AOV 510 Magnesium AC

  • 60 Capsules
  • 60 Capsules

17.95

€0.30 per Capsules

De magnesium supplementen met glycinaat van AOV bevatten per vegacaps een organisch, aminozuurgebonden vorm van magnesium. 510 Magnesium AC levert 120 mg magnesium per vegacaps. Magnesium ondersteunt het energieniveau, de spieren en botten. Magnesium Glycinaat Waarom supplementen met magnesium? Magnesium helpt bij het vrijmaken van energie uit de voeding en ondersteunt op deze manier het energieniveau. Dit mineraal speelt ook een rol bij de botaanmaak en bij het behoud van sterke en soepele spieren. Magnesium draagt ook bij aan enkele psychologische functies en is onder meer betrokken bij hersen- en zenuwfuncties die invloed hebben op het concentratievermogen. Magnesium is goed voor de gemoedstoestand, leerprestaties en het geheugen. Het kan gunstig zijn om magnesium supplementen te nemen als aanvulling op de voeding. Ook bij intensief sporten en bij het gebruik van sommige medicijnen kan er een hogere magnesiumbehoefte ontstaan. Om magnesium goed op te kunnen nemen, wordt het in dit geval gekoppeld aan het aminozuur glycinaat. De capsules leveren 240 mg magnesium per dagdosering van 2 vegacaps.

  • Goed opneembare vorm van magnesium
  • Organisch gebonden mineraal
  • Magnesium speelt een rol bij het behoud van soepele spieren en sterke botten

Anderen kochten ook

Over Vitamines.com

Vitamines.com verkoopt alleen kwalitatieve voedingssupplementen. Zo weet je dat je altijd de beste supplementen koopt tegen aantrekkelijke prijzen. Value for money and body!

Ingrediënten

Samenstelling per dagdosering (2 vegacaps) % RI*
Magnesiumbisglycinaat 2060 mg
waarvan magnesium 240 mg 64%
*RI = Referentie Inname
Ingredienten
Magnesiumbisglycinaat, Hydroxypropylmethylcellulose (vegacaps), antioxidant (ascorbyl palmitaat)

Gebruik

2 maal daags 1 vegacaps bij een maaltijd, tenzij anders geadviseerd.

Reviews

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “AOV 510 Magnesium AC” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Waarschuwingen

Dit product is een voedingssupplement.

Aanbevolen dosering niet overschrijden.

Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding.

Buiten bereik van jonge kinderen houden.

Droog, afgesloten en bij kamertemperatuur bewaren, tenzij anders geadviseerd op het etiket.

Raadpleeg een deskundige alvorens supplementen te gebruiken in geval van zwangerschap, lactatie, medicijngebruik en ziekte.

Waarom Vitamines.com ?

68% van de Nederlanders gebruikt een supplement om hun gezondheid te ondersteunen. Vitamines.com helpt ook jou op weg met de best geteste vitamines en supplementen.

Anna van der Laan

Vitamine Expert

1 artikel toegevoegd aan jouw bestelling. Bekijk