Lucovitaal Magnesium 400 met Vitamine B6 & L-Tryptofaan capsules

Lucovitaal Magnesium Vitamine B6 & L-Tryptofaan is een voedingssupplement dat een combinatie bevat van magnesium, vitamine B6 en L-Tryptofaan. Dit supplement is ontworpen als ‘one-a-day’ formule en biedt verschillende voordelen voor het lichaam. Magnesium speelt een belangrijke rol bij het functioneren van spieren en draagt bij aan de botaanmaak. Daarnaast heeft magnesium een positieve invloed op het zenuwstelsel en de gemoedstoestand, wat kan helpen bij het verminderen van angstgevoelens en stress. Vitamine B6 ondersteunt het concentratievermogen en vermindert vermoeidheid.

L-Tryptofaan is een essentieel vetzuur dat nodig is voor de productie van serotonine. Serotonine is een neurotransmitter die een belangrijke rol speelt bij het reguleren van stemming, slaap en eetlust. Een tekort aan serotonine kan leiden tot gevoelens van depressie en angst. Door het toevoegen van L-Tryptofaan aan dit supplement kan de productie van serotonine worden ondersteund, wat kan helpen bij het verbeteren van de gemoedstoestand en het verminderen van gevoelens van stress en spanning. Kortom, Lucovitaal Magnesium Vitamine B6 & L-Tryptofaan biedt een complete formule om de spieren, het zenuwstelsel en de gemoedstoestand te ondersteunen en vermoeidheid te verminderen.

Lees meer <
  • Magnesium en zink dragen bij aan de instandhouding van sterke botten

  • Magnesium draagt bij tot een normale werking van de spieren

  • Zink draagt bij tot de normale werking van het immuunsysteem

Anderen kochten ook

Nu -25%
Bestseller!
Herbolist Collageen Beauty Blend

Herbolist Collageen Beauty Blend

Nu -25%
Bestseller!
BOOM proteïne vanille

BOOM proteïne vanille

Bestseller!
Herbolist Collageen Puur

Herbolist Collageen Puur

Bestseller!
BOOM proteïne vanille sachet

BOOM proteïne vanille sachet

Populair in

Ingrediënten

Samenstelling per capsule

 hoeveelheid %RI*
Elementaire Magnesium, uit:
630 mg Magnesiumoxide,
64,5 mg Magnesiumcitraat
en 50 mg Aminozuurgebonden Chelaat
400 mg 107%
L-Tryptofaan 25 mg  
Vitamine B (Pyridoxine HCI) 1.4 mg 100%

 * Referentie inname

 

Ingrediënten
Magnesium, Vulmiddelen (Aardappelzetmeel, Talk), Varkens- en Rundergelatine, L-Tryptofaan, Vitamine B6.

Gebruik

Eenmaal daags 1 capsule met water innemen of openmaken en vermengen met bijvoorbeeld yoghurt of sap.

Lucovitaal reviews

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Lucovitaal Magnesium 400 met Vitamine B6 & L-Tryptofaan capsules” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Waarschuwingen

Aanbevolen dagelijkse dosering niet overschrijden. Raadpleeg arts bij gebruik medicijnen als slaapmiddelen of anti- depressiva. Bij meer dan 1000mg L-Tryptofaan per dag niet gebruik met medicijnen als Slaapmiddelen of Antidepressiva. Met de normale voeding krijgt men 780 mg tryptofaan per dag binnen.

Waar is magnesium tabletten goed voor?

Magnesium is een essentieel mineraal dat veel belangrijke functies in het lichaam vervult. Het is nodig voor de productie van energie, de synthese van eiwitten en DNA, en de regulatie van de spier- en zenuwfunctie. Magnesium is ook betrokken bij de ondersteuning van gezonde botten en tanden, het handhaven van een gezonde hartfunctie en het reguleren van de bloeddruk. Het kan ook helpen bij het verbeteren van de stemming, het verminderen van angst en het bevorderen van een gezonde slaap.

Anna van der Laan

Gezondheidsdeskundige

Veelgestelde vragen

Wat zijn de ervaringen met Lucovitaal Magnesium Vitamine B6 & L-Tryptofaan?

Lucovitaal Magnesium Vitamine B6 & L-Tryptofaan is een veelgebruikt supplement en heeft positieve ervaringen opgeleverd bij mensen die last hebben van vermoeidheid, spierklachten of een verminderde gemoedstoestand. Veel gebruikers geven aan dat ze zich energieker en meer ontspannen voelen na het gebruik van dit supplement. Echter, de ervaringen kunnen per persoon verschillen.

Waarom deze Lucovitaal Magnesium Vitamine B6 & L-Tryptofaan aanbieding kopen?

Als je op zoek bent naar een supplement dat de werking van je spieren ondersteunt en vermoeidheid vermindert, kan deze aanbieding van Lucovitaal Magnesium Vitamine B6 & L-Tryptofaan een goede keuze zijn. Daarnaast is deze aanbieding voordelig geprijsd en krijg je een maandvoorraad in één potje. Hierdoor hoef je niet meerdere potjes aan te schaffen en bespaar je geld op de lange termijn.

Wat zijn de voordelen van Lucovitaal Magnesium Vitamine B6 & L-Tryptofaan?

Lucovitaal Magnesium Vitamine B6 & L-Tryptofaan heeft verschillende voordelen voor het lichaam en de geest. Magnesium ondersteunt de werking van de spieren, speelt een rol bij de botaanmaak en heeft een positieve invloed op het zenuwstelsel en de gemoedstoestand. Vitamine B6 helpt vermoeidheid verminderen en is belangrijk voor het zenuwstelsel en concentratievermogen. L-Tryptofaan ondersteunt de productie van serotonine, wat kan bijdragen aan een positieve gemoedstoestand en een betere nachtrust.

Heeft Lucovitaal Magnesium Vitamine B6 & L-Tryptofaan bijwerkingen?

Lucovitaal Magnesium Vitamine B6 & L-Tryptofaan is over het algemeen veilig in gebruik en heeft geen ernstige bijwerkingen. Echter, in sommige gevallen kunnen er milde bijwerkingen optreden, zoals maag- en darmklachten. Het is daarom altijd belangrijk om de aanbevolen dosering niet te overschrijden en bij twijfel contact op te nemen met een arts.