Davitamon Magnesium 3-in-1 Tabletten

14.99

Davitamon Magnesium 3-in-1 supplement is een effectief voedingssupplement dat een hoge dosis magnesium bevat met een hoge biologische beschikbaarheid. Magnesium speelt een essentiële rol bij diverse lichaamsfuncties zoals de energiestofwisseling, behoud van sterke spieren en botten, vermindering van vermoeidheid en het concentratievermogen. Wat dit supplement uniek maakt, is de Triple Layer Technologie. Deze technologie zorgt ervoor dat de magnesium in drie verschillende fases aan het lichaam wordt afgegeven. Hierdoor wordt de opname van magnesium optimaal benut. Het supplement biedt dus een duurzame ondersteuning voor de gezondheid en helpt bij het behouden van een gezonde levensstijl.

Een bijkomend voordeel van dit supplement is dat het geschikt is voor mensen met een lactose-intolerantie en glutenallergie. Bovendien is het supplement gemakkelijk in te nemen en heeft het geen nare nasmaak. De toegevoegde vitamine D3 ondersteunt de opname van calcium en draagt bij aan het behoud van sterke botten en tanden. Met de Davitamon Magnesium 3-in-1 supplement haal je dus alles uit je magnesiuminname en draag je bij aan een gezonde levensstijl.

Lees meer <
  • Draagt bij aan extra energie bij vermoeidheid

  • Goed voor spieren en botten

  • Goed opneembaar

Anderen kochten ook

2+1 Gratis
Bestseller!
Herbolist Collageen Beauty Blend

Herbolist Collageen Beauty Blend

Bestseller!
BOOM proteïne vanille

BOOM proteïne vanille

Bestseller!
BOOM proteïne vanille to go

BOOM proteïne vanille to go

Bestseller!
BOOM proteïne banaan

BOOM proteïne banaan

Populair in

Ingrediënten

Samenstelling per dagdosering van 1 tablet

Vitamines   RI*
Vitamine B6 0.7 mg 50%
Vitamine B12 15.5 µg 500%
Mineralen    
Magnesium 400 mg 107%

* Referentie inname volgens de gezondheidsraad voor volwassenen

Ingrediënten

Mineralen, vulstoffen: microkristallijne cellulose, dicalciumfosfaat, hydroxypropylcellulose, stabilisator: hydroxypropylmethylcellulose, antiklontermiddelen: mono- en diglyceriden van vetzuren, magnesiumzouten van vetzuren, siliciumdioxide, vernette cellulosegom, polyvinylpyrrolidon, vitamines, kleurstoffen: indigotine, karmijn.

Gebruik

Volwassenen dagelijks 1 tablet.

Davitamon reviews

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Davitamon Magnesium 3-in-1 Tabletten” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Waarschuwingen

De maximale hoeveelheid vitamine B6 in een supplement ligt voor kinderen lager dan voor volwassenen. De reden hiervoor is dat kinderen een lagere veilige bovengrens voor vitamine B6 hebben dan volwassenen. In de onderstaande tabel staat de maximale hoeveelheid vitamine B6 voor kinderen aangegeven. Wij adviseren u om hier rekening mee te houden.

Hoeveelheid vitamine B6 Advies/waarschuwing
Tot 3 milligram per dag Niet geschikt voor kinderen onder 1 jaar
3 milligram per dag of meer Niet geschikt voor kinderen tot en met 3 jaar
5 milligram per dag of meer Niet geschikt voor kinderen tot en met 10 jaar
7 milligram per dag of meer Niet geschikt voor kinderen tot en met 17 jaar

Buiten het bereik van kinderen houden. Koel en droog bewaren.

Waar is magnesium tabletten goed voor?

Magnesium is een essentieel mineraal dat veel belangrijke functies in het lichaam vervult. Het is nodig voor de productie van energie, de synthese van eiwitten en DNA, en de regulatie van de spier- en zenuwfunctie. Magnesium is ook betrokken bij de ondersteuning van gezonde botten en tanden, het handhaven van een gezonde hartfunctie en het reguleren van de bloeddruk. Het kan ook helpen bij het verbeteren van de stemming, het verminderen van angst en het bevorderen van een gezonde slaap.

Anna van der Laan

Gezondheidsdeskundige

Veelgestelde vragen

Wat zijn de ervaringen met Davitamon Magnesium 3-in-1 supplement?

Ervaringen met Davitamon Magnesium 3-in-1 supplement zijn overwegend positief. Veel mensen ervaren een verbetering in hun energieniveau, een vermindering van vermoeidheid en een betere concentratie. Daarnaast wordt de hoge dosis magnesium goed opgenomen door het lichaam.

Waarom deze Davitamon Magnesium 3-in-1 supplement aanbieding kopen?

Je kunt nu profiteren van een interessante aanbieding voor Davitamon Magnesium 3-in-1 supplement. Door deze aanbieding te kopen, bespaar je geld en kun je gemakkelijk aan je dagelijkse magnesiumbehoefte voldoen. Bovendien biedt de unieke Triple Layer Technologie een geleidelijke afgifte van magnesium gedurende de dag, waardoor je langdurig profiteert van de voordelen van dit supplement.

Wat zijn de voordelen van Davitamon Magnesium 3-in-1 supplement?

Davitamon Magnesium 3-in-1 supplement biedt een hoge dosis goed opneembare magnesium met een hoge biologische beschikbaarheid. Dit supplement ondersteunt diverse lichaamsfuncties, waaronder de energiestofwisseling, behoud van sterke spieren en botten, vermindering van vermoeidheid en verbetering van het concentratievermogen. Bovendien zorgt de unieke Triple Layer Technologie voor een geleidelijke afgifte van magnesium gedurende de dag.

Heeft Davitamon Magnesium 3-in-1 supplement bijwerkingen?

Over het algemeen zijn er geen bijwerkingen bekend bij het gebruik van Davitamon Magnesium 3-in-1 supplement. Het is echter altijd raadzaam om de aanbevolen dosering niet te overschrijden en bij twijfel een arts te raadplegen. Personen met nierproblemen wordt geadviseerd om eerst een arts te raadplegen voordat ze dit supplement gebruiken.