), Pyridoxaal-5-fosfaat (Vitamine B6), HMPC capsule (huls).

Gebruik

1-2 x daags 2 capsules innemen met een glas water.

Koel, droog en afgesloten bewaren.

Mattisson reviews

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Mattisson Magnesium citraat malaat met B6” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Waarschuwingen

Dit product is een voedingssupplement. Aanbevolen dosering niet overschrijden. Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding. Buiten bereik van jonge kinderen houden. Droog, afgesloten en bij kamertemperatuur bewaren, tenzij anders geadviseerd op het etiket. Raadpleeg een deskundige alvorens supplementen te gebruiken in geval van zwangerschap, lactatie, medicijngebruik en ziekte.

Waar is goed voor?

Magnesium is een essentieel mineraal dat veel belangrijke functies in het lichaam vervult. Het is nodig voor de productie van energie, de synthese van eiwitten en DNA, en de regulatie van de spier- en zenuwfunctie. Magnesium is ook betrokken bij de ondersteuning van gezonde botten en tanden, het handhaven van een gezonde hartfunctie en het reguleren van de bloeddruk. Het kan ook helpen bij het verbeteren van de stemming, het verminderen van angst en het bevorderen van een gezonde slaap.

Anna van der Laan

Gezondheidsdeskundige

Veelgestelde vragen

Wat zijn de ervaringen met Mattisson HealthStyle Magnesium Citraat Malaat 78mg?

De ervaringen met Mattisson HealthStyle Magnesium Citraat Malaat 78mg zijn over het algemeen positief. Mensen hebben gemeld dat het supplement hen heeft geholpen bij het behouden van sterke spieren, het verhogen van hun energieniveau en het verbeteren van hun algehele fitheid. Daarnaast hebben sporters aangegeven dat dit supplement goed wordt opgenomen door het lichaam, waardoor ze de voordelen ervan effectief kunnen ervaren.

Waarom deze Mattisson HealthStyle Magnesium Citraat Malaat 78mg aanbieding kopen?

Als je op zoek bent naar een supplement dat kan bijdragen aan het behouden van sterke spieren, het activeren van natuurlijke energie in je lichaam en het verbeteren van je fitheid, is deze aanbieding van Mattisson HealthStyle Magnesium Citraat Malaat 78mg zeker de moeite waard. Door gebruik te maken van deze aanbieding profiteer je niet alleen van de voordelen van magnesiumcitraat en magnesiummalaat, maar ook van de aanwezigheid van vitamine B6, dat de opname van magnesium verhoogt en helpt bij vermoeidheid. Het is een veganistisch supplement dat snel door je lichaam wordt opgenomen en minder maag-darmklachten veroorzaakt.

Wat zijn de voordelen van Mattisson HealthStyle Magnesium Citraat Malaat 78mg?

Mattisson HealthStyle Magnesium Citraat Malaat 78mg biedt verschillende voordelen voor je lichaam. Allereerst speelt het een belangrijke rol bij het behoud van sterke spieren, wat vooral relevant is voor mensen die regelmatig sporten of fysiek actief zijn. Daarnaast activeert dit supplement de natuurlijke energie in je lichaam, wat je kan helpen om je energieniveau op peil te houden. Het draagt ook bij aan je fitheid, waardoor je je vitaler en actiever kunt voelen. Bovendien wordt dit supplement snel opgenomen door je lichaam, waardoor je de voordelen ervan efficient kunt ervaren. Ten slotte kan de aanwezigheid van vitamine B6 in dit supplement helpen bij vermoeidheid en bijdragen aan de energievoorziening in je spieren.

Heeft Mattisson HealthStyle Magnesium Citraat Malaat 78mg bijwerkingen?

Over het algemeen zijn er geen ernstige bijwerkingen gemeld bij het gebruik van Mattisson HealthStyle Magnesium Citraat Malaat 78mg. Sommige mensen kunnen echter milde maag-darmklachten ervaren, hoewel deze klachten bij dit specifieke supplement minder vaak voorkomen vanwege de binding met organisch appelzuur (malaat). Als je twijfels hebt of specifieke gezondheidsproblemen hebt, is het altijd verstandig om een arts of een gekwalificeerde zorgverlener te raadplegen voordat je nieuwe supplementen gaat gebruiken.