AOV 511 Magnesium pidolaat

 • 90 Capsules
 • 90 Capsules

23.95

€0.27 per Capsules

AOV 511 Magnesium Pidolaat 35mg is een voedingssupplement dat organisch gebonden magnesium bevat, wat zorgt voor een betere opname in het lichaam. Magnesium is een belangrijk mineraal voor de spieren en botten en draagt bij aan het behoud van soepele en sterke spieren. Daarnaast is magnesium goed voor de botaanmaak en kan het helpen bij het vrijmaken van energie uit voeding. Ook ondersteunt het de gemoedstoestand en kan het bijdragen aan een beter geheugen en concentratie, wat het leervermogen ten goede komt.

De nieuwe duurzamere verpakking van de AOV supplementen draagt bij aan een circulaire economie doordat deze gemaakt is van 100% gerecycled plastic (rPET). Door te kiezen voor rPET wordt er geen nieuw plastic geproduceerd en wordt er bijgedragen aan het verminderen van de afvalberg. Hierdoor wordt het milieu minder belast. Daarnaast is het supplement organisch gebonden, wat bijdraagt aan een betere opname in het lichaam en daardoor effectiever kan zijn.

Lees meer <
 • Speelt een rol bij het behouden van soepele spieren en sterke botten

 • Activeert de natuurlijke energie in het lichaam

 • Goed voor het geheugen en een goede geestelijke balans

Anderen kochten ook

Nu -25%
Bestseller!
Herbolist Collageen Beauty Blend

Herbolist Collageen Beauty Blend

Nu -25%
Bestseller!
BOOM proteïne vanille

BOOM proteïne vanille

Bestseller!
Herbolist Collageen Puur

Herbolist Collageen Puur

Bestseller!
BOOM proteïne vanille sachet

BOOM proteïne vanille sachet

Populair in magnesium tabletten

Nu -20%
Vitakruid Magnesium 200 complex

Vitakruid Magnesium 200 complex

1 + 1 Gratis
Daily Co Magnesium 200

Daily Co Magnesium 200

Nu -18%
Vitakruid Magnesium 150 Bisglycinaat

Vitakruid Magnesium 150 Bisglycinaat

Nu -15%
Vitakruid Magnesium Tauraat met P5P

Vitakruid Magnesium Tauraat met P5P

Ingrediënten

Samenstelling per dagdosering van 2 vegacaps

Magnesium pidolaat 804 mg
      waarvan magnesium 70 mg

Ingrediëntenmineraal, hydroxypropylmethyl cellulose (vegacaps), vulstof (microkristallijne cellulose).

Allergenen informatie
511 Magnesium Pidolaat bevat geen allergenen en hulpstoffen en is geschikt voor vegetariërs en veganisten.

 

Gebruik

2 x daags 1 vegacaps bij een maaltijd, tenzij anders geadviseerd. Magnesium kan een laxerend effect hebben.

AOV reviews

 1. Eva

  AOV 511 Magnesium Pidolaat is een geweldig supplement, het heeft mijn energieniveau verhoogd en mijn spieren voelen sterker aan. Bovendien is de duurzamere verpakking een enorme pluspunt voor het milieu!

 2. Lis

  Ik ben erg blij met de AOV 511 Magnesium Pidolaat, het heeft me geholpen mijn concentratie en geheugen te verbeteren en mijn stemming te stabiliseren. De organische binding van het supplement zorgt voor een betere opname en ik voel me veel beter sinds ik het gebruik.

 3. Jeroen

  Ik heb onlangs de AOV 511 Magnesium pidolaat Vegacaps gekocht en ik ben zeer tevreden over dit product. Ik nam regelmatig supplementen om mijn magnesiumgehalte aan te vullen, maar deze waren nooit zo effectief als dit product. Na een paar weken gebruik merkte ik al grote verschillen in mijn spierkracht en concentratievermogen. Dit product is erg handig in gebruik omdat het in vegacaps zit en dus gemakkelijk in te nemen is. Bovendien vind ik het fijn dat het organisch gebonden magnesium bevat, wat betekent dat mijn lichaam het gemakkelijk kan opnemen. Ik zal dit product zeker blijven gebruiken en het aanbevelen aan mensen die op zoek zijn naar een goede manier om hun magnesiumgehalte te verhogen.

 4. Kevin

  De AOV 511 Magnesium pidolaat Vegacaps voldoet aan al mijn verwachtingen. Ik heb dit product gekocht omdat ik merkte dat ik te weinig magnesium binnenkreeg via mijn dieet. Na het nemen van dit supplement kan ik zeggen dat mijn spieren soepeler en sterker zijn geworden, mijn concentratievermogen is verbeterd en mijn gemoedstoestand is positiever. Het feit dat dit product organisch gebonden magnesium bevat, maakt het nog beter, omdat het betekent dat mijn lichaam het gemakkelijker kan absorberen en gebruiken. Ik vind ook dat de vegacaps erg makkelijk in te nemen zijn. Ik ben zeer tevreden over dit product en ik beveel het ten zeerste aan aan iedereen die op zoek is naar een goede kwaliteit magnesiumsupplement.

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Waarschuwingen

Bewaren op een koele, droge en donkere plaats, buiten bereik van kinderen.

Waar is magnesium tabletten goed voor?

Magnesium is een essentieel mineraal dat veel belangrijke functies in het lichaam vervult. Het is nodig voor de productie van energie, de synthese van eiwitten en DNA, en de regulatie van de spier- en zenuwfunctie. Magnesium is ook betrokken bij de ondersteuning van gezonde botten en tanden, het handhaven van een gezonde hartfunctie en het reguleren van de bloeddruk. Het kan ook helpen bij het verbeteren van de stemming, het verminderen van angst en het bevorderen van een gezonde slaap.

Anna van der Laan

Gezondheidsdeskundige

Veelgestelde vragen

Wat zijn de ervaringen met AOV 511 Magnesium Pidolaat 35mg?

Er zijn veel positieve ervaringen met AOV 511 Magnesium Pidolaat 35mg. Mensen ervaren dat het supplement helpt bij het behouden van soepele spieren en sterke botten. Ook merken ze dat het supplement helpt bij vermoeidheid en een goede geestelijke balans bevordert.

Waarom zou ik deze AOV 511 Magnesium Pidolaat 35mg aanbieding kopen?

Als je op zoek bent naar een supplement dat kan helpen bij het behouden van soepele spieren en sterke botten, en dat tevens kan bijdragen aan een goede geestelijke balans, is AOV 511 Magnesium Pidolaat 35mg een goede keuze. Bovendien is het nu extra voordelig om deze aanbieding te kopen, zodat je het supplement voordelig kunt uitproberen en kunt profiteren van de vele voordelen.

Wat zijn de voordelen van AOV 511 Magnesium Pidolaat 35mg?

AOV 511 Magnesium Pidolaat 35mg heeft veel voordelen. Het supplement speelt een rol bij het behouden van soepele spieren en sterke botten, en kan helpen bij vermoeidheid. Daarnaast is het goed voor het geheugen en een goede geestelijke balans. Het supplement bevat organisch gebonden magnesium, wat beter opneembaar is dan anorganische vormen van magnesium.

Heeft AOV 511 Magnesium Pidolaat 35mg bijwerkingen?

AOV 511 Magnesium Pidolaat 35mg heeft over het algemeen geen bijwerkingen. Het is wel belangrijk om de aanbevolen dosering niet te overschrijden. Bij een te hoge dosering kan diarree optreden. Als je twijfelt over het gebruik van dit supplement in combinatie met medicijnen of bij gezondheidsproblemen, is het raadzaam om advies te vragen aan een arts of apotheker.