Lucovitaal Magnesium Vitaminen Mineralen Compleet

11.99

Lucovitaal Magnesium Vitaminen Mineralen Compleet is een uitgebreide multivitamine die rijk is aan elementair magnesium, dat essentieel is voor de gezondheid van spieren, botten, het zenuwstelsel en het verkrijgen van energie. Dit supplement bevat maar liefst 188 mg elementair magnesium per dagelijkse dosis van twee tabletten. Magnesium ondersteunt onder andere de normale werking van het zenuwstelsel, zorgt mede voor het behoud van sterke botten, en draagt bij aan geestelijke veerkracht. Deze samenstelling biedt ook een uitgebreid scala aan vitaminen en mineralen, waaronder vitamine D3, die de opname van kalk in de botten verhoogt, en vitamine C, die bijdraagt aan een goede weerstand.

Het gebruik van Lucovitaal Magnesium Vitaminen Mineralen Compleet biedt tal van voordelen voor de gezondheid. Naast de ondersteuning van de normale werking van het zenuwstelsel, de gezondheid van spieren en botten en het verkrijgen van energie, draagt dit supplement bij aan geestelijke veerkracht, de normale vorming van rode bloedcellen en hemoglobine en het behoud van een normale bloeddruk. Het ondersteunt ook de normale werking van de spijsvertering, een normale stofwisseling van koolhydraten, vet en eiwitten, een normale pigmentatie van haar en huid, en de groei van het foetus/ongeboren vrucht/kind tijdens de zwangerschap. Kortom, Lucovitaal Magnesium Vitaminen Mineralen Compleet is een complete multivitamine die een breed scala aan voordelen biedt voor de algehele gezondheid en welzijn.

Lees meer <
  • Deze samenstelling bevat een uitgebreid vitaminen- en mineralencomplex

  • Magnesium is goed voor de werking van de spieren en zorgt mede voor het behoud van sterke botten

  • Calcium zorgt mede voor het behoud van sterke botten en sterke tanden

Anderen kochten ook

Populair in

Ingrediënten

Samenstelling per dagdosering van 2 tabletten

%ADH
Vitamine A 800 mcg 100%
Vitamine B1 1,1 mg 100%
Vitamine B2 1,4 mg 100%
Vitamine B3 16 mg 100%
Vitamine B5 6 mg 100%
Vitamine B6 1,4 mg 100%
Vitamine B8 50 mg 100%
Vitamine B11 200 mcg 100%
Vitamine B12 2.5 mcg 100%
Vitamine C 80 mg 100%
Vitamine D3 10 mcg 200%
Vitamine E 12 mg 100%
Vitamine K 75 mcg 100%
Borium 37,5 mcg 15%
Calcium 120 mg 15%
Chroom 6 mcg 15%
Chloride 120 mg 15%
Fosfor 105 mg 15%
IJzer 2,1 mg 15%
Jodium 22,5 mcg 15%
Kalium 300 mg 15%
Koper 150 mcg 15%
Magnesium 188 mg 50%
Mangaan 300 mcg 15%
Molybdeen 7,5 mcg 15%
Natrium 150 mcg 15%
Seleen 8,25 mcg 15%
Zink 1,5 mg 15%

*Op basis van een dagdosering van 2 capsules

Ingrediënten
Mineralen, Vitamines, Vulmiddel (Cellulose), Antiklontermiddelen (Magnesiumstearaat, Stearinezuur, Siliciumdioxide), Verdikkingsmiddel (Croscarmellose natrium), Coating (Ethylcellulose).

Gebruik

Eenmaal daags 2 tabletten met water innemen. Aanbevolen dagelijkse dosering niet overschrijden.

Lucovitaal reviews

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Lucovitaal Magnesium Vitaminen Mineralen Compleet” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Waarschuwingen

De maximale hoeveelheid vitamine B6 in een supplement ligt voor kinderen lager dan voor volwassenen. De reden hiervoor is dat kinderen een lagere veilige bovengrens voor vitamine B6 hebben dan volwassenen. In de onderstaande tabel staat de maximale hoeveelheid vitamine B6 voor kinderen aangegeven. Wij adviseren u om hier rekening mee te houden.

Hoeveelheid vitamine B6 Advies/waarschuwing
Tot 3 milligram per dag Niet geschikt voor kinderen onder 1 jaar
3 milligram per dag of meer Niet geschikt voor kinderen tot en met 3 jaar
5 milligram per dag of meer Niet geschikt voor kinderen tot en met 10 jaar
7 milligram per dag of meer Niet geschikt voor kinderen tot en met 17 jaar

Dit product bevat jodium. Droog en koel bewaren. Buiten bereik van kleine kinderen houden.

Waar is magnesium tabletten goed voor?

Magnesium is een essentieel mineraal dat veel belangrijke functies in het lichaam vervult. Het is nodig voor de productie van energie, de synthese van eiwitten en DNA, en de regulatie van de spier- en zenuwfunctie. Magnesium is ook betrokken bij de ondersteuning van gezonde botten en tanden, het handhaven van een gezonde hartfunctie en het reguleren van de bloeddruk. Het kan ook helpen bij het verbeteren van de stemming, het verminderen van angst en het bevorderen van een gezonde slaap.

Anna van der Laan

Gezondheidsdeskundige

Veelgestelde vragen

Wat zijn de ervaringen met Lucovitaal Magnesium Vitaminen Mineralen Compleet?

Gebruikers van Lucovitaal Magnesium Vitaminen Mineralen Compleet zijn over het algemeen positief over het product. Veel gebruikers melden dat ze merken dat hun spieren sterker worden en dat ze meer energie hebben na het innemen van de tabletten. Ook wordt gemeld dat het product gemakkelijk in te nemen is en geen vervelende nasmaak achterlaat.

Waarom deze Lucovitaal Magnesium Vitaminen Mineralen Compleet aanbieding kopen?

Als je op zoek bent naar een complete multivitamine die specifiek gericht is op het behoud van sterke botten, spieren, energie en het zenuwstelsel, is de Lucovitaal Magnesium Vitaminen Mineralen Compleet aanbieding zeker het overwegen waard. Met een dagdosering van slechts twee tabletten krijg je een hoge dosering elementaire Magnesium binnen, aangevuld met een uitgebreid vitaminen- en mineralencomplex. Door de aanbieding te kopen, bespaar je bovendien geld op de aanschafprijs van het product.

Wat zijn de voordelen van Lucovitaal Magnesium Vitaminen Mineralen Compleet?

Lucovitaal Magnesium Vitaminen Mineralen Compleet biedt een aantal voordelen. Allereerst bevat het product een hoge dosering elementaire Magnesium, wat goed is voor de spieren, botten, energie en het zenuwstelsel. Daarnaast bevat de samenstelling een uitgebreid vitaminen- en mineralencomplex dat bijdraagt aan diverse lichaamsfuncties, zoals het behoud van sterke botten en tanden, een goede weerstand, een normale stofwisseling en een normale hormonale activiteit. Door de toevoeging van deze vitaminen en mineralen kan het product ook bijdragen aan een algehele gezondheid.

Heeft Lucovitaal Magnesium Vitaminen Mineralen Compleet bijwerkingen?

Over het algemeen worden er geen bijwerkingen gemeld bij het gebruik van Lucovitaal Magnesium Vitaminen Mineralen Compleet. Echter, als je allergisch bent voor een van de ingrediënten in het product of als je medicatie gebruikt, is het raadzaam om eerst je arts te raadplegen voordat je het product gaat gebruiken.