Davitamon Magnesium 400mg Tabletten

9.99

Davitamon Magnesium 400mg is een voedingssupplement met een hoge dosering van magnesium, wat essentieel is voor het soepel houden van de spieren en het ondersteunen van het zenuwstelsel. Met deze extra krachtige werking is het supplement ideaal voor sporters, omdat het helpt bij het behouden van de energiehuishouding en vochtbalans. Door de goed opneembare vorm van magnesium in dit supplement kan het lichaam optimaal profiteren van de voordelen van magnesium, waardoor de spieren soepel blijven en de fitheid verbetert. Dit maakt Davitamon Magnesium 400mg een geschikte keuze voor mensen die vaak sporten en een extra dosis magnesium nodig hebben om hun lichaam te ondersteunen.

Naast de voordelen voor sporters biedt Davitamon Magnesium 400mg ook voordelen voor mensen met een druk leven. Magnesium helpt namelijk ook bij het verminderen van vermoeidheid en ondersteunt de algehele fitheid van het lichaam. De extra krachtige werking van dit supplement maakt het een ideale keuze voor mensen die dagelijks actief bezig zijn en op zoek zijn naar een manier om hun lichaam te ondersteunen. Met dit supplement kunnen ze ervoor zorgen dat ze voldoende magnesium binnenkrijgen om hun spieren soepel te houden en hun algehele fitheid te verbeteren.

Lees meer <
  • Goed voor de spieren en het zenuwstelsel

  • Belangrijk voor de hartspier

  • Voor het behoud van sterke botten

Anderen kochten ook

Nu -25%
Bestseller!
Herbolist Collageen Beauty Blend

Herbolist Collageen Beauty Blend

Nu -25%
Bestseller!
BOOM proteïne vanille

BOOM proteïne vanille

Bestseller!
Herbolist Collageen Puur

Herbolist Collageen Puur

Bestseller!
BOOM proteïne vanille sachet

BOOM proteïne vanille sachet

Populair in

Ingrediënten

Samenstelling per dagdosering van 1 tablet

Mineralen   RI*
Magnesium 400 mg 107%

Ingrediënten
Magnesium, vulstoffen: microkristallijne cellulose, hydroxypropylmethylcellulose, vernet cellulosegom, talk, antiklontermiddelen: magnesiumstearaat, siliciumdioxide, kleurstof: titaandioxide.

Gebruik

1 tablet per dag, bij voorkeur tijdens of na de maaltijd.

Davitamon reviews

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Davitamon Magnesium 400mg Tabletten” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Waarschuwingen

De aanbevolen dosering niet overschrijden. Buiten bereik van jonge kinderen bewaren. Bij kamertemperatuur (15-25 graden Celsius) op een droge en donkere plaats bewaren.

Waar is magnesium tabletten goed voor?

Magnesium is een essentieel mineraal dat veel belangrijke functies in het lichaam vervult. Het is nodig voor de productie van energie, de synthese van eiwitten en DNA, en de regulatie van de spier- en zenuwfunctie. Magnesium is ook betrokken bij de ondersteuning van gezonde botten en tanden, het handhaven van een gezonde hartfunctie en het reguleren van de bloeddruk. Het kan ook helpen bij het verbeteren van de stemming, het verminderen van angst en het bevorderen van een gezonde slaap.

Anna van der Laan

Gezondheidsdeskundige

Veelgestelde vragen

Wat zijn de ervaringen met Davitamon Magnesium 400mg?

Er zijn veel positieve ervaringen met Davitamon Magnesium 400mg. Mensen die het supplement gebruiken, geven aan dat ze minder spierpijn en kramp ervaren en dat hun algehele fitheid verbetert. Ook sporters zijn erg tevreden omdat het supplement hen helpt bij het behouden van een goede vochtbalans en energiehuishouding.

Waarom deze Davitamon Magnesium 400mg aanbieding kopen?

De Davitamon Magnesium 400mg aanbieding is een uitstekende keuze omdat je zo kunt profiteren van een hoogwaardig magnesium supplement tegen een scherpe prijs. Door de extra krachtige werking bij sporters, is het supplement ook geschikt voor mensen die veel sporten. Met deze aanbieding kun je bovendien een voorraad inslaan, zodat je altijd voldoende magnesium in huis hebt.

Wat zijn de voordelen van Davitamon Magnesium 400mg?

Davitamon Magnesium 400mg heeft veel voordelen. Het supplement helpt bij het soepel houden van de spieren en ondersteunt de opbouw van lichaamseiwit. Daarnaast heeft magnesium een positief effect op het zenuwstelsel en de algehele fitheid. Het supplement is extra krachtig voor sporters omdat het de energiehuishouding en vochtbalans ondersteunt.

Heeft Davitamon Magnesium 400mg bijwerkingen?

Davitamon Magnesium 400mg is over het algemeen veilig in gebruik en heeft geen bekende bijwerkingen. Het is wel belangrijk om de aanbevolen dosering niet te overschrijden. Als je twijfelt of het supplement geschikt voor je is, kun je het beste advies vragen aan een arts of apotheker.