Lucovitaal Pure Marine Magnesium

13.99

Lucovitaal Pure Marine Magnesium Kauwtabletten zijn ontworpen om een ​​goede bron van magnesium te zijn voor mensen die een gezond spier- en zenuwstelsel willen behouden en extra energie nodig hebben om vermoeidheid te bestrijden. De tabletten bevatten 187,5 mg pure marine Magnesium, wat bekend staat om zijn hoge biologische beschikbaarheid en oplosbaarheid in maagzuur, waardoor het gemakkelijk wordt opgenomen in het bloed. Het magnesium wordt op natuurlijke wijze gewonnen uit de schone wateren van de Ierse kust en de kauwtabletten zijn neutraal van smaak, bevatten geen suikers of zuren en zijn dus niet schadelijk voor de tanden.

Magnesium speelt een essentiële rol bij het handhaven van een gezond lichaam. Het is betrokken bij meer dan 300 biochemische reacties in het lichaam, waaronder spiercontracties, botvorming, energieproductie en reguleren van het zenuwstelsel. Magnesiumtekort kan leiden tot spierzwakte, vermoeidheid, slaapproblemen, verlaagde immuunfunctie en andere gezondheidsproblemen. Het nemen van Lucovitaal Pure Marine Magnesium Kauwtabletten kan helpen bij het voorkomen van deze problemen en het behouden van een gezond lichaam. De hoge biologische beschikbaarheid en oplosbaarheid van het magnesium zorgen ervoor dat het goed door het lichaam wordt opgenomen, terwijl de neutrale smaak en de afwezigheid van suikers of zuren de tabletten gemakkelijk te consumeren maken.

Lees meer <
  • Magnesium verkregen uit het schone water van de Ierse kust

  • Magnesium: goed voor spieren, zenuwstelsel, behoud van sterke botten en extra energie bij vermoeidheid

  • Geen toegevoegde suikers of zuren

Anderen kochten ook

Nu -25%
Bestseller!
Herbolist Collageen Beauty Blend

Herbolist Collageen Beauty Blend

Nu -25%
Bestseller!
BOOM proteïne vanille

BOOM proteïne vanille

Bestseller!
Herbolist Collageen Puur

Herbolist Collageen Puur

Bestseller!
BOOM proteïne vanille sachet

BOOM proteïne vanille sachet

Populair in

Ingrediënten

Samenstelling per tablet

ADH
Magnesium uit 606 mg Magnesiumhydroxide 200 mg 53,33%

*Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid

Ingrediënten
Magnesium, Zoetstof (Xylitol), Natuurlijk aroma (Sinaasappelsmaak), Verdikkingsmiddel (Polyvinylpyrrolidon), Antiklontermiddelen (Magnesiumstearaat, Siliciumdioxide).

Gebruik

Eenmaal daags 1 kauwtabletje innemen. Aanbevolen dagelijkse dosering niet overschrijden.

Lucovitaal reviews

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Lucovitaal Pure Marine Magnesium” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Waarschuwingen

Buiten het bereik van kinderen houden. Bewaren op kamertemperatuur op een droge en donkere plaats, tenzij anders geadviseerd op het etiket.

Waar is magnesium tabletten goed voor?

Magnesium is een essentieel mineraal dat veel belangrijke functies in het lichaam vervult. Het is nodig voor de productie van energie, de synthese van eiwitten en DNA, en de regulatie van de spier- en zenuwfunctie. Magnesium is ook betrokken bij de ondersteuning van gezonde botten en tanden, het handhaven van een gezonde hartfunctie en het reguleren van de bloeddruk. Het kan ook helpen bij het verbeteren van de stemming, het verminderen van angst en het bevorderen van een gezonde slaap.

Anna van der Laan

Gezondheidsdeskundige

Veelgestelde vragen

Wat zijn de ervaringen met Lucovitaal Pure Marine Magnesium Kauwtabletten?

Er zijn veel positieve ervaringen met Lucovitaal Pure Marine Magnesium Kauwtabletten. Gebruikers geven aan dat het product effectief is voor het ondersteunen van de spieren, het zenuwstelsel en het geven van extra energie bij vermoeidheid. Ook wordt de hoge biologische beschikbaarheid en oplosbaarheid van de Magnesium gewaardeerd, evenals de neutrale smaak van de kauwtabletten.

Waarom zou je deze Lucovitaal Pure Marine Magnesium Kauwtabletten aanbieding kopen?

Je zou deze Lucovitaal Pure Marine Magnesium Kauwtabletten aanbieding kunnen kopen omdat het een uitstekende manier is om aan je Magnesium behoefte te voldoen. Door de hoge biologische beschikbaarheid en oplosbaarheid van de Magnesium, wordt het goed door het lichaam opgenomen. Bovendien zijn de kauwtabletten neutraal van smaak en bevatten ze geen suikers of zuren, waardoor ze niet schadelijk zijn voor de tanden. Met deze aanbieding profiteer je van een scherpe prijs en kun je op een voordelige manier zorgen voor de ondersteuning van je spieren, zenuwstelsel en energie niveau.

Wat zijn de voordelen van Lucovitaal Pure Marine Magnesium Kauwtabletten?

De voordelen van Lucovitaal Pure Marine Magnesium Kauwtabletten zijn dat het Magnesium afkomstig is uit een pure marine bron en daardoor een uitgebreid mineralenprofiel bevat. Het ondersteunt de spieren, het zenuwstelsel en de botten en geeft extra energie bij vermoeidheid. De hoge biologische beschikbaarheid en oplosbaarheid van de Magnesium zorgen ervoor dat het goed door het lichaam wordt opgenomen. Bovendien zijn de kauwtabletten neutraal van smaak en bevatten ze geen suikers of zuren, waardoor ze niet schadelijk zijn voor de tanden.

Heeft Lucovitaal Pure Marine Magnesium Kauwtabletten bijwerkingen?

Lucovitaal Pure Marine Magnesium Kauwtabletten hebben over het algemeen geen bijwerkingen bij normaal gebruik. Echter, bij overmatig gebruik kan Magnesium diarree veroorzaken. Het is daarom belangrijk om de aanbevolen dagelijkse dosering niet te overschrijden. Raadpleeg bij twijfel altijd een arts.